Grze(pipi) 521 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 No właśnie, koksy, co jecie na śniadanie, obiad i kolację? Co szykować do roboty zamiast chleba? Mam tylko 20 minut przerwy, więc jebanie się z mikrofalą odpada. Żeby w smaku słodkie nie było. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 618 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) Jutro mam takie posilki 1. pieczen z drobiowego mielonego, ryz, sałatka warzywna 2. to samo co w punkcie pierwszym 3. Salatka z kurczakiem i warzywami polana oliwa z oliwek 4. jajecznica z 5 jaj na tlustym boczku albo salami jako przekaska 50g orzechow i 200g owocow. Kumpel ostatnio wziął sobie dietetyka, ulozyl mu calkiem fajna diete z roznymi ciekawymi daniami, jakies ciasta bananowe, brownie z kaszy jaglanej i cuda na kiju. Jak ktos chce to dać maila i podesle. Edytowane 9 października 2016 przez Shen Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 No właśnie, koksy, co jecie na śniadanie, obiad i kolację? Co szykować do roboty zamiast chleba? Mam tylko 20 minut przerwy, więc jebanie się z mikrofalą odpada. Żeby w smaku słodkie nie było. ryż z pastą pomidorową posypane bazylią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 30 i jest ok. Ostatnimi czasy ograniczyłem fast foody i słodycze do minimum. Alkohol tylko przy okazji wyjść. Sprawność dobra tylko muszę te minimum 7h spać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 mniej siedzieć na komputerze Potwierdzam, usiadłem przed i od razu lepiej. Lepiej 60 lat w internecie z filmami, serialami, książkami, muzyczką i w ostateczności gierkami niż 97 lat w polu jak robactwo pańszczyźnianie. W miarę regularnie miotam się w spazmach po podłodze i macham randomowo hantelkami 10 kg, biję wodę na basenie, a w sezonie pedałuję, ale to wszystko raczej żeby uspokoić swoje sumienie i wkręcać sobie, że się ruszam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hum 3 699 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) a od pysznej piccy dzieliło mnie jedno kliknięcie na pompie od jurka owsiaka. Mnie dzieli jedno dodatkowe wstrzyknięcie szybko-działającej insuliny, które niestety zbyt często wykonywałem, tak samo w przypadku dobrego piwka, które uwielbiam. Teraz już trochę przystopowałem. Od początku jestem na insulinie, pompy nigdy nie miałem i chyba mieć nie będę - koszty. No i kwestia diety - trzeba jeszcze ją trzymać... Po tylu latach jakoś przestaje się o tym myśleć i kontrolować cały czas. Badanie cukrów(badam sobie około 10 razy dziennie) i wstrzyknięcia wiadomo - podstawa, ale z żarciem bywa różnie. Edytowane 9 października 2016 przez Hum Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 jakie wy geny swoim dzieciom zaoferujecie zdechlaki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 a Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 ODZIEDZICZĄ WŚCIEKŁOŚĆ. Czyli to co pozwoli im przetrwać w dorosłym życiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Wpierw poszukaj idiotki skłonnej dobrowolnie urodzić Ci dzieci. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 (edytowane) nie za bardzo widzę problem, ale niech ci będzie że trzeba będzie się jakoś postarać xD Edytowane 9 października 2016 przez _M_ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 _m_ama Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 M zaleje formę jakiejś świni z kasy w żabce i będą żyli długo i szczęśliwie wychowując swe pokraczne potomstwo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 Nie musi byc przytomna. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 ważne by była w domu i robiła to co XIX wieczna kobieta robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 października 2016 Udostępnij Opublikowano 9 października 2016 gniła? Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Smierdziala. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 gniła?Wykonywała obowiązki domowe Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Czesto bedziesz ja bil Michal? Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Za bardzo gloryfikujesz przemoc Wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Po prostu podejrzewam ze ktoregos dnia twoja niewolnica izaura moze sie sprzeciwic uslugiwaniu i czytaniu tobie szopenhauera do snu, pytam sie ja ciebie co wtedy Michale Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Tego nikt nie wie Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 421 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 W razie czego pamietaj zeby wysprzatac piwnice. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 Offtopujecie, a moje posty na temat zgagi, nadal są w temacie pizzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 10 października 2016 Udostępnij Opublikowano 10 października 2016 O czym temat... Ja grubo po 4 dekadzie i generalnie z gwarancji nie korzystałem jeszcze. Oczy mimo mocnego zużycia, szczególnie wyj'ebane na battlefieldach różnego typu dalej widzą świat w full hd. Ślimaki w uszach też sygnał zbierają bez szumów w systemie 7+1. Stawy skrzypią, ale liczne sezony na siłowniach (szczególnie we wczesnych latach 90tych ) bez jakiegokolwiek wsparcia "mondrej" osoby prawie doprowadziły mnie do kalectwa. Teraz rozsypuję się po dłuższej przerwie od ciężarków. Poza tym wsio radno. Najważniejszy organ regularnie, lub mniej regularnie używany, a krasnale w przepompowni (wątroba) nadal nieźle się uwijają. Ale Wy jesteście młodsze, słabsze genetycznie roczniki... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi