Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Nie no, pozornie wszystko dobrze się skończyło, ale bezczelność tych śmieci ludzkich kwalifikuje się do zorganizowania leśnej wycieczki.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l http://www.wykop.pl/ramka/3053177/szukam-kilkunastu-wykopowiczow-ktorzy-zamieszkaja-w-moim-mieszkaniu-cz-ii/ w komentarzu pod pierwszą częścią ktoś wkleił. Może jest to jakiś sposób na taki ludzki odpad.
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l Gorzej jak Mirki postanowią, że fajnie się mieszka i sami nie będą chcieli się wyprowadzić
Opublikowano 11 kwietnia 20187 l To jednak bezpieczniej byłoby przewalić te piniondze na gierki Dzisiaj się dowiedziałem, że sąsiad naprzeciwko wynajmuje mieszkanie ukraińcom, pyta mnie czy nie sprawiają kłopotów a ja myślałem, że to mieszkanie stoi puste. Chłopaki siedzą jak myszy pod miotłą, i 'dziń dobry' na klatce powiedzą, pełna kulturka, czekam aż mnie na wódkę zaproszą
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Ostatnio w łazience pojawił mi się zaciek na suficie i tynk lekko odszedł. Normalnie, poszedłbym z japą do sąsiada z góry, ale chyba nie ma to sensu, bo mieszka nam 80-letnia kobieta, z którą jest średni kontakt. W dodatku, opiekuje się nią Ukrainka, z którą... też jest średni kontakt.
Opublikowano 12 kwietnia 20187 l Nie musisz z japą. Normalnie zgłoś jej defekt, powiedz, żeby naprawiła, wróć za parę tygodni dopytać czy już OK - i dalej jak uważasz, np. osuszanie/naprawa w ramach jej ubezpieczenia. W podobny sposób babka z parteru dwa razy zalewała mi ścianę w piwnicy.
Opublikowano 13 kwietnia 20187 l Autor kurde czaje sie na kupno tego bitcoina bo widze ze kasa z mojej pracy moze byc konkretna ale nie wiem czy to inwestycja ktora zapewni mi przynajmniej fajnych lat na podroze podczas emerytury.
Opublikowano 16 kwietnia 20187 l W dniu 13.04.2018 o 23:30, _M_ napisał: kurde czaje sie na kupno tego bitcoina bo widze ze kasa z mojej pracy moze byc konkretna ale nie wiem czy to inwestycja ktora zapewni mi przynajmniej fajnych lat na podroze podczas emerytury. >3 tysie netto >K O N K R E T N A kasa xdddd
Opublikowano 16 kwietnia 20187 l Jak mnie cieszy że nawet przez myśl mi nie przeszło wrzucać kasę w Getback i pomyśleć że w tamtym roku były rekomendacje na ponad 30zł, tymczasem dzisiaj szmata była na widłach cały dzień i jak jutro się otworzy to pewnie poniżej 2zł (w styczniu był po 20zł). Co za szulernia Tymczasem 11bit
Opublikowano 30 kwietnia 20186 l Co ten 11bit odpiertala to ja nawet nie. Dokupienie na ostatnich wzrostach to był deal życia.
Opublikowano 8 maja 20186 l Autor mazzeo mistrzu gierek jakie jest % prawdopodobienstwa ze wygram zycie kupujac 1 bitcoina?
Opublikowano 8 maja 20186 l Nawet jak kupisz cała taczkę bitcoinow to w twoim wypadku wygranie życia nie wchodzi w grę. poza tym nie ten temat, halo moderacja!
Opublikowano 8 maja 20186 l 8 minut temu, _M_ napisał: JA WYGRALEM WSZYSTKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! łącznie z dodatkowym 21 chromosomem
Opublikowano 12 lipca 20186 l Teraz, krupek napisał: W co obecnie najlepiej zainwestować niewielką kwotę? Powiedzmy 5k zł. akcje cd projekt red
Opublikowano 12 lipca 20186 l 4 godziny temu, krupek napisał: W co obecnie najlepiej zainwestować niewielką kwotę? Powiedzmy 5k zł. W siebie.
Opublikowano 12 lipca 20186 l bgż to jakiś normalny bank z zabezpieczeniem czy ukradną mi pinionszki i zrobią ambergold?
Opublikowano 12 lipca 20186 l 6 godzin temu, krupek napisał: W co obecnie najlepiej zainwestować niewielką kwotę? Powiedzmy 5k zł. W akcje albo kryptowaluty i pobawić się tym. Muszą być ryzykowne inwestycje, żeby potencjalnie wyciągnąć coś sensownego z takiej kwoty.