Shen 9 634 Opublikowano 17 czerwca Autor Opublikowano 17 czerwca Showtime wchodzi w azjatyckie produkcje? Elegancko Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca 3 godziny temu, Shen napisał(a): Trzeba sprawdzic, akurat koncze Watahe Uważaj na początek bo daje wrażenie że to jakaś licealna personka o romansowaniu i niczym więcej Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 17 czerwca Autor Opublikowano 17 czerwca 5 minut temu, Pupcio napisał(a): Uważaj na początek bo daje wrażenie że to jakaś licealna personka o romansowaniu i niczym więcej The 8 Show tez sie powoli rozkrecalo, dam rade. Cytuj
Fanek 668 Opublikowano 20 czerwca Opublikowano 20 czerwca Wygląda kozacko to wrzucę, drama thriller - Będą następne Sohee 2022 https://www.imdb.com/title/tt19820538/?ref_=vp_vi_tt Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Musze wreszcie nadrobić 2 sezon. Ale skoro trzeci jest finałowy to obejrzy się oba za jednym razem. 1 Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Trzyma poziom? Już nie pamiętam czy oglądałem pierwszy sezon na pewno czytałem dość sporo komiksu ale chyba jeszcze nie było zakończenia jak to odkryłem i dobre akcje tam były Cytuj
Sep 1 620 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Pierwszy sezon mi się podobał. Fajne tam te potwory były i dobrze się to oglądało. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 22 czerwca Autor Opublikowano 22 czerwca 12 minut temu, Sep napisał(a): Musze wreszcie nadrobić 2 sezon. Ale skoro trzeci jest finałowy to obejrzy się oba za jednym razem. dzieki za info, nawet nie wiedzialem, ze drugi juz jest, odpalam Cytuj
Sedrak 768 Opublikowano 22 czerwca Opublikowano 22 czerwca Pierwszy w sumie był bardzo dobry. Mega klimat anime (później z forum się dowiedziałem, ze to na podstawie mangi) no i przepiękna Pani strażak. A jak poziom drugiego i trzeciego sezonu? Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 22 czerwca Autor Opublikowano 22 czerwca Obejrzałem pierwszy odcinek i dla mnie lipa. Jednak ten klimat jak byli zamknieci w budynku robił robote. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 6 lipca Opublikowano 6 lipca Mistrz Kojima znowu podesłał mi dobry serial. Dopiero są 3 epy, widziałem jeden ale zapowiada się bardzo spoko Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 23 sierpnia Autor Opublikowano 23 sierpnia W dniu 6.07.2024 o 20:17, Pupcio napisał(a): Mistrz Kojima znowu podesłał mi dobry serial. Dopiero są 3 epy, widziałem jeden ale zapowiada się bardzo spoko I co, warto? Ja ostatnio obejrzałem Hope, strasznie ciężki film i tematyka, najgorsze, że historia jest prawdziwa, a zwyrodnialca spotkała strasznie łagodna kara. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 23 sierpnia Opublikowano 23 sierpnia Nie warto jednak, ostatnie 2 epy przeskipowałem bo już mi się nie chciało oglądać 1 Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 3 września Autor Opublikowano 3 września Oglądał ktoś? Oceny dość wysokie i wyskoczyła mi reklama drugiego sezonu ktory niedlugo wychodzi 1 Cytuj
Masorz 13 197 Opublikowano 3 września Opublikowano 3 września Nie oglądałem, ale po tym trailerze to na pewno nie obejrzę Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września W dniu 3.09.2024 o 10:05, Shen napisał(a): Oglądał ktoś? Oceny dość wysokie i wyskoczyła mi reklama drugiego sezonu ktory niedlugo wychodzi Fajny, klimatyczny serial. Trochę nawiązujący do jednostki 731. Są momenty,że coś się ciągnie ale to w Azji norma. Ja polecam i czekam na drugi sezon. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi