Opublikowano 17 czerwca 202417 cze 3 godziny temu, Shen napisał(a): Trzeba sprawdzic, akurat koncze Watahe Uważaj na początek bo daje wrażenie że to jakaś licealna personka o romansowaniu i niczym więcej
Opublikowano 17 czerwca 202417 cze Autor 5 minut temu, Pupcio napisał(a): Uważaj na początek bo daje wrażenie że to jakaś licealna personka o romansowaniu i niczym więcej The 8 Show tez sie powoli rozkrecalo, dam rade.
Opublikowano 20 czerwca 202420 cze Wygląda kozacko to wrzucę, drama thriller - Będą następne Sohee 2022 https://www.imdb.com/title/tt19820538/?ref_=vp_vi_tt
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Musze wreszcie nadrobić 2 sezon. Ale skoro trzeci jest finałowy to obejrzy się oba za jednym razem.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Trzyma poziom? Już nie pamiętam czy oglądałem pierwszy sezon na pewno czytałem dość sporo komiksu ale chyba jeszcze nie było zakończenia jak to odkryłem i dobre akcje tam były
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Pierwszy sezon mi się podobał. Fajne tam te potwory były i dobrze się to oglądało.
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Autor 12 minut temu, Sep napisał(a): Musze wreszcie nadrobić 2 sezon. Ale skoro trzeci jest finałowy to obejrzy się oba za jednym razem. dzieki za info, nawet nie wiedzialem, ze drugi juz jest, odpalam
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Pierwszy w sumie był bardzo dobry. Mega klimat anime (później z forum się dowiedziałem, ze to na podstawie mangi) no i przepiękna Pani strażak. A jak poziom drugiego i trzeciego sezonu?
Opublikowano 22 czerwca 202422 cze Autor Obejrzałem pierwszy odcinek i dla mnie lipa. Jednak ten klimat jak byli zamknieci w budynku robił robote.
Opublikowano 6 lipca 20246 lip Mistrz Kojima znowu podesłał mi dobry serial. Dopiero są 3 epy, widziałem jeden ale zapowiada się bardzo spoko
Opublikowano 23 sierpnia 202423 sie Autor W dniu 6.07.2024 o 20:17, Pupcio napisał(a): Mistrz Kojima znowu podesłał mi dobry serial. Dopiero są 3 epy, widziałem jeden ale zapowiada się bardzo spoko I co, warto? Ja ostatnio obejrzałem Hope, strasznie ciężki film i tematyka, najgorsze, że historia jest prawdziwa, a zwyrodnialca spotkała strasznie łagodna kara.
Opublikowano 23 sierpnia 202423 sie Nie warto jednak, ostatnie 2 epy przeskipowałem bo już mi się nie chciało oglądać
Opublikowano 3 września 20243 wrz Autor Oglądał ktoś? Oceny dość wysokie i wyskoczyła mi reklama drugiego sezonu ktory niedlugo wychodzi
Opublikowano 5 września 20245 wrz W dniu 3.09.2024 o 10:05, Shen napisał(a): Oglądał ktoś? Oceny dość wysokie i wyskoczyła mi reklama drugiego sezonu ktory niedlugo wychodzi Fajny, klimatyczny serial. Trochę nawiązujący do jednostki 731. Są momenty,że coś się ciągnie ale to w Azji norma. Ja polecam i czekam na drugi sezon.
Opublikowano 5 stycznia5 sty Autor Dwa seriale w grudniu zrobiłem na Disney Ten jest na podstawie komiksu, więc są akcje w stylu jeden typ na dwudziestu, ale jak ktoś lubi motyw zemsty, to fajne i niezbyt długie widowisko. Podobno drugi sezon sie szykuje Tu juz bardziej typowy kryminał, skorumpowani policjani, bogaci wykorzystujacy biednych, ale tez niezły, chociaż ten pierwszy bardziej mi podszedł a i jeszcze to, ale targalem z torrentow, szkolna drama o gnębieniu, ale tym razem kujon się stawia
Opublikowano 2 lutego2 lut Autor Rok lezał na dysku, w końcu obejrzałem. Oklepane kino katastroficzne, nic odkrywczego, ludzie w obliczu katastrofy zachowują się jak zwierzęta. Raczej nie polecam. No i ściągnałem drame o jakimś seryjnym mordercy, wszedzie bardzo wysokie oceny, ale jeszcze nie zacząłem oglądać
Opublikowano 16 lutego16 lut Autor Nie wiem czy ktoś tu jeszcze oglądał Signal, ale drugi sezon oficjalnie potwierdzony, jaranko https://mydramalist.com/article/signal-season-2-is-coming-in-2026
Opublikowano 20 lutego20 lut Gwigongja (Zły Panicz) Bokser z Filipin próbując uratować chorą matkę wyrusza do Korei by odszukać ojca. Mamy barwną plejadę poświrowanych postaci. Jest brutalnie, z prowadzeniem akcji trochę w stylu Tarantino. Bywa momentami przewidywalny i kamera za bardzo się trzęsie podczas scen akcji, ale warto obejrzeć.
Opublikowano 20 lutego20 lut Autor 6 minut temu, mitra napisał(a): Ale piszcie gdzie oglądać perełki. Jak chcesz sobie obejrzeć Signal o który pisałem wyżej to jest na netflix po zmianie języka na angielski. Jak coś jest na streamingach to staram się pisac, ale duzo targam z torrentow.
Opublikowano 20 lutego20 lut 14 minut temu, Shen napisał(a): Jak chcesz sobie obejrzeć Signal o który pisałem wyżej to jest na netflix po zmianie języka na angielski. Jak coś jest na streamingach to staram się pisac, ale duzo targam z torrentow. Dzięki. Muszę sprawdzić. Fajnie jakbyście wszyscy pisali gdzie co i jak jeśli już macie źródło a nie szukać i się denerwować bo nie można znaleźć.