gtfan 3 177 Opublikowano 27 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2022 (edytowane) . Edytowane 27 Lipca 2022 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 Ktoś śmiał mieć osobiste doświadczenie z próby sprzedaży nieruchomości dwa razy w krótkim czasie. Dla złagodzenia bólu dupy, że ktoś miał przywilej być w takiej sytuacji, trzeba dojebać się o posiadanie opinii i o umiejętność pisania „długich” postów na pięć zdań. I chuj, że ma dodatkowe mieszkanie na sprzedaż i praktyczną wiedzę, skoro pisze długie posty i ma opinię - głupek jeden. @gtfan - następnym razem pisz max 3 zdania na post i mniej złożone, bo nie ma co denerwować interpunkcją. Daj też łatwiejsze, krótsze słowa. Takie mniej głupio mądre. Spoiler Ja prdle. Trzask dupy aż w Londynie było słychać. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 623 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 ale pieknie w tym tygodniu zapierdala, juz jestem tylko 1k euro na minusie w tym roku co jak co ale ten Microsoft przy calej chujni jaka oferuja ich wszystkie serwisy to jednak swietna inwestycja i dobrym krokiem bylo zainwestowanie 40% portfolio w te akcje Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 4 godziny temu, C1REX napisał: Ktoś śmiał mieć osobiste doświadczenie z próby sprzedaży nieruchomości dwa razy w krótkim czasie. Dla złagodzenia bólu dupy, że ktoś miał przywilej być w takiej sytuacji, trzeba dojebać się o posiadanie opinii i o umiejętność pisania „długich” postów na pięć zdań. I chuj, że ma dodatkowe mieszkanie na sprzedaż i praktyczną wiedzę, skoro pisze długie posty i ma opinię - głupek jeden. @gtfan - następnym razem pisz max 3 zdania na post i mniej złożone, bo nie ma co denerwować interpunkcją. Daj też łatwiejsze, krótsze słowa. Takie mniej głupio mądre. Pokaż ukrytą zawartość Ja prdle. Trzask dupy aż w Londynie było słychać. Cudowny post i plusik od gtfana. No wypowiedzial sie twoj przyjaciel na temat o ktorym nie ma pojecia. Cudownie bawcie sie razem. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 2 minuty temu, MichAelis napisał: Cudowny post i plusik od gtfana. No wypowiedzial sie twoj przyjaciel na temat o ktorym nie ma pojecia. Cudownie bawcie sie razem. Sprzedawał i kupował więcej nieruchomości od Ciebie i napisał jakieś konkrety, a Ty wyzywasz ludzi i siejesz ferment. Nie ma znaczenia, czy ma pojęcie, choć wydaje się mieć więcej od Ciebie. Ważniejsze dla mnie jest to, że nie jest burakiem i szanuje innych. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 523 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 I jak tam, ktoś ma możliwość już złożenia wniosku online na te wakacje? Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 8 godzin temu, C1REX napisał: Nie ma znaczenia, czy ma pojęcie No nie dziwię się, bo to twoje motto życiowe w każdej dziedzinie życia. 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 23 minuty temu, Shago napisał: I jak tam, ktoś ma możliwość już złożenia wniosku online na te wakacje? Ja już na dwumiesięcznych wakacjach bnp paribas stawia Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 523 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Online dzisiaj mogłeś złożyć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 próbuje na stronie mbank coś załatwić ale niezły rozpierdol xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Podobno już można składać wnioski ale od godziny szukam zakładki dyspozycje w aplikacji Pekao SA. Tragiczna apka nigdy jej nie ogarniam OK mam. Raty płacę 30 danego miesiąca, więc lipcową płacę jutro. Jeśli teraz złoże wniosek na 2 miesiące wakacji to raty będę miał zawieszone 30 sierpnia i 30 września, racja? Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 45 minut temu, Shago napisał: Online dzisiaj mogłeś złożyć? Tak Z tego co rozumiem to jak zlozysz dzisiaj to bedziesz mial zawieszona lipcowa i sierpniowa Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) . Edytowane 6 Listopada 2023 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 992 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Wszyscy na tych wakacjach, a niekredyciarzom jak zwykle zero ułatwień od państwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Czoperrr 5 021 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Macie zamiar przepić te środki, kupić gry na Switcha czy nadpłacić kapitał? Cytuj Odnośnik do komentarza
gtfan 3 177 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 (edytowane) . Edytowane 6 Listopada 2023 przez gtfan Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 ja wpłacę na kampanie kochanego pis bo nam tak życie ułatwia :3 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 597 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 W pko tez juz dziala, ale poczekam pare dni az bugi systemowe wykosza, bo wolno smiga wszystko. 9 godzin temu, C1REX napisał: Sprzedawał i kupował więcej nieruchomości od Ciebie i napisał jakieś konkrety, a Ty wyzywasz ludzi i siejesz ferment. Nie ma znaczenia, czy ma pojęcie, choć wydaje się mieć więcej od Ciebie. Ważniejsze dla mnie jest to, że nie jest burakiem i szanuje innych. Wyzywam tylko ciebie parchu jeden. Skad ty wiesz co ja sprzedalem i kupilem xddd caly cirex nie wiem ale sie wypowiem. EOT 9 minut temu, Czoperrr napisał: Macie zamiar przepić te środki, kupić gry na Switcha czy nadpłacić kapitał? Wiadomo, ze kapital. Tyle pieniazkow droga nie chodzi. Lepiej wrzucic 3 kola, niz 200 zl kapitalu w racie xd 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 10 minut temu, Czoperrr napisał: Macie zamiar przepić te środki, kupić gry na Switcha czy nadpłacić kapitał? Nadplata oczywiscie, wyciac tego raka jak najszybciej sie da Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 a właśnie, ktoś miał jakieś ostrzeżenia nt. informacji do BIK? Mam aktywną ochronę konsumenta, i żadnego info nie dostałem. Nawet w samym wniosku na stronie mbank nic nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 523 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 15 minut temu, Kalel napisał: a właśnie, ktoś miał jakieś ostrzeżenia nt. informacji do BIK? Mam aktywną ochronę konsumenta, i żadnego info nie dostałem. Nawet w samym wniosku na stronie mbank nic nie było. Czyli mBank też już działa? Dopiero po pracy będę mógł ogarnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza
ping 9 033 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 W Santanderze już wyklikałem. Trzeba pamiętać o tym, że klika się co miesiąc (7 dni przed terminem spłaty ma się pojawić kolejna opcja odroczenia). Miałem w sierpniu spłacić całość, środki na ten cel już grzeją się na koncie ale szczerze - wolę potrzymać tę kasę 4 miechy na oszczędnościowym 7.05%. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 6 minut temu, Shago napisał: Czyli mBank też już działa? Dopiero po pracy będę mógł ogarnąć. si, śmiga. Od razu można wybrać wszystkie miesiące na kiedy chcesz wakacje. Na maila przychodzi informacja o złożeniu wniosku, a potem od razu potwierdzenie zaakceptowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 Pan dżejdżej ma wakacje kredytowe przez najbliższe 4 miesiące. Wniosek złożony elektronicznie. 7 minut roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza
WisnieR 2 700 Opublikowano 29 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2022 W Pekao SA właśnie złożyłem wniosek na 2 miesiące. Pewnie na kolejne dwa pojawi się opcja później. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi