qvstra 3 213 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 co pijemy przed? kupujemy bilet grupowy? Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 Planuję sobotę albo niedzielę. Jakie 0,2 można dziabnąć Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 podłącze się jak czas pozwoli. Mój typ to łiskaczyk Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 4 października 2016 Opublikowano 4 października 2016 0,2 jak dzieci w podstawówce no 0,2 to starter xd padło pytanie co pijemy "przed" a nie w czasie i po Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Okej wstępnie będe w sobote, od której godziny, to nie wiem, ale celuje w 11stą 12stą. nie ma biletów grupowych tylko rodzinne chyba ze weźmiecie rodzeństwo, albo zaciążycie dziewczynę/żonę/kochankę/świnke morską no bo ta zygota w brzuchu to już człowiek, 5 zł zniżki nie w kij dmuchał Edytowane 9 października 2016 przez Orzeszek Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 Serio sobota? Po zdjęciach z tamtego roku to bym nie ryzykował, piątek był tylko sensowny. W tym roku lipa, że nie ma VIP Day, no ale może w czwartek źle nie będzie, więc przed 10 już będę czekać Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 no w czwartek i piątek mają być jutubery, więc gimbazy będzie sporo, no i w tygodniu pracuje Cytuj
VeSD 29 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 W piątek nie będzie wcale lepiej, bo w większości szkół nie ma lekcji i będą jutuby, więc gimbaza się rzuci. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 października 2016 Opublikowano 9 października 2016 jakoś mało mnie kusi ta imprezka, znacznie chetniej bym poprostu pograł u Czezkiego Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 11 października 2016 Opublikowano 11 października 2016 W piątek nie będzie wcale lepiej, bo w większości szkół nie ma lekcji i będą jutuby, więc gimbaza się rzuci. Planuję być na WGW w piątek i zupełnie zapomniałem o Dniu Nauczyciela, który nie dotyczy mnie od dawien dawna Z drugiej strony w piątek będzie natłok samej gimbazy, a w weekend dojdą jeszcze rodziny z szalejącymi dziećmi, więc jakoś to przełknę. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 Można wygrać vr'a w crash team Racing. Tylko pewnie kolejka do tego turnieju już zacznie się w nocy Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 12 października 2016 Opublikowano 12 października 2016 ok, ja juz nabyłem bilet na sobote jak coś będe pewnie od 10-11stej Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Czwartek to był strzał w dziesiątkę, do godz 14 ograłem praktycznie wszystko co się dało, później powtarzałem niektóre tytuły jak Star Trek czy Resident Evil. Ludzi było mniej niż w piątek rok temu. Tematem przewodnim było VR, gogli cała masa, oczywiście Sony było liderem pod tym względem i stanowisk było po prostu mnóstwo. Najlepsze gry to Resident i właśnie Star Trek, reszta pierdółki, ale niektóre bardzo spoko, jak Until Dawn. Robinson zawiódł, Rigs także. Niby Oculus i HTC mają większą rozdzielczość, ale jakoś tego nie zauwazyłem, za to gogle od Sony są po prostu najwygodniejsze, Oculus ma np. rzepy, co w momencie kiedy mamy gogle na głowę jest głupim rozwiązaniem. Gier przed premierą trochę było, co jest sporym plusem. Horizon zawiódł, ale dali beznadziejną lokację, gdzie nie było co robić. GT Sport wygladał przeciętnie i klatki co chwila leciały na łeb. Miałem dylemat czy kupić Gears of War, ale targi skutecznie powiedziały mi, że nie tęsknie za tym tytułem, jest tak do bólu powtarzalny, że nie dałbym rady w to grać, więc kiedyś w promocji. Na plus For Honor i Dead Rising ( fanem nigdy nie byłem, ale super się grało ) Ktoś dobrze napisał, że Micosoft nie potrafił sprzedać HDR w grach i faktycznie miał rację. Gra może działała w HDR, może nie, pracownik sam nie wiedział co pokazuje, więc potencjalny kupiec niczego się nie dowiedział. Sony trochę lepiej, ale tylko na jednym stanowisku z Horizon i PRO. Fajnie to wyglądało, jak w dowolnym momencie pracownik włączał i wyłączał HDR czy 4K i tak to właśnie powinno wyglądać, ale to tylko to stanowisko, bo inni kompletnie nic nie wiedzieli i rozmowa okazywała się bezcelowa. Pozytywnie wypadł Dawn of War 3, wygląda świetnie i nie radzę czekać na Halo Wars 3 na PC, nie ta liga. Battlefielda na Xboxa przemilczę, wygląda mocno przeciętnie, ale jak każda gra na frostbite na Xboxa, rozdzielczość daje popalić. VR, VR, VR. Mnie to kupiło, ale potrzeba więcej gier, bo póki co, z tego co wyszło, to tylko Until Dawn jest spoko, reszta ciężko powiedzieć, Resident jest chyba pierwszym tytułem, który jest killerem na te gogle, a premiera już niedługo. No i jak ktoś się jeszcze wybiera, to polecam grupę taneczną na Just Dance, jedna latynoska kręci tyłkiem aż miło Cytuj
Vexilium 425 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 (edytowane) W piątek też nie było większych problemów z frekwencją. Najdłuższe kolejki były do PS VR, ale udało mi się zagrać w dwie różne gry na goglach Sony - potem miałem po prostu dość z powodu mdłości. Z niewydanych gier, które ograłem/widziałem na plus mogę zaliczyć Dead Rising 4, Gwint od CDP Red i Sniper Elite 4. Z tego co widziałem na zdjęciach dopiero dzisiaj były prawdziwe tłumy... Edytowane 15 października 2016 przez Vexilium Cytuj
Kazub 4 585 Opublikowano 15 października 2016 Opublikowano 15 października 2016 Jestem jutro od 11 - 12 Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 3 października 2017 Autor Opublikowano 3 października 2017 Ktoś w tym roku z forum się wybiera? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 3 października 2017 Opublikowano 3 października 2017 Ja się wybieram wstępnie, ale jak już ten post tu napiszę to pewnie się nie wybiorę. Zawsze tak jest. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 ja sie wstępnie nie wybieram xD Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 Ja przylatuje, mam bilety na piątek,sobote i niedzielę. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 6 października 2017 Opublikowano 6 października 2017 no ja też chyba przyatakuje, najlepiej niedziele, ew sobota po 15stej. piątek raczej odpada. chce przetestować nową kamerkę więc będzie relacja xd Cytuj
eX4cT_PL 1 642 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 https://warsawgamesweek.pl/atrakcje-wgw/ Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Może w niedzielę zawitam. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Tak jak pisałem - nie będzie mnie. Cytuj
Tokar 8 278 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 Ty, to tak jak mnie. Kto nie szanuje BR ten wypier/dala z imprezy Cytuj
Moldar 2 267 Opublikowano 11 października 2017 Opublikowano 11 października 2017 (edytowane) Jak widzę po zdjęciach z poprzednich lat co się dzieje w sobotę i niedzielę, to piątek jest jedyną słuszną opcją, dlatego też atakuję ten dzień Poprzednie edycje były bardzo ciekawe, nawet sporo gierek przed premierą, więc liczę, że i za dwa dni będzie porządnie. Edytowane 11 października 2017 przez Moldar Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi