Shen 9 703 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 studenci to maksymalnie zje,bana grupa społeczna, zaraz za lekarzami, nauczycielami, prawnikami, mechanikami samochodowymi.ja bym notariuszy dodal jeszcze. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 no toć napisał prawnicy Cytuj
Shen 9 703 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 z notariusza taki prawnik jak z dentysty lekarz. Cytuj
Blaise 3 614 Opublikowano 4 października 2016 Autor Opublikowano 4 października 2016 Objection! Cytuj
Rayos 3 199 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Ok, poznałem współlokatorów, co roku walczą z molami i wygrywają na cały rok akademicki, jutro sprzątają, fajne chłopaki, nie mają problemu z tym, że dziewczyna czasami przenocuje, obyło się bez prostowania.Przyznaj się, że obiecałes dzielić się dziewczyna. Stancje, akademiki, tfuuu! Cieszę się że wyszedłem z tego bagna, choć ostatnie dwa lata były ok, swoje gniazdko uwinalem Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 (edytowane) no gniazdko to za duzo powiedziane, mialeś tv wielkosci wyswietlacza od vity przy lodówce xd Edytowane 4 października 2016 przez _Be_ Cytuj
Rayos 3 199 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 mały, ale wariat, jakieś 20+ cali, a W3 na nim całego przeszedłem razem z dodatkami Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi