mozi 1 977 Opublikowano 11 października 2016 Udostępnij Opublikowano 11 października 2016 Dokładnie dupka piecze że nie jest tak popularny jak ty. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 xd Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 426 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Co ty pier.dolisz , chyba najgorsze dla forum byloby to ze grzybiarz zaczalby pisac "normalnie" no nie wiem ile mogą śmieszyć posty o cycuszkach i penisach pisane przez dorosłego faceta ze składnią językową oraz zasobem słownictwa dziecka z gimnazjum Będę pisał tak jak mi sie podoba. To mi sie wlasnie podoba w Grzybim, jaki jest taki jest ale on chyba sie nigdy nie spial i z nikim nie obrazal na forumku. Przynajmniej ja nie zauwazylem. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Z BIZĄ TYLKO Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 12 października 2016 Udostępnij Opublikowano 12 października 2016 Grzybiarz na admina foruna! Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 611 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Dobra, to biorę za jakiś czas tego ASUS ROG, a Ty Pizdon jak nie znasz odpowiedzi, to na chu.j sie udzielasz? No dalem ci odpowiedz ale skoro twoj intelekt an poziomie ameby nie ogarnia logicznego myslenia to nic dziwnego, ze zadajesz pytania jak ostatni noob i piszesz jakies kompletne bzdury o skalowaniu, o ktorym nie masz bladego pojecia. Moze serio zrob ten test a nie zarzucasz mi brak odpowiedzi ? Gdyby twoja stara zrobiła wcześniej test, to może uniknęłaby narodzin takiego spier.dolonego mądrusia. Grzybiarz jakiego nie znacie, (bo kto tam wchodzi?) Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Red, niedługo zaczyna się sezon grzewczy na całego, czy zakupiłeś już maski gazowe samsunga? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 chyba przeciwgazowe? chociaż kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 No, prawidłowo po polskiemu przeciwgazowa, "pegaz". Ale z angielska to gas mask, czy maska gazowa. Skrótowo też się używa chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 265 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Grzybi na początku trochę się spinał, nawet peemki mi pisał jak szydziłem z sytuacji z kawą i księdzem, ale szybko się dostosował i od dawna jeden z ulubionych użytkowników. Odnośnie tematu, to głuchota postępuje u mnie w zastraszającym tempie. Średnio w co 3 zdaniu nie rozpoznaję jakichś słów i muszę się domyślać. Oczywiście dokanałówki w dalszym ciągu w użyciu Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Red, niedługo zaczyna się sezon grzewczy na całego, czy zakupiłeś już maski gazowe samsunga? Ten sam smrut co w Poznaniu Mam oczyszczacz powietrza teraz he he Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 No, prawidłowo po polskiemu przeciwgazowa, "pegaz". Ale z angielska to gas mask, czy maska gazowa. Skrótowo też się używa chyba. jakby chodziło o grzybiarza to bym brał obie maski pod uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 13 października 2016 Udostępnij Opublikowano 13 października 2016 Fallout 5 : Cracow Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 Jak dbacie o oczy i czym je "regenerujecie"? Po robocie przy kompie ledwie moge jeszcze pograć w chacie, a w weekend odpalam wieśka i po 2h mam juz bol głowy i wory pod oczami. Poza oczywistym wypoczynkiem w postaci snu, jakieś krople turbonawilżające, okłady z błota, rumianku? Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 Krople nawilżające Hyal Drop. One tak działają, że nawet przez chwilę widać jakby lepiej:) Teraz okresie grzewczym, gdzie powietrze jest suche od kaloryferów/klimy - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 Jak dbacie o oczy i czym je "regenerujecie"? Po robocie przy kompie ledwie moge jeszcze pograć w chacie, a w weekend odpalam wieśka i po 2h mam juz bol głowy i wory pod oczami. Poza oczywistym wypoczynkiem w postaci snu, jakieś krople turbonawilżające, okłady z błota, rumianku? Woda z kranu. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 16 października 2016 Udostępnij Opublikowano 16 października 2016 staje Ci jeszcze michałek? Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 (edytowane) Heh Pizdon, pięknie kolesia pojechałeś Grzybiarz, nie wiem w jakim dziale to było ale wzruszyłem się. Najważniejsze to mieć serce. Wielu to też traci po trzydziestce. Tokar, świetny pomysł ze słuchawkami dokanałowymi. Po co komu gupie kapepy czy aurvany. Tylko dlatego że brzmią lepiej, są wygodniejsze i nie prowadzą do postępującej niepełnosprawności - nie czyni ich lepszymi. Edytowane 17 października 2016 przez ogqozo Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 426 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 Czy siedzenie na forum o 3 w nocy to juz schorzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
M.Bizon24 2 612 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 Dobra, to biorę za jakiś czas tego ASUS ROG, a Ty Pizdon jak nie znasz odpowiedzi, to na chu.j sie udzielasz? No dalem ci odpowiedz ale skoro twoj intelekt an poziomie ameby nie ogarnia logicznego myslenia to nic dziwnego, ze zadajesz pytania jak ostatni noob i piszesz jakies kompletne bzdury o skalowaniu, o ktorym nie masz bladego pojecia. Moze serio zrob ten test a nie zarzucasz mi brak odpowiedzi ? Gdyby twoja stara zrobiła wcześniej test, to może uniknęłaby narodzin takiego spier.dolonego mądrusia. Grzybiarz jakiego nie znacie, (bo kto tam wchodzi?) Pamiętam jak wtedy dałn mu wybił jak gó wno z szamba, piękne to było bo tak bardzo trafione w punkt <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
REZOK 1 019 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 Tokar, świetny pomysł ze słuchawkami dokanałowymi. Po co komu gupie kapepy czy aurvany. Tylko dlatego że brzmią lepiej, są wygodniejsze i nie prowadzą do postępującej niepełnosprawności - nie czyni ich lepszymi. Zależy jakie dokanałówki i do czego, na miasto nie wyobrażam sobie CAL czy Koss Porta Pro. Dokanałówki na miasto, fajnie wytłumiają dźwięki otoczenia i wcale nie trzeba głośno słuchać muzy. Od 2 lat zakładam JVC FRD-80 w drogę z/do pracy na 2 x22minuty. Pogorszenia słuchu brak. Porta Pro na siłkę, CAL do gierek Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 https://www.facebook.com/9gag/videos/10155042894806840/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 O kurwełe, to ja! PSźle odkurza. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 Odkłada mi się tłuszcz na brzuchu a bułgarskich przysiadów nie mam motywacji już tak wielkiej jak 5 la temu by się tego balastu pozbyć ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 października 2016 Udostępnij Opublikowano 17 października 2016 M, jesteś schorzeniem po trzydziestce, wygrałeś temat. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi