Skocz do zawartości

Shovel Knight

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Rayman ma fajne etapy muzyczne więc wystarczy demo żeby się nagrać. Co do nowych kampanii to można po updacie odpalać z poziomu nowej gry bez konieczności przechodzenia kampanii Łopatowego.

Gość ragus
Opublikowano (edytowane)

A no i wbrew pozorom, gra ma całkiem niezłe L O R E i w zgrabny sposób przedstawia świat bawiąc się umiejętnie umiejscawianiem kolejnych dodatków przed/po/w trakcie wydarzeń z podstawki. Ehh gdzie jest nowy dodatek ;/

O i jeszcze strasznie lubię ten patent ryzyko/nagroda. Jeżeli ktoś chce się zabawić, to może po drodze rozwalać wszystkie lampy, co będzie skutkowało brakiem checkpointów, a całą planszę trzeba przejść za 1 razem, natomiast gra nagrodzi nas większą ilością diamencików. No i ta muzyka. I ta animacja. Cudeńko.

e1c4ebc5f10dcf61f04b2fc9b03cffa0c975fdfd

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

Jak będzie promka na PS4, to wezmę. 104 złocisze to troszki dużo. A na 3DSie ogrywałem.

A potem Axiom Verge.

Edytowane przez Rozi
Gość suteq
Opublikowano

Bede sprzedawał pewnie jeszcze przed E3 a moze i szybciej jak mi bol dupy nie odejdzie. :/ 

• 4 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ale ta gra pięknie wygląda na dużym ekranie. 

Krótka piłka - ma ktoś platynę? XD

Opublikowano

Nie powiem, trofek za brak śmierci wydaje się przegięty.

Opublikowano

Przeszedłem główną kampanię, pokonałem Kratosa (co za walka :obama:), teraz robię brakujące trofea; te hardkorowe sobie zostawiam, bo nie mam na to czasu aktualnie. A tu jeszcze dwie kampanie do zaliczenia, trzecia w drodze, tryb battle, no ja was pierniczę, pierdolone GOTY 10/10.

Opublikowano

Ja też 3DSie ograłem najpierw, dlatego pewnie ten skill i szybciutkie przejście (około 8 godzin). 

Theme God of Wara w 8 bitach? Szanuję, miłuję, dziękuję.