michal 558 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Oficjalnie w Polandii takie praktyki są zakazne, ale chciałbym się dowiedzieć czy któryś z forumowych smakoszy robił dobry domowy alkohol? Wiadomo że trzeba wieloletnich praktyk by alkohol był należytej jakości, ale może ktoś z maniaków alkoholu bawił się w takie rzeczy bo na internetku to jakieś szczątkowe informacje podają tego typu także to nie jest zbyt poważne zródło informacji do tak skomplikowanych operacji. No, kielich w górę i jedziem z koksem. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) Tylko nalewki. Jedzie do mnie pigwa właśnie. Edytowane 6 października 2016 przez _S_ Cytuj
michal 558 Opublikowano 6 października 2016 Autor Opublikowano 6 października 2016 twoje posty idealnie pasują do twojego avka. Zapraszam do ignorowanych. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 zgłosze cie do nieuczciwych kontrahentów 1 Cytuj
Okie from Muskogee 2 853 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Ja tam codziennie pędzę po wódkę. 1 Cytuj
grzybiarz 10 310 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 Raz robiłem wino typu sake, starszy kupił balon, ja składniki za 20 złotych. A się okazało, że starsza wywaliła butlę, bo powiedziała że jestem nieletni i nie będę robił wina. Nie wiem, o co jej chodziło. Pamiętam, że te 20 złotych to było dużo kasy wtedy. Potem robiłem nalewkę z pigwy z działki. Zaje.bista kwaśniutka wyszła, ale za słodka. Innym razem miałem sporo aronii, zrobiłem nalewkę i wyszło zbyt cierpko. I tak wyglądała moja produkcja alkoholowych trunków. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 6 października 2016 Opublikowano 6 października 2016 twoje posty idealnie pasują do twojego avka. Zapraszam do ignorowanych. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi