Opublikowano 26 października 20168 l bb robi, ale art designem lokacji, npc i przeciwników. pod tym względem to ścisła czołówka gierek dla dzieci. ale nie o tym jest ten temat
Opublikowano 26 października 20168 l ja jeszcze dodal bym guilty gear - fenomenalny art style i najlepsze 3d udajace 2d w historii gamingu, czasem az oczy przecieram ze zdziwienia, ze ta gra nie ma jednak recznie rysowanych aren i postaci
Opublikowano 26 października 20168 l No popatrz, nie trzeba wodotrysków jak w anczarted żeby gra robiła wrażenie. Grałeś w bloodborne czy na jutubie oglądałeś? Grałem, przeszedłem i podtrzymuję zdanie. Design gry - piękny. Technicznie - daleko za tuzami.
Opublikowano 27 października 20168 l Autor Chyba aberracja jak już. W BB jest jeszcze o wiele lepsza geometria względem przereklamowanego wizualnie U4. Edit. Wiem, że prawda boli niebieskich, ale 13 nie lubię tak więc dajcie mi minusa, albo plusa. Jabłek nie zamierzam wklejać bo to nie temat na wojny. Na waszym miejscu doceniłbym BB bo to też ex na waszą konsolę. Edytowane 27 października 20168 l przez Kyokushinman
Opublikowano 27 października 20168 l Chyba aberracja jak już. W BB jest jeszcze o wiele lepsza geometria względem przereklamowanego wizualnie U4. Edit. Wiem, że prawda boli niebieskich, ale 13 nie lubię tak więc dajcie mi minusa, albo plusa. Jabłek nie zamierzam wklejać bo to nie temat na wojny. Na waszym miejscu doceniłbym BB bo to też ex na waszą konsolę. Zastanawiam sie czasami czy ty nie jestes optykiem z wyksztalcenia?
Opublikowano 27 października 20168 l Autor Chyba aberracja jak już. W BB jest jeszcze o wiele lepsza geometria względem przereklamowanego wizualnie U4. Edit. Wiem, że prawda boli niebieskich, ale 13 nie lubię tak więc dajcie mi minusa, albo plusa. Jabłek nie zamierzam wklejać bo to nie temat na wojny. Na waszym miejscu doceniłbym BB bo to też ex na waszą konsolę. Zastanawiam sie czasami czy ty nie jestes optykiem z wyksztalcenia? Ukończyłem prawo tak wiec optykiem nie jestem, ale wzrok mam jak na razie świetny, tak więc widzę wszystkie niedoskonałości grafiki obrazu itd. Właśnie wczoraj zamówiłem Rise of the Tomb Raider i Girsy 4. Może one namieszają trochę w rankingu.
Opublikowano 7 stycznia 20178 l Przypomniałem sobie o tym temacie. Oczywiście najładniejszą grą jest Uncharted 4. Tylko TLOU 2 może to przebić.
Opublikowano 10 stycznia 20178 l Uncharted 4 to zrobiło na mnie wrażenie. Zwłaszcza mimika i modele postaci.
Opublikowano 29 stycznia 20178 l Na mnie wrażenie teraz robi siódmy Resident. Oprawa stylizowana na stare kasety VHS i do tego mocno szczegółowa. Efekt jest udany.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Co myślicie o grafice For Honor? Chyba ładna nie? Mówię o wersji na PS4. Bardzo dobre oświetlenie, tekstury i postAA.
Opublikowano 31 stycznia 20178 l Wersja na PS4 wiadomo GOTY, Bardzo dobre oświetlenie, tekstury i postAA. Reszta platform prezentuję się niestety o wiele gorzej https://www.youtube.com/watch?v=ghy4BXUU-fU Edytowane 31 stycznia 20178 l przez asax