Opublikowano 17 stycznia 20187 l Ripple możesz kupić na abucoins. Jeśli w danym roku podatkowym będziesz na plus (przychód minus koszt) to powinieneś się rozliczyć. Dosyć szczegółowo jest to opisane na poprzednich stronach. Edytowane 17 stycznia 20187 l przez karmaster
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Ciekawe czy to koniec. Mówi się że btc spadnie jeszcze do 8tys. $. Trzeba poczekać, to chyba jeszcze nie koniec spadków.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 5 minut temu, REZOK napisał: Ciekawe czy to koniec. Mówi się że btc spadnie jeszcze do 8tys. $. Trzeba poczekać, to chyba jeszcze nie koniec spadków. Koniec był już ze 300 razy, tak na oko. Mówi się też, że cena dobije do $40 000 w tym roku. Kto ma rację? Pewnie nikt, to wszystko jest hazard. Póki co oparło się na $10 000 i IMO dalej nie spadnie. Ale ja też tylko zgaduję.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Mi chodziło bardziej o koniec korekty widziałem że już 300 razy bitcoin się kończył hehe.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l No już spadało dzisiaj parę razy poniżej $10,000, chociaż prawda, że teraz nurkuje już mocno. Mejm czy mi się wydaje czy jesteś nocoinerem ;/?
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 2 godziny temu, Orzeszek napisał: dobra, sprzedałem się, mam 4 liski, kiedy będe bogaty? XD gdybym wstrzymał sie 2h to bym miał 50zł w kieszeni juz XD
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 6 minut temu, raven_raven napisał: Mejm czy mi się wydaje czy jesteś nocoinerem ;/? Kupilem etherum za 100zl zeby sie pobawic bo lokowanie wiekszej kasy na gorce uznalem za niezbyt oplacalne. Wiec w sumie tak, jestem nocoinerem.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l To bardzo rozsądnie, bo od początku roku to nie był dobry czas na zakupy. Teraz można zaryzykować, ale nikogo nie namawiam, bo ryzyko oczywiście jest.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Ja sie w sumie zgadzam z twoim postem poprzednim z tym, ze ja obstawialem ze jednak zleci ponizej 10k. A co bedzie potem to jak piszesz, (pipi).ana loteria.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Najbardziej mnie boli, ze na bitbayu nie ma przelewow blyskawicznych. Znajac zycie zanim ta kasa jutro dojdzie to znowu bedzie za 100pln LSK Edytowane 17 stycznia 20187 l przez alienator
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Cena spada nie wiadomo czemu, ale skoro spada to ludzie kupują, więc pewnie ilość kupionych na rynku BTC ma wpływ na to, że znów cena wzrośnie?
Opublikowano 17 stycznia 20187 l 5 minut temu, Wilk_Zly napisał: Nom, CDR tylko 28 zł do przodu w trzy tygodnie. Od kiedy zmiany kursu się podaje w złotówkach, a nie w procentach? A ile w ciągu dwóch miesięcy do przodu ? Dajmy na to od 10.11.2017 do 10.01.2018. Tak sobie dobierając przedziały od dołka do górki to możemy się do końca świata licytować.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Ja się ubrałem na CDRze po 110zł więc dopiero od paru dni widzę zieleń xD czuję jednak że w najbliższym czasie 11bit wystrzeli, a CDRed moooże w połowie roku o ile Cyberpunka pokażą, do tego czasu boczniak.
Opublikowano 17 stycznia 20187 l ok, konto na BitBay założone co ta weryfikacja? Zawiesiła na Potwierdzenie tożsamości i tak od godziny;/ nakupuję se LSK, bo kojarzy mi się liskami a lubię te zwierzaki. Jak prze(pipi)ę tysiaka to się zastanowię. Edytowane 17 stycznia 20187 l przez gekon
Opublikowano 17 stycznia 20187 l Za rok, pamietajcie zeby spieniężyć miliony dopiero w styczniu by podatek zapłacić dopiero w 2020.