Opublikowano 1 czerwca 20177 l Rayman Origins wygląda fajnie, ale znudził mnie po dwóch godzinach To długo wytrzymałeś. Dla mnie osobiście nudne są te Raymany jak cholera. W Shovelu przynajmniej sterowanie jest ciaśniutkie i każdy skok sprawia radochę.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Rayman ma fajne etapy muzyczne więc wystarczy demo żeby się nagrać. Co do nowych kampanii to można po updacie odpalać z poziomu nowej gry bez konieczności przechodzenia kampanii Łopatowego.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Origins nie dałem rady skończyć, byłem nawet dosyć daleko i najwięcej frajdy dawały levele ze ściganiem skrzynek zwłaszcza ze znajomymi. Shovel Knight skończyłem raz na PC i z przyjemnością nabyłbym teraz na jakąś konsolę, ta gra to jednak inna liga.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l A no i wbrew pozorom, gra ma całkiem niezłe L O R E i w zgrabny sposób przedstawia świat bawiąc się umiejętnie umiejscawianiem kolejnych dodatków przed/po/w trakcie wydarzeń z podstawki. Ehh gdzie jest nowy dodatek ;/ O i jeszcze strasznie lubię ten patent ryzyko/nagroda. Jeżeli ktoś chce się zabawić, to może po drodze rozwalać wszystkie lampy, co będzie skutkowało brakiem checkpointów, a całą planszę trzeba przejść za 1 razem, natomiast gra nagrodzi nas większą ilością diamencików. No i ta muzyka. I ta animacja. Cudeńko. Edytowane 1 czerwca 20177 l przez ragus
Opublikowano 1 czerwca 20177 l raymany lubie, nie uwazam ze sa slabe ale shovel je gniecie i niszczy w przedbiegach perfekcyjna gierka
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Jak będzie promka na PS4, to wezmę. 104 złocisze to troszki dużo. A na 3DSie ogrywałem. A potem Axiom Verge. Edytowane 1 czerwca 20177 l przez Rozi
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Bede sprzedawał pewnie jeszcze przed E3 a moze i szybciej jak mi bol dupy nie odejdzie. :/
Opublikowano 3 czerwca 20177 l Uwielbiam równie Raymany, co Shovela. w Origins i Legends wyczyściłem całe levele z sekretów. Ale gram tak we wszystkei platformówki 2D. Samo przejście dla przejscia nie daje mi żadnej satysfakcji. Ale fakt faktem, jak platformery - to najlpesze u Nintendo.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Na co brak Shovela? Jaka jest najlepsza wersja? Dobrze to na TV wygląda? Na co brak Shovela? Jaka jest najlepsza wersja? Dobrze to na TV wygląda?
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Przede wszystkim pudełkową wersję gdyż ta daje dostęp do wszystkich DLC. Dobrze wygląda i gra na wszystkim.
Opublikowano 25 czerwca 20177 l Cyfrowa też daje. Treasure trove to pełna gra razem z dlc. Można kupić też osobno każda kampanie jak ktoś chce
Opublikowano 26 czerwca 20177 l ja gram na xbox one gra sie przyjemnie chociaz na takiej vicie czy 3ds pewnie jest duzo lepiej
Opublikowano 23 lipca 20177 l Ale ta gra pięknie wygląda na dużym ekranie. Krótka piłka - ma ktoś platynę? XD
Opublikowano 23 lipca 20177 l Ja wbijam jakoś niedlugo,zostały Mo 2,3 proste trofki, ale zrobiłem sobie przerwę od vity :)
Opublikowano 23 lipca 20177 l Nie jest taki zły, ja go wbijalem jednocześnie z niszczeniem checkpointow. Na new game+ xD (który jest trudniejszy od zwykłego ng)
Opublikowano 25 lipca 20177 l Przeszedłem główną kampanię, pokonałem Kratosa (co za walka ), teraz robię brakujące trofea; te hardkorowe sobie zostawiam, bo nie mam na to czasu aktualnie. A tu jeszcze dwie kampanie do zaliczenia, trzecia w drodze, tryb battle, no ja was pierniczę, pierdolone GOTY 10/10.
Opublikowano 25 lipca 20177 l No może. Na Switchu miałbym obie opcje... Fajna ta konsola musi być. Tak czy inaczej cudna gra. Dziękuję w tym miejscu ragusowi, iż wysłał mi kiedyś 3DSa z tą grą. Złoty chłopak.
Opublikowano 25 lipca 20177 l Ja też 3DSie ograłem najpierw, dlatego pewnie ten skill i szybciutkie przejście (około 8 godzin). Theme God of Wara w 8 bitach? Szanuję, miłuję, dziękuję.