Frantik 2 571 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Ostatnio w oko wpadła mi ciekawa indycza produkcja - Syndrome: Już na pierwszy rzut oka widać bardzo silne inspiracje grami takimi jak Alien: Isolation, czy System Shock, a przy tym muszę przyznać, że bardzo zacnie to brzmi i wygląda, przynajmniej jak na budżetowego indyka od małego studia.Oglądałem kawałek gry na jakimś streamie i generalnie czuję się zachęcony. Brakuje klimatycznych survival horrorów sci-fi, a tu trafił się rodzynek. Premiera? Dziś na PC (Windows, Linux i Mac) i Q1 2017 na konsolach. Cena za to średnio indycza - 21$, co da pewnie jakieś ~90zł na nasze, po przeliczeniu z ojro na Steamie. To jedyne, co trochę studzi mój entuzjazm. http://store.steampowered.com/app/409320/ Edytowane 6 października 2016 przez Frantik Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi