Skocz do zawartości

Najładniejsze gry ósmej generacji konsol

Featured Replies

Opublikowano

bb robi, ale art designem lokacji, npc i przeciwników. pod tym względem to ścisła czołówka gierek dla dzieci. ale nie o tym jest ten temat

• Odpowiedzi 305
  • Wyświetleń 7,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Na Pro?   Jak tak to zmień tv lub ustawienia Uncharted 4 zyskał co prawda kolosalnie na Pro i został wyciągnięty z obrazowej biedy, to i tak z HZD na Prosiaku nie może się równać. To co zrobiło G

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Uncharted 4 na Pro ograny także nowa lista. 1. Horizon Zero Dawn                  9+ (Pro) 2. Uncharted 4                            9 (Pro)    7+(PS4) 3. Nioh                                   

• Kyokushinman
    Kyokushinman

Sorry nie dałem rady na czas. Na dodatek jakieś (pipi)ane problemy z tym plusem aby go aktywować.   @ Piotruś Jakość tekstur przede wszystkim ocenia się z bliska.    

Opublikowano

ja jeszcze dodal bym guilty gear - fenomenalny art style i najlepsze 3d udajace 2d w historii gamingu, czasem az oczy przecieram ze zdziwienia, ze ta gra nie ma jednak recznie rysowanych aren i postaci

Opublikowano

No popatrz, nie trzeba wodotrysków jak w anczarted żeby gra robiła wrażenie. Grałeś w bloodborne czy na jutubie oglądałeś?

Grałem, przeszedłem i podtrzymuję zdanie. Design gry - piękny. Technicznie - daleko za tuzami. 

Opublikowano

Sprawa kluczowa, czy jest ziarno?

Opublikowano

Sprawa kluczowa, czy jest ziarno?

:dynia:
Opublikowano

ale jest aborcja chromatyczna

Opublikowano
  • Autor

Chyba aberracja jak już.

W BB jest jeszcze o wiele lepsza geometria względem przereklamowanego wizualnie U4.

Edit.

Wiem, że prawda boli niebieskich, ale 13 nie lubię tak więc dajcie mi minusa, albo plusa. Jabłek nie zamierzam wklejać bo to nie temat na wojny.

Na waszym miejscu doceniłbym BB bo to też ex na waszą konsolę. 

Edytowane przez Kyokushinman

Opublikowano

uncharted 4

Opublikowano

Chyba aberracja jak już.

W BB jest jeszcze o wiele lepsza geometria względem przereklamowanego wizualnie U4.

Edit.

Wiem, że prawda boli niebieskich, ale 13 nie lubię tak więc dajcie mi minusa, albo plusa. Jabłek nie zamierzam wklejać bo to nie temat na wojny.

Zastanawiam sie czasami czy ty nie jestes optykiem z wyksztalcenia?

Opublikowano

szkoda że życie nie wygląda jak uncharted 4

Opublikowano
  • Autor

Chyba aberracja jak już.

Edit.

Zastanawiam sie czasami czy ty nie jestes optykiem z wyksztalcenia?

Ukończyłem prawo tak wiec optykiem nie jestem, ale wzrok mam jak na razie świetny, tak więc widzę wszystkie niedoskonałości grafiki obrazu itd.

Właśnie wczoraj zamówiłem Rise of the Tomb Raider i Girsy 4. Może one namieszają trochę w rankingu.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Przypomniałem sobie o tym temacie.

Oczywiście najładniejszą grą jest Uncharted 4. :banderas: 

Tylko TLOU 2 może to przebić. 

Opublikowano

Uncharted 4 jest bardzo ładne.

Opublikowano

Uncharted 4 jest w chu,j ładne, strasznie robi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Na mnie wrażenie teraz robi siódmy Resident. Oprawa stylizowana na stare kasety VHS i do tego mocno szczegółowa. Efekt jest udany.

Opublikowano

No U4 GOTY grafika ale dopiero na PS4 PRO w 4K i HDR.