Skocz do zawartości

Kino azjatyckie

Featured Replies

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 128
  • Wyświetleń 32,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• Odkopuje temat. Zupełnym przypadkiem trafiłem na seans Chungking Express w kinie Muranów. Tak się złożyło, że akurat w tym kinie mieli jakiś festiwal filmów Wong Kar Waia, reżysera którego nie ko

• Zwycięski tekst narzeczonej wreszcie na filmwebie http://www.filmweb.pl/fwm/article/Kino+Korei+Po%C5%82udniowej+a+sprawa+polska-120253

• ale to było dobre

Opublikowano
  • Autor

Kolejna szkolna napierdalanka na podstawie komiksu, walki jak zwykle na poziomie, Fabuła nic odkrywczego. Targane z torrentow, nie znalazłem na streamingach

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Nowość z netflixa, jeszcze nie oglądałem, ale gra jedna z moich ulubionych aktorek, wiec dodane do listy

Opublikowano
  • Autor

Zacząłem dzisiaj zachęcony wysokimi ocenami, dobry akcyjniak, jest na netflix, tylko trzeba zmienić język na angielski, na polskim chyba nie ma

Do Gi, a former Special Forces officer, is consumed by grief after his mother is murdered by a serial killer. He joins Rainbow Taxi, a secret organization that delivers revenge to victims the law couldn't protect.