balon 5 342 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 No i piękne zakończenie. Mino drobnych docinek, cytując klasyka „zawsze ciebie szanowałem” (Ja non alko) Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Tylko porownanie pitow za zeszly rok moze rostrzygnac ten pojedynek na ebenizy. 1 1 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Nie no, balon ma większego. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Jaka batalia na posiadany majątek i długość wakacji w tropikach Faka to jednak gość, wciągnąłby tu wszystkich studolarówką, a siedzi cicho w myjni. 1 Cytuj
BRY@N 1 469 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Miałem zapytać o ten dług bo jednak chyba tak super nie jest ale nie byłem w Malezji i się nie wybieram także nie będę się wychylał Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 8 minut temu, _Red_ napisał: Jaka batalia na posiadany majątek i długość wakacji w tropikach Faka to jednak gość, wciągnąłby tu wszystkich studolarówką, a siedzi cicho w myjni. Nie wywołuj Faki z lasu w tematach pisowych. Co do wakacji, to myślę, że was wszystkich przebiję w 2024 Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Balon to taka idealna definicja buraka w koszuli. 6 2 Cytuj
Shago 3 563 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 1 minutę temu, balon napisał: Co do wakacji, to myślę, że was wszystkich przebiję w 2024 No ja za rok skromniej: Szwecja samochodem i koło podbiegunowe, bo zawsze chciałem tam pojechać + Finlandia przy okazji. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Wakacje na Ziemi? Ale bieda XD Tylko rakieta na księżyc, hotel cztery gwiazdki i all excluded. 1 7 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 2 minuty temu, easye napisał: Balon to taka idealna definicja buraka w koszuli. Ten jak wjechał i łyka. Jeszcze ta koszula z doopy. Kolejny urażony bo mu PiS obrażam. Masz poużywaj sobie przegrywie. Cytuj
WisnieR 2 734 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Mówiłem już że byłem w Karpaczu w tym roku?... Polskie góry tylko dla prawdziwych bogoli. 1 Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 1 minutę temu, _Red_ napisał: Wakacje na Ziemi? Ale bieda XD Tylko rakieta na księżyc, hotel cztery gwiazdki i all excluded. BLISKO Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 58 minut temu, krupek napisał: Ajj balon at his finest Rzadko, bo rzadko ale czasami muszę krypto fanów nakarmić i podtrzymać ogień. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 4 minuty temu, balon napisał: BLISKO Zdradź jak nie tajemnica chyba ze boisz się zapeszyć Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 No jak powiem to jeszcze GSW do PO się nie dostanie. Wolę nie zapeszać @_Red_patrząc na emocje, nagły przypływ zainteresowanych i ciekawe rzeczy na grafiki (bogactwa, q8, tropiki, burak w koszuli, Shago obrońca partii itd.), to może być materiał na dobry komiks… 2 Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 15 minut temu, balon napisał: BLISKO Pierdolniesz sie w kosmos z Muskiem jak w starfield? Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 9 minut temu, balon napisał: No jak powiem to jeszcze GSW do PO się nie dostanie. Wolę nie zapeszać @_Red_patrząc na emocje, nagły przypływ zainteresowanych i ciekawe rzeczy na grafiki (bogactwa, q8, tropiki, burak w koszuli, Shago obrońca partii itd.), to może być materiał na dobry komiks… Już to ktoś narysował 2 Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 6 godzin temu, Dave Czezky napisał: Oczywiscie waluty juz eksplodowaly. Wyrachowane, spierdolone, kurwy. Inflacja ~10, przy celu 2.5 Chuj z gospodarka, WYBORY! A co to dla nich, skoro zamiast przyznac, ze kaczor pojebal brutto z netto, to wyciagna z budzetu dodatkowe 8mld, by nie zblaznic tego dziada Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 2 minuty temu, _Red_ napisał: Już to ktoś narysował No nieeeeee poznaniak z Krakowa, co woli w skarpecie trzymać niż dzieciom dać godne warunki do mieszkania, innych do sknerusów przyrównuje. Spoiler Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Yhy, za obrazek z kaczorami będzie "żartował" o braku godnych warunków do życia moich dzieci, bo nie mają domu tylko mieszkanie xd Odpowiedziałbym też coś zabawnego o dzieciach, ale się powstrzymam, bo to na tyle chujowy poziom, że szkoda wchodzić. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 2 minuty temu, _Red_ napisał: Odpowiedziałbym coś, ale się powstrzymam. No weź 1 3 2 Cytuj
Boomcio 4 058 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 Fajnie czasem biedakowi poczytać, jak to się szlachta wozi i bawi po zagranicach. Cytuj
balon 5 342 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 9 minut temu, _Red_ napisał: Yhy, za obrazek z kaczorami będzie "żartował" o braku godnych warunków do życia moich dzieci, bo nie mają domu xd Odpowiedziałbym coś, ale się powstrzymam. Ja pierdole kolejny, wy naprawdę macie jakąś schizę. Tak to żarciki, dystansik, komiksy, a nagle jaka spinka, za porównanie do sknery. Przecież to żart, już x razy opisałeś, to dlaczego nie kupisz domu, dokładnie rozpisywałeś swoje determinacje w tym zakresie. Nie mieszkasz przecież w baraku, a w kozak mieszkaniu w drogim mieście… No ale może, to jakiś czuły punkt, więc z góry przepraszam i już nie będę. Cytuj
Pierre Deck 587 Opublikowano 6 września 2023 Opublikowano 6 września 2023 2 minuty temu, balon napisał: Ja pierdole kolejny, wy naprawdę macie jakąś schizę. Tak to żarciki, komiksy, a nagle jaka spinka. Przecież to żart, już x razy opisałeś, to dlaczego nie kupisz domu, dokładnie rozpisywałeś swoje determinacje w tym zakresie. Nie mieszkasz przecież w baraku, a w kozak mieszkaniu w drogim mieście… No ale może, to jakiś czuły punkt, więc z góry przepraszam i już nie będę. Ja mam dom z basenem, firme zatrudniajaca 250 osob, zone, 4 kochanki, 5 aut, helikopter i switcha OLED Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi