Opublikowano 31 stycznia 20178 l Wygląda bardzo przyzwoicie, jak na takiego Ubi to gigantyczny komplement z mojej strony.
Opublikowano 12 lutego 20178 l Wersja na PS4 wiadomo GOTY, Bardzo dobre oświetlenie, tekstury i postAA. Reszta platform prezentuję się niestety o wiele gorzej https://www.youtube.com/watch?v=ghy4BXUU-fU To daj jakiś link do źródła potwierdzającego to o czym piszesz, a nie wrzucaj porównanie gdzie nic takiego nie widać.
Opublikowano 23 marca 20178 l Wygląd Horizon to jest obłęd. Powoli zaczyna się ten moment, że zamiast szlifować grafikę w końcu zajmą się żeby to chodziło w stabilnych 60fps. Liczę, że następna generacja będzie przełomem pod tym względem. Przynajmniej jeśli chodzi o studia Sony ofkors.
Opublikowano 24 marca 20178 l Decima klejnotem silnikow graficznych tej generacji, holendrzy wysmiali cala current genowa developerke tym co pokazali w horizon
Opublikowano 24 marca 20178 l No,ale ghost recon wildlands też ładny,a nikt o nim nie pisze :( moje fotki z klejnotu
Opublikowano 24 marca 20178 l Mass Effect jest piękny. Prawdziwy kasztan tej generacji Edytowane 24 marca 20178 l przez blantman
Opublikowano 25 marca 20178 l Autor Uncharted 4 na Pro ograny także nowa lista.1. Horizon Zero Dawn 9+ (Pro)2. Uncharted 4 9 (Pro) 7+(PS4)3. Nioh 9 (Pro) (super sampling 1080p 60fps) 4. Killzone Shadow Fall 9-5. MGS 5 Goty 9-6. The Order 1886 9-7. Rise of the Tomb Raider 9- (opcja 4k) ultra detale ( 8 ) 60fps ( 8- ) 8. The Division 9- (Pro)9. DriveClub 9-10. Doom 9-11. Far Cry Primal 9-12. Far Cry 4 9-13. Wiedźmin 3 9-14. Until Dawn 8+16. Assassins Creed Unity 8+17. Ratchet i Clank 8+ (Pro)18. Gears of War 4 8+19. Ryse 8+20. Batman Arkham Knight 8+Tak wygląda obecnie moje top 20.Ocenę paru gier podniosłem ponieważ na to jednak zasługują tzn. Doom, W3, FC:P, FC4.Różnice nie są na tyle duże aby mieć ocenę inną niż taki np. KZ:SF, Order itp.Co do U4 to tak jak wcześniej wspomniałem na Pro to zupełnie inna gra:Różnice względem Amatora to:+ wstawki w 60fps+ powiedzmy 2-3 razy lepszy obraz, teraz to można w końcu zobaczyć grę (paćki brak) + zlikwidowane ziarno o połowę, w niektórych lokacjach tam gdzie było to go teraz nie ma+ lepsza kolorystyka (brak paćki i ziarna pozytywnie odbiło się też na kolorach)+ lepsze tekstury+ lepszy zasięg rysowanie obiektów+ lepszy AA+ postać, w końcu na zbliżeniach wyglądają jak gra na nową generacje (świetne tekstury ubrań, twarzy, dużo lepsze włosy)+ lepsza płynnośćPoprawił bym na Pro jeszcze tylko cienia. Poza tym, już nie mam zbytnio się do czegoś przyczepić.U4 zyskał kolosalnie ponieważ wylądował aż na drugie miejsce z nawet nie wiem którego Czy na to zasługuje w pełni? To jeszcze kumpel musi stwierdzić bo na Pro jeszcze gry nie widział.Jedno jest pewne walka z Nioh o to miejsce jeszcze nie jest do końca przesądzona.Numer 1 to oczywiście Horizon.Ta gra rozp**rdala i żadna gra nie jest w stanie się do niej zbliżyć.Nawet ze swoją roślinnością U4 zostaje na starcie Jest to zdecydowanie nowy poziom grafiki na tej generacji.Wątpię aby coś lepszego wizualnie wyszło. Może DS od Kojimy?Teraz tak patrząc na oceny wydaje mi się, że zwykła PS4 nie jest chyba w stanie w grach przekroczyć u mnie noty 9-Co prawda Horizon na niej nie widziałem, ale patrząc na różnice na takim U4 czy ROTTR to nawet nie chce.Różnice może być też spora. Edytowane 25 marca 20178 l przez Kyokushinman
Opublikowano 25 marca 20178 l 3. Nioh 9 (Pro) (super sampling 1080p 60fps) No chyba nie, ta gra generalnie nie zachwyca od tej strony :P Daleko poza jakimś top20
Opublikowano 25 marca 20178 l Autor Do tej gry trzeba odpowiednio tv ustawić. Na trybie gra ten tytuł traci niesamowicie, powiedzmy takie wizualne 5-6/10. Jednak tekstury to top topów. Edytowane 25 marca 20178 l przez Kyokushinman
Opublikowano 25 marca 20178 l Dwie dobre tekstury wsrod miliona slabych, z calym szacunkiem do dobrej gierki ale dlugimi miejscami to wyglada jak ps2 hd
Opublikowano 25 marca 20178 l Nie no, ta deska w dojo robi robotę. Czemu inni tworcy nie idą tą drogą?