grzybiarz 10 289 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Panowie, mam jakiś problem. Myślałem, że rośnie mi ósemka na dole, ale nic nie widzę, ani nawet nie wyczuwam paluchem. A mimo to, boli mnie coś tam jak zaciskam zęby, albo jak ziewam, albo jak kręcę na boki szczęką. Rośnie ósemka, czy co to może być? Jakiś korzeń? Nie chcę iść do dentysty z tego co piszesz to wystarczy nie zaciskać zębów, nie ziewać i nie kręcić szczęką. Problem solved. Dzięki, pomogło! Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Moze ci staw w zuchwie przeskoczyl. Czasem pare dni moze bolec. Poczekaj do konca tygodnia i jak nie przejdzie to do pana dentysty aka stomatologa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja mam schorzenie po trzydziestce. Zdrada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Docent M. Aelis cie postawi na nogi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja mam schorzenie po trzydziestce. Zdrada. Ty zdradziłeś, czy Ciebie czy obydwoje naraz? Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Docent M. Aelis cie postawi na nogi. Wysypało się to chu.ja mu poradzę. 9 lat to kumulował, no nie wiem jak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja mam schorzenie po trzydziestce. Zdrada. Ty zdradziłeś, czy Ciebie czy obydwoje naraz? Ja ją, potem drugą, potem pierwsza mnie, potem druga. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Szieeeeeeeeet o_O' Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 A to kur,wy! Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ja tam po trzydziestce wyłapałem dwa razy zapalenie mięśnia serca, z pierwszym razem myślałem że przepiję grypę (niestety z marnym skutkiem) z drugim przyczyną był ówczesny pracoholizm. Ogólnie nie polecam, chociaż dzięki temu odstawiłem fajki po dwudziestu pięciu latach palenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Za bardzo się denerwujesz postami mroka Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Ostatni przypadek/wypadek miałem 5 lat temu a wtedy jeszcze mroka nie było na świecie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 718 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Panowie, mam jakiś problem. Myślałem, że rośnie mi ósemka na dole, ale nic nie widzę, ani nawet nie wyczuwam paluchem. A mimo to, boli mnie coś tam jak zaciskam zęby, albo jak ziewam, albo jak kręcę na boki szczęką. Rośnie ósemka, czy co to może być? Jakiś korzeń? Nie chcę iść do dentysty Może też rosnąć w złą stronę. Idź sprawdzić koniecznie, mnie usuwali całkiem niedawno. Niezbyt przyjemne doświadczenie, ale też żadna tragedia, a potem ma się spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 (edytowane) mam schorzenie dramatycznie kurczącego się czasu. Edytowane 8 Listopada 2016 przez _M_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Tak się teraz mówi mówi na penis? Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 280 Opublikowano 8 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2016 Zabij się, powinno pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Owszem. Cytuj Odnośnik do komentarza
columbo 1 108 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Panowie, mam jakiś problem. Myślałem, że rośnie mi ósemka na dole, ale nic nie widzę, ani nawet nie wyczuwam paluchem. A mimo to, boli mnie coś tam jak zaciskam zęby, albo jak ziewam, albo jak kręcę na boki szczęką. Rośnie ósemka, czy co to może być? Jakiś korzeń? Nie chcę iść do dentysty Nie musisz. Idź lepiej do pierwszej lepszej pracowni RTG i zrób sobie zdjęcie tego rejonu szczęki, który cię boli. Koszt takiej foty to ok. 20-30 zł, a jeśli uważasz że coś ci tam rośnie a tego nie widać, to rentgen da ci tego stuprocentowe potwierdzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 9 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2016 Grzybiarz moj kolega tak mial i umar Cytuj Odnośnik do komentarza
michal 558 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 nerwica i depresja. Właściwie to już od czasów podstawówki gdy siedziałem w jednym pomieszczeniu z masą ludzkiej kaki miewałem czarne myśli typu ''po co to się urodziło?'' które w dorosłym życiu coraz częściej przechodzą w czyn typu kopnięta torebka stawowa czy foliowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 Na łeb se załóż torebkę foliową i mocno zaciśnij. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 hehehehehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 13 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2017 heeeeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 PANOWIE SPRAWA JEST POWAŻNA Parę dni temu zauważyłem jakieś zaczerwienienie na klacie: O takie. Swędzi i w sumie jest już z tydzień?... Nie jest to jak taki wielki rumień po kleszczu: A ma z centymetr średnicy. Wygląda teraz jak przypalenie po pecie. To czerwone na wierzchu zrobiło się jakby grubsze :/ Nie wiem co mam robić, w sumie nie mam wolnego w ogóle od jakiegoś czasu. Piję calcium ale to (pipi)a daje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 3 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2017 Dziwny ten rumień, może to jakieś podrażnienie na jakąś substancję. Masz uczulenie na coś?? Albo czy w ostatnim czasie miałeś kontakt z jakimiś przedmiotami, substancjami?? Czym się ostatnio zajmowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi