Opublikowano 3 października 20168 l Nie wiem, czemu nie ma tematu o tej cudownej gierce, no ale kurde już jest. Wspaniały tytuł, w pięknej oprawie graficznej; tak wyglądałby tytuły na NES-a, kiedy gry na tę konsolę wychodziłyby w roku pańskim 2015. Wymagający, rozbudowany, pięknie udźwiękowiony. No mjut! A do tego dodatek Plague of Shadows, który diametralnie zmienia rozgrywkę i jest ZA DARMO. A na wiosnę 2017: Powinni dodać nowe plansze, bo choć te w grze są niesamowite, to chciałbym więcej <3 A wy co sądzicie o tej grze? Edytowane 3 października 20168 l przez Rozi
Opublikowano 3 października 20168 l Genialna gra, przegenialna, prześwietna. Mam 2 kopie na 3DSa (cyfrowa i fizyczna) i czekam na wersje w pudelku na Vite. Kocham silniej niz wlasna matke. cudowna gra, niesamowita
Opublikowano 3 października 20168 l Przeszedłem 3 razy na 3 różnych platformach (PC, wiiu, ps4). Gra jest absolutnie genialna. Kto nie grał niech szybko nadrabia Czekam na drugi dodatek!
Opublikowano 3 października 20168 l Ograłem na 3ds cyfre na premiere, teraz mnie kusi zeby sobie jeszcze raz na ps4 pocisnac. Swietna muza i pseudo 8 bitowy klimat.
Opublikowano 3 października 20168 l Shovel Knight, wiadomo, goty. Polecam jeszcze Freedom Planet, które jest tym dla Genesisa/MD, czym Shovel Knight dla NES-a.
Opublikowano 3 października 20168 l W Shovel Knight bardzo podoba mi się możliwość modyfikowania poziomu trudności nie ustawieniami w opcjach, a stylem gry. Shovel Knight może być bardzo łatwą grą, gdy aktywujemy w poziomach checkpointy, a bossów tyramy niezawodną taktyką skakania po nich na łopacie (praktycznie każdy jest bezsilny). Możemy też olać checkpointy i ich nie aktywować, a bossów nie gnoić "exploitem", wtedy w SK można się spocić.
Opublikowano 3 października 20168 l Shovel Knight, wiadomo, goty. Polecam jeszcze Freedom Planet, które jest tym dla Genesisa/MD, czym Shovel Knight dla NES-a. Jest jeszcze świetne Castle In The Darkness na steamie.
Opublikowano 4 października 20168 l Jestem w trakcie przechodzenia, to moja perelka w kolekcji. Wzruszylem sie gdy to odpalilem na konsoli, szczerze. I poziom trudnosci.... yummy
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Druga czesc< wciaga swieze powietrze w pluca> Juz na filmiku czuc poziom, klase i za(pipi)istosc. Co ja moge powiedziec wiecej... ciesze sie za(pipi)iscie. Yaht Club powinien w ogole zajac sie tego typu skillowymi platformowkami na dobre i nie ograniczac klimatu do sreniowiecza.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Ale to nie jest "druga" część, tylko drugie z trzech zapowiedzianych DARMOWYCH dlc
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Nie mialem pojecia, ze wychodzi kolejne dlc. Zapowiada sie na jeszcze lepsze. Z tego co widze to to zupelnie nowe poziomy.
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Od początku była mowa o 3 dodatkowych kampaniach do tego jeszcze inne bonusy, których chyba jeszcze do dziś nie dali. Trzecia kampania ma być o King Knight
Opublikowano 2 grudnia 20168 l Mocno castlevaniowy klimacik <jaramsie>. W ogóle super, że to DLC będzie darmowe. SK kupiłem na 3DS-a już ponad 2 lata temu i się okazuje, że cały czas je rozwijają. Edytowane 2 grudnia 20168 l przez _Shaman_
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l Gram teraz w Specter of Torment. Pierwsze DLC z "chemikiem" mi nie podeszło, nie pasowało mi sterowanie tym ludzikiem, jakieś takie za mało intuicyjne i skomplikowane. Natomiast te DLC weszło jak złoto, jaram się jak przy podstawowej wersji. Wspaniały dodatek, rycerzem z kosą wręcz płynie się po tych planszach.
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l Dobrze wiedziec bo podstawka to 10\10, absolutne cudo, a dodatkow jeszcze nie ruszalem
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l To jest jakieś płatne dlc czy tak jak w przypadku pierwszego za darmoszke?
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l Ja kupiłem oddzielnie, ale pewnie tak jak w przypadku pierwszego DLC można wpisać kod który pozwala grać bez przejścia podstawki.
Opublikowano 16 kwietnia 20177 l Kiedy ten dodatek wychodzi na ps4? Wiadomo coś? Na stronce jest podane kwiecień tba :<