Opublikowano 16 stycznia 20196 l Byla juz solowa maciuchy z Rozim? A po 30stce od cholery mniejszych i wiekszych dolegliwosci mam,w czwartek ide krew przebadac,hormony itd. No i ost od dwoch moze miechow co jakis czas miewam klucia pod ost zebrem z lewej strony. Moze jakis obcy chce ze mnie wyskoczyc,albo inny guz...
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Rok do trzydziestki i mnie złapał kryzys. Coś cały tydzień serce pobolewa, plecy, nerw pod okiem skacze a do tego plomba w trzonowcu się przemieściła i mam jakiś ubytek. Przepraszam co do ku,rwy tak wygląda starość?
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Serce - brak ruchu, bycie ziemniakiem kanapowym i Monsterki Plecy - brak ruchu, praca siedząca Nerw pod okiem - niedobory magnezu, potasu Plomba - ch.ujowo dentysta zrobił. Nie wiek, a styl życia do poprawy, kolego.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Krupku a jak mnie wszystko boli po dźwiganiu łącznie z plecami to od za.pi e rdalania w pracy fizycznie? Widzę, że się znasz.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Co ty możesz wiedzieć o dźwiganiu w pracy a nie na siłowni gdzie możesz się przygotować i zaplanować technicznie? Tutaj często trzeba coś szybko, z doskoku, bez rozgrzewki + praca w pozycjach wymuszonych.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 2 godziny temu, krupek napisał: Serce - brak ruchu, bycie ziemniakiem kanapowym i Monsterki Plecy - brak ruchu, praca siedząca Nerw pod okiem - niedobory magnezu, potasu Plomba - ch.ujowo dentysta zrobił. Nie wiek, a styl życia do poprawy, kolego. Seba MD
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 29 minut temu, Yakubu napisał: Widocznie źle dźwigasz No niby beka, ale coś w tym jest. Zła pozycja pleców przy dźwiganiu i potem obolałe plecy. Jak nie to po prostu zbyt duży wysiłek i co pan zrobisz, nic pan nie zrobisz. Taka praca.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 28 minut temu, krupek napisał: Taka praca. I to jest fachowa diagnoza. Zabrakło mi jeszcze "był czas przywyknąć".
Opublikowano 16 stycznia 20196 l Przejdź się na masaż jakiś czasami, może masz przeciążone ciało. Tylko nie taki z finałem za 150 zł, a leczniczy u fachowego fizjo. 36 minut temu, _Be_ napisał: Seba MD Co, prawda boli, to odwracamy kota ogonem i wymyślamy? Ehh xd
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 4 godziny temu, _Be_ napisał: plecy Od garbienia sie sie na damce. A tak serio to siedzacy tryb pracy.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l A pierwiastki w normie? Żelazo i inne sprawy, nie wiem jak z ich zawartością w diecie bez padliny.
Opublikowano 16 stycznia 20196 l 1 godzinę temu, krupek napisał: Przejdź się na masaż jakiś czasami, może masz przeciążone ciało. Tylko nie taki z finałem za 150 zł, a leczniczy u fachowego fizjo. U _M_ jedno nie wyklucza drugiego
Opublikowano 14 lutego 20196 l Do 30 kawał czasu, a chyba zaczyna się już ta słynna starość . Idę do lekarza z nogą, bo ciągle jakbym miał zmęczony albo sztywny miesięń z tyłu nad kolanem i trochę pod. I nie chce przejsc, jedynie sie oslabia jak staram sie przez weekend nie ruszac za bardzo albo dobrze sie wyspie. Może tryb pracy zaczyna dawac o sobie znac, nie wiem. Ehh
Opublikowano 14 lutego 20196 l "Boli mnie noga" xD Powodzenia. Ale moze z a c h o d n i e konowaly lepsze niz w pl.