milan 7 022 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 wygląda jakby kapelusz jakiegoś grzyba chciał sie przebic Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 ale ja mam takie na 1 cm, to foto z neta Seba: to pojawiło się w nocy. Obudziłem się rano, a spałem jak zawsze toples no i akurat tam było jakby to ugryzienie. Mam nadzieję że to nie kosmici i ich sonda... A na poważnie trochę mnie to martwi, bo jednak dosć długo jest i nie schodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wooyek 1 130 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 (edytowane) Identyczny rumień jest po kleszczu, wpisz sobie rumień wędrujący w goglach, identycznie to wygląda. Ja bym zasuwał do lekarza po antybiotyk, czy co tam na to dają. Edytowane 3 lipca 2017 przez Wooyek Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 Nie mogę wgrać foto przez tapa, bo ten myśli ze wgrywam nagie foto... to nie sutek tylko rumień... ja (pipi)ie Wojtas wgrywal foto dupki i szło, a tu nie... Ale Burger sie wgrał - po(pipi)ane to xd Kasuje tapa Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 3 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 3 lipca 2017 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 6 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 6 lipca 2017 (edytowane) IĆ PAN FHUI!!! Tak sie nie robi ;( Edytowane 6 lipca 2017 przez Okie from Muskogee Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Czy to normalne, że jak zjem obojętnie jakiego, szeroko rozumianego fastfooda, to nie mogę z kibla zejść? ;( Nigdy tak nie miałem, a od dłuższego czasu, obojętnie - kebab, pizza, burger, w ogóle cokolwiek zamawianego = sraka na potęgę. Zaczęło się w sumie w zeszłym roku, jak osrałem pół Cytadeli po poznańskim kebabie. To starość? Martwię się. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Orgazm sie wlurwia na Ciebie i nie trawi tego śmieciowego żarcia normalnie. Pamietam, jaka srake miałem po knyszy w miedzyzdrojach :/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 No strach jeść na mieście! Cytuj Odnośnik do komentarza
Alpha Trion 119 Opublikowano 8 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 8 lipca 2017 Odkad w robocie zaczely mnie nawalac plecy to zaczalem olewac jezdzenie autem i chodze na nogach, 16 km dziennie w obie strony. Schudlem, plecy przestaly bolec, kondycha ruszyla, Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Auto masz nisko zawieszone? Znam podobny przypadek i wizyty u kręgarza za dużo nie pomogły, jak... zmiana auta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 (edytowane) Czy to normalne, że jak zjem obojętnie jakiego, szeroko rozumianego fastfooda, to nie mogę z kibla zejść? ;( Nigdy tak nie miałem, a od dłuższego czasu, obojętnie - kebab, pizza, burger, w ogóle cokolwiek zamawianego = sraka na potęgę. Zaczęło się w sumie w zeszłym roku, jak osrałem pół Cytadeli po poznańskim kebabie. To starość? Martwię się. Lepsza sraka niż zatwardzenie Edytowane 9 lipca 2017 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 No nie wiem. Wolę chodzić z pełnym kretem niż co chwilę musieć spierdalać za róg i walić wodą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 Fast Food ma to do siebie, że ma w ch.uj soli. Może od sodu Cię bierze na sr.anko Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 A rozregulowana wątroba? Dużo piję, jakby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 lipca 2017 No też może być, to wtedy tłuszcz jest tego powodem. Spróbuj nażreć się kiełby, albo tłustego mięsa. Cytuj Odnośnik do komentarza
next THE flex 17 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Jesteś z nad morza wiec polecam Ci wcinanie ryb. Zrób sobie dietę nie więcej niż 5 dniowa na samych rybach i warzywach typu kalafior/brokuła. Żadnej czy napojów gazowanych, postaraj sie ograniczyć białko. Po chwili wszystko powinno wrócić do normy. A co do pytania to tak - starzejesz sie :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Dziękuję za rady Grzesiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Grzesiu zawsze spoko. Zawsze szanowałem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 (edytowane) A rozregulowana wątroba? Dużo piję, jakby nie było. No (pipi) xD masz odpowiedz geniuszu. Ja zeszły weekend przyimprezowalem i potem w robocie co bym nie zjadł (owoce, płatki na sniadanie, coś na miescie) równało się z rzadkim stolcem. Chlanie plus syfne żarcie i masz kichy poturbowane jak kubica ręke po wypadku. Edytowane 10 lipca 2017 przez _Be_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 850 Opublikowano 10 lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 10 lipca 2017 Dziękuję za radę Grzesiu. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 (edytowane) Polazłem do neurologa b e z p ł a t n i e w ramach p a k i e t u Chyba w listopadzie zużyję więcej wizyt niż przez cały rok. Za parę dni badania krwi, potem MRI angio głowy (mam nadzieję, że wjadę do maszyny jak w dr House, tylko że tam zawsze do pierwszych 20 minut odcinka były same groteskowe powikłania, a dopiero po 45 minucie odkrywano prawidłową diagnozę), kinezyterapia na napięcia kręgosłupa szyjnego, a za miesiąc druga wizyta kontrolna. W NFZ zapłaciłbym pewnie 1000+ za wszystko i czekał rok.Myślałem, że do lekarzy chodzi się tylko z katarem, jestem stary. Edytowane 6 listopada 2017 przez _Red_ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 429 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Ale cos ci dolega czy robisz to czysto rekreacyjnie turystycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Kiedyś człowiek lepiej znosił zakwasy. 5 dni wolnego i dzisiaj 8 h machania szlifierką i ręce mi zdychają już na wieczór. Co będzie rano? Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 994 Opublikowano 6 listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 6 listopada 2017 Ale cos ci dolega czy robisz to czysto rekreacyjnie turystycznie? Znowu często budzę się bez powodu o 2-4 w nocy, zgrzany i zaniepokojony i mam wrażenie, że pulsuje mi łeb. Może to gus musku. Tak czy inaczej lepiej zrobić darmowy przegląd, skoro jest możliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi