teddy 6 881 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 O kurwa ta częstochowska obrona banków i spierdolonego systemu na którym koszą krocie xD Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 2 minuty temu, Czoperrr napisał: haha na gotowe idzie, do dziewczyny. brawo, zrobiłeś świetny Research szukając wybranki. Mieszkanie kupiła prawie rok po tym jak się poznaliśmy, po wielu latach oszczędzania i poszukiwaniu odpowiedniego lokalu. Kupiła taki na jaki ją było stać, do remontu, który zrobiła z rodzicami i znajomymi i teraz super sobie mieszka, a nie jak zapewne Wy 100% na kreche, żeby mieć jak król i żeby pokazać się przy znajomych XD Jak widzisz źle trafiłeś z wizją, ale ciesze się, że możesz swój ból dupska czymś wyleczyć :v 1 Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 2 minutes ago, Ukukuki said: Ale taka jest właśnie mentalność w Polsce, ludzie traktują kredyt jak darmowy pieniądz często. Chuj kurde zlew za pół wypłaty bo kredyt. Sam fakt ,że większość osób na kredycie nie była świadoma jak działają punkty procentowe. 15 lat temu frankowicze a teraz druga elita finansjery się szykuje. Dowali stopy na 14% jak w Turcji to się ludzie zesrają. przy 14% to już na pewno nikt nie będzie w stanie płacić. Cytuj
WisnieR 2 736 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Mieszkanie kupiła prawie rok po tym jak się poznaliśmy, po wielu latach oszczędzania i poszukiwaniu odpowiedniego lokalu. Kupiła taki na jaki ją było stać, do remontu, który zrobiła z rodzicami i znajomymi i teraz super sobie mieszka, a nie jak zapewne Wy 100% na kreche, żeby mieć jak król i żeby pokazać się przy znajomych XD Jak widzisz źle trafiłeś z wizją, ale ciesze się, że możesz swój ból dupska czymś wyleczyć :vZaraz się okaże, że cała wioska się zrzucała na te mieszkanie, lokalne OSP pomogło wyremontować dach, a wszystko dlatego, bo nie chciała nic robić NA POKAZ. Bo właśnie to jest najważniejsze przy kupnie mieszkania. Ja (pipi)ie xD 5 Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 7 minut temu, Czoperrr napisał: przy 14% to już na pewno nikt nie będzie w stanie płacić. No do tego momentu mam nadzieje nie dojdziemy, chciałbym startować z budową a obecnie nie ma na to warunków Liczę ,że w 2024 sytuacja będzie już stabilna. Cytuj
Czoperrr 5 120 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 12 minutes ago, number_nine said: Mieszkanie kupiła prawie rok po tym jak się poznaliśmy, po wielu latach oszczędzania i poszukiwaniu odpowiedniego lokalu. Kupiła taki na jaki ją było stać, do remontu, który zrobiła z rodzicami i znajomymi i teraz super sobie mieszka, a nie jak zapewne Wy 100% na kreche, żeby mieć jak król i żeby pokazać się przy znajomych XD Jak widzisz źle trafiłeś z wizją, ale ciesze się, że możesz swój ból dupska czymś wyleczyć :v Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 no buldupcie dalej, a ja sobie bez stresu odpale gierke, pysznego krafcika, wapka i pochilluje. A mogłem tak jak Wy wziąć krechę, teraz srać pod siebie i myśleć tylko o tym XD Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czoperrr 5 120 Opublikowano 8 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 czerwca 2022 smacznego, pewnie piwko i gry też Ci dziewczyna kupiła 2 8 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Przecież tak nie będzie wiecznie. W końcu stopy % spadną i znowu będzie bajlando. Ludzie większe kryzysy przeżywali, więc Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 2 minuty temu, Czoperrr napisał: smacznego, pewnie piwko i gry też Ci dziewczyna kupiła dzięki, na szczęście mnie stać na to, bo nie muszę wypierdalać hajsu do banku. A dziewczynę też mam wspaniałą i faktycznie zazwyczaj piwko czeka u niej <3 1 minutę temu, Sedrak napisał: Przecież tak nie będzie wiecznie. W końcu stopy % spadną i znowu będzie bajlando. Ludzie większe kryzysy przeżywali, więc Sęk w tym, że ludzie nie myślą i do czasu spadków stóp będą ledwo żyć od wypłaty do wypłaty, bo raty sobie wyliczali "na styk" Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. krupek 15 481 Opublikowano 8 czerwca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 8 czerwca 2022 Jeśli mowa o stopach to ja bym na twoim miejscu masował je dziewczynie codziennie po wręczeniu kwiatów, bo jak coś jej się odwidzi to zostaniesz na pokoju z ukraińcami. 1 14 Cytuj
Sedrak 769 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Oby nie musieli. Wiem, że trzeba mieć swój mózg i tak dalej, ale nie każdy całymi dniami czyta fora oraz książki i kiedy PREZES NBP mówi, że nie będzie żadnych podwyżek stóp, a kilka miesięcy później co miesiąc podnosi to chyba coś jest nie tak. Kraj z dykty i tyle. Ludzie może są winni, ale tak na prawdę to banki na wpół z rządem jebie nas w dupsko, a później przychodzą na ratunek z wazelina. Taka niestety prawda. 1 Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 2 minuty temu, krupek napisał: bo jak coś jej się odwidzi to zostaniesz na pokoju z ukraińcami. XD to było nawet zabawne. Ale z ukraińcami też polecam się zorientować jak wygląda sytuacja i jak będzie wyglądać po zakończeniu wojny, zamiast powtarzać mądrości stada. Chyba, że Ty z tych bojących się, że ukraińcy zabiorą Ci też pracę Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 A czy ty obywatelu zrobiłeś resercz przed podpisaniem umowy hipotecznej, czy nie stracisz w ciągu 20 lat pracy? Ogólnie dziś mocny, brudny foruming. Wiedźmin to Gaas, resercz i masowanie stóp(nie)procentowych oraz nowe przepisy jazdy na rondach z analizą kwantową rond brytyjskich z dokumentacją fotograficzną. Bardzo dobry dzień Reakcje wykorzystane. 2 Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Ja Ukraińcom dałem wiarę, dałem spokój, dałem gitarę, dałem samochód, a pracy nie dałem. Pracę wzięli sobie sami. 1 Cytuj
WisnieR 2 736 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 UTRZYMANEK NUMER DZIEWIĘĆ 1 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Nie wiem co śmieszniejsze/smutniejsze, giga odpalone tatuśki z ratą 5000zl zamiast 2000zl wierzace rzadowi i bankom w cokolwiek, czy numer 9 symetryzujacy wszystkich do jednego poziomu, a za przykład podający laske z m4. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 2 godziny temu, Czoperrr napisał: dawać kurła te wakacje kredytowe. jak tak dalej pójdzie to pierdole te mieszkanie, wyciągam mój niemiecki paszport i jadę do rajchu na socjal. Nie chcę cię martwić, ale ponoć coś ptaszki ćwierkają o progu dochodowym. Z tego co kojarzą ty dość dobrze zarabiasz, brak gówniaków. No nie chcę być złym prorokiem... Panowie podejdźcie tak do tego, że jak w końcu zaczną spadać stopy to ile wam wolnych środków na gierki, krafty itp zostanie Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Teraz, balon napisał: Panowie podejdzie tak do tego, że jak w końcu zaczną spadać stopy to ile wam wolnych środków na gierki, krafty itp zostanie Zanim to się stanie, to im nawet środek dupy nie ostanie Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Przypominam ze jeszcze dwa lata temu, nawet w tym temacie, bylo pierdolenie ze to glupota nie miec teraz kredytu, ze oszczedzac sie nie oplaca xD 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 No ale ja np dalej twierdzę, że lepiej mieć kredyt, niż coś wynajmować. Podejrzewam, że jak 99% osób „narzekających” teraz w tym temacie. Cytuj
Mejm 15 310 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 3 minuty temu, Il Brutto napisał: Przypominam ze jeszcze dwa lata temu, nawet w tym temacie, bylo pierdolenie ze to glupota nie miec teraz kredytu, ze oszczedzac sie nie oplaca xD Pamietam, Mazzeo naganial na kredyciki xD Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Teraz, Mejm napisał: Pamietam, Mazzeo naganial na kredyciki xD MaZZeo to tam niezła chyba ratkę już ma. No ale daje radę chłopaczyna. Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Teraz, balon napisał: No ale ja np dalej twierdzę, że lepiej mieć kredyt, niż coś wynajmować. Podejrzewam, że jak 99% osób „narzekających” teraz w tym temacie. Zależy jak duże mieszkanie wynajmujesz. Na 2 pokojach na kocioł łapę to chyba jednak wciąż wynajem goty. Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 8 czerwca 2022 Opublikowano 8 czerwca 2022 Godzinę temu, number_nine napisał: A ja wynajmuje od Janusza do czasu, aż się nie przeprowadzę do dziewczyny na jej mieszkanie, które kupiła za oszczędności i legitną pożyczkę od osoby prywatnej, żeby banku nie spłacać. Jak będziemy chcieli założyć rodzinę, to wtedy może pomyślimy o czymś większym, ona będzie miała chatę jako zabezpieczenie a ja oszczędności, których na szczęście nie wypierdoliłem przez FOMO jak Wy :v wszystko z głową i nie na ura bura, bo już zaraz mieszkań nie będzie XD Typ się wprowadza do laski, która mieszkanie kupiła za pewnie darmową pożyczkę od cholera wie kogo, a ma czelność pouczać innych. Aha xD Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi