Pajda 2 282 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 Dzięki :* MedApp kupiony, biomed trochę się cykam, trochę sprzecznych informacji na necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 (edytowane) Sygnal na BML jest czytelny: mocne kupuj. Jezeli rusza z produkcja leku, bedzie tam eldorado. Medapp "zakopalem" w ogrodzie. Sprawdze kurs za 3 lata ;-). Edytowane 4 sierpnia 2020 przez Wilk_Zly Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 4 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 4 sierpnia 2020 jakie kwoty inwestujecie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2020 Tego Ci przeciez nikt nie powie ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 6 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 6 sierpnia 2020 (edytowane) Inwestuje to czego mi nie szkoda stracić. Bardziej się nastawiam by mieć coś na emeryturę. Na tą chwilę to tylko pełne IKE i IKZE, więc łatwo policzyć + mieszkanie pod wynajem. Edytowane 20 sierpnia 2020 przez SetoPL Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 20 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 20 sierpnia 2020 (edytowane) Medapp się ładnie zachowuje. Spółka założona przez graczy. Polecam filmiki na YT. Edytowane 20 sierpnia 2020 przez Wilk_Zly Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 22 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 22 sierpnia 2020 Miałem własnie pisać,że jednak odkop je z tego ogródka;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 23 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 sierpnia 2020 W międzyczasie w czwartek pogoniłem BML. Do połowa sierpnia wieszczę wyraźną zmianę kursu na MRC ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 27 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 27 sierpnia 2020 Co sie dzisiaj odje.balo na cdp? Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 16 godzin temu, Mejm napisał: Co sie dzisiaj odje.balo na cdp? Cytat Spokko, spółka zależna giełdowego studia, pracuje nad grą mobilną „The Witcher: Monster Slayer” na systemy iOS i Android. Tytuł będzie wykorzystywał rozszerzoną rzeczywistość.Akcja „The Witcher: Monster Slayer” będzie rozgrywać się kilkaset lat przed wydarzeniami z serii gier „Wiedźmin”. Gracze będą wcielać się w profesjonalnych zabójców potworów i dzięki rzeczywistości rozszerzonej stawią czoło niebezpieczeństwu.„Trzon rozgrywki w Monster Slayer stanowią eksploracja świata, tropienie, analiza i walka z realistycznych rozmiarów potworami — zarówno tymi znanymi, jak również zupełnie nowymi. Do każdego polowania gracze będą musieli przygotować się warząc potężne wiedźmińskie eliksiry i oleje, tworząc petardy i przynęty na potwory, a także rozwijając umiejętności swojego wiedźmina. Pogoda oraz pora dnia, aktualizowane na bazie bieżącej lokalizacji, również odegrają ważną rolę podczas walki. Na graczy czekają również liczne, inspirowane grami o przygodach Geralta z Rivii zadania fabularne” – tak nową produkcję opisuje CD Projekt.Tytuł zostanie wydany w modelu free-to-play na iOS oraz Androida. Daty premier obu wersji mają zostać podane jeszcze w tym roku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 038 Opublikowano 28 sierpnia 2020 Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2020 Zainwestowałem sporo siana w FTSE bo jest to jedyny indeks, który pozostał daleko w tyle za resztą, więc jest potencjał na pójście w górę, ale to co tam się dzieje to ręce opadają - nie ma siły. Skorumpowane amerykańskie indeksy są najlepsze do kupowania dipów, problem w tym, że nie ma żadnego dipa tylko rakieta w górę dzień po dniu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 2 września 2020 Udostępnij Opublikowano 2 września 2020 Nie wiedziałem, że Medapp ma rodowód growy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 5 września 2020 Udostępnij Opublikowano 5 września 2020 Co wiecie o ludziach z insta, którzy chcą zostać waszymi mentorami od kryptowalut i forex? Wkład minimalny coś koło tysiaka - dostaje się sygnały od opiekuna i dostęp do jakichś grup + analityka. Goście zarabiają od Waszej zarobionej kasy procent. Wszystko legalnie. XD NIGDY nie grałem i nie inwestowałem ale ostatnio mam nadmiar $$$ i mnie korci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 W dniu 5.09.2020 o 20:49, Jotrazydwa napisał: mentorami od kryptowalut i forex Ja pier.dole, jakie potrojne combo xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 10 września 2020 Udostępnij Opublikowano 10 września 2020 (edytowane) Uff, odseteczki od papierow dłużnych przyszly na czas z wszystkich zainwestowanych firm pożyczkowych, wiec na razie moje wyselekcjonowane z rynku Amber Goldy działają i chwilowo uśpiły moje obawy xD Jak za 2 lata po terminie wykupu odzyskam cały włożony kapitał, a ich wyniki finansowe nadal będą na plusie to wbijam z kolejną dawką wkładu (ofkors nie wszystko, bo w razie fakapu chce miec cos na życie) odłożonego przez ten czas. Wtedy tak z 3000-4000 zl netto wpadające co miecha za sam fakt użyczenia firmom kasy na ich działalność bez ruszania dupą z fotela to perspektywa lepsza niz emerytura, czy wynajmowanie studentom mieszkan. Jak cos to założę kiedyś temat "poszkodowani przez XYZ" albo "zbieram na bułki, wedliny itp." Edytowane 10 września 2020 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 16 września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 Innogene ladnie wystrzelilo. Zastanawialem sie pare dni temu, czy nie kupic jak akcje staly za ok. 11 zeta, ale nigdy nie gralem na gieldzie i sie cykalem Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 16 września 2020 Udostępnij Opublikowano 16 września 2020 Ja wrzuciłem dzisiaj pińć złotych do skarbonki Cytuj Odnośnik do komentarza
Wilk_Zly 960 Opublikowano 17 września 2020 Udostępnij Opublikowano 17 września 2020 (edytowane) W dniu 16.09.2020 o 07:57, bebbop napisał: Innogene ladnie wystrzelilo. Zastanawialem sie pare dni temu, czy nie kupic jak akcje staly za ok. 11 zeta, ale nigdy nie gralem na gieldzie i sie cykalem Mówiąc żargonem GPW: jesteś leszczem, który został na PERONIE. Edytowane 17 września 2020 przez Wilk_Zly 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 12 października 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 powinno sie przydac niektórym https://marciniwuc.com/jak-przestac-zyc-od-pierwszego-do-pierwszego/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pajda 2 282 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 To jakiś KOŁCZ? Jeśli jak tak to nie czytam, w sumie to też nie żyję od pierwszego do pierwszego, więc może nawet nie powinienem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sedrak 767 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 Iwuć akurat ogarnia temat moim zdaniem. I ostatnio pokazuje na swoim przykładzie ile dokładnie ma zainwestowanie i w co, więc nie są to tylko puste słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 3 hours ago, michal said: powinno sie przydac niektórym https://marciniwuc.com/jak-przestac-zyc-od-pierwszego-do-pierwszego/ Niesamowite, żeby nie żyć od pierwszego do pierwszego trzeba przestać wydawać całość pensji. Do tego trzeba było rysunków z beczkami i oczywiście warto pobrać specjalną aplikację. Cytuj Odnośnik do komentarza
Cedric 1 313 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 Pytanko początkującego - z jakiego systemu najlepiej zacząć bawić się w inwestowanie na giełdzie, kupowanie akcji itp. ? Taki E-makler od mbanku (mam tam konto bankowe) w zupełności wystarczy czy szukać czegoś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 291 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 Dlugoterminowo to pewnie kazdy rachunek maklerski banku gdzie masz rachunek podstawowy wystarczy. Do daytradingu pewnie bedzie potrzebna bardziej rozbudowana platforma. Cytuj Odnośnik do komentarza
alb84 943 Opublikowano 12 października 2020 Udostępnij Opublikowano 12 października 2020 Może po prostu Plus500? Jest opcja "demo mode" i można sie bawić wirtualnym kredytem, ale wszystko na realnych notowaniach. To dobra opcja na początek, jak ktoś nie chce ryzykować nauki na prawdziwych piniądzach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi