raven_raven 12 013 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 A prywatnie za Odrę skoczyć też można, to nie jest problem w sumie. Jestem właśnie ciekaw na co tutaj mogę liczyć, wizytę mam już w poniedziałek i dotychczas na kolejne u innych specjalistów zapisywali krótko po pierwszej, wiec pierwsze wrazenie robia dobre. Moze wystarczy nie wiem, pobiegac albo rozmasowac. By Orzeszek byl jeszcze w kraju to bym sie zapisal prywatnie Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 14 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Trzymaj się raven na pewno będzie wiedział jak pomóc Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 11 godzin temu, raven_raven napisał: Do 30 kawał czasu, a chyba zaczyna się już ta słynna starość . Idę do lekarza z nogą, bo ciągle jakbym miał zmęczony albo sztywny miesięń z tyłu nad kolanem i trochę pod. I nie chce przejsc, jedynie sie oslabia jak staram sie przez weekend nie ruszac za bardzo albo dobrze sie wyspie. Może tryb pracy zaczyna dawac o sobie znac, nie wiem. Ehh No pospinane mięśnie i ścięgna masz. Tu Ci fizjo bardziej pomoże, dobry masaż tkanek głębokich i rozbijanie takich miejsc. Jak będzie się to powtarzać to roller sobie spraw i w domu te 15 minut podziałaj. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 3 godziny temu, krupek napisał: No pospinane mięśnie i ścięgna masz. Tu Ci fizjo bardziej pomoże, dobry masaż tkanek głębokich i rozbijanie takich miejsc. Jak będzie się to powtarzać to roller sobie spraw i w domu te 15 minut podziałaj. O blant tez polecał rolera, musze matce kupić bo wiecznie narzeka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Mojej pokazałem to po 10 sekundach już nie miała siły, bo jednak trochę się trzeba pomęczyć na tym. No i to potrafi boleć, ale warto się pomęczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 15 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Chyba najbardziej bolą wtedy uda, ale rzeczywiście czy to trening siłowy, bieg czy regularne chodzenie efekty są niesamowite. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 No to byłem u doktora Mengele i potwierdził podejrzenia rodzinnego, mam jakąś zje,baną rzepkę i krzywo chodzi w kolanie, przez co obciera mi kość czy tam staw czy chrząstkę czy co z jednej strony. I to chyba też powoduje problemy w udzie, jakie mam. Dostałem bandaż elastyczny i wkładki do butów, które mają odpowiednio trzymać ten staw bardziej na miejscu i skorygować wadę postawy, jaką mam, co też pomoże odpowiednio ruszać się stawom. A, i jeszcze 6 wizyt u fizjoterapeuty mi przepisano w celu wzmocnienia mięśnia czterogłowego, klawo. I to wszystko w tydzień od pójścia do rodzinnego . No, na wkładki czekam, już są zamówione. Dziękuję Pani Angela. Morał? Więcej gier wideo, mniej ruchu. Przez sport do kalectwa, nic nowego. teraz chyba mi się coś z okiem dzieje, muszę poobserwować. Ehhhh. Coś czuję, że niedługo renta Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Kurla sypac sie przed 30 xd nie wiem co tak slabo. U mnie do tej pory tylko prawe oczko sie lekko rozregulowalo od gierek. A tak to cymesik nadludzki organizm Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Grabek to działa jak pstrykniecie palców Thanosa, jednego dnia jesteś w dobrej formie a następnego dnia już poskładany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Godzinę temu, Grabek napisał: Kurla sypac sie przed 30 xd nie wiem co tak slabo. Pokolenie uciekinierow z wfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 no ale taka renta niemiecka to już nie w kij dmuchał. Nie to co polska Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 2 godziny temu, Mejm napisał: Pokolenie uciekinierow z wfu. A skąd pokolenie dwudziestolecia międzywojennego może wiedzieć takie rzeczy xd? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Gdy mejm grał w ping ponga na WFie to Fortuna skakał w czpace z pomponem Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jezeli Fortuna skakal jeszcze co najmniej dwa sezony to tez sie lapiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Grabek 2 772 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jednak 30lat zycia w kurorcie i wdychania jodu robi swoje Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 5 godzin temu, raven_raven napisał: No to byłem u doktora Mengele i potwierdził podejrzenia rodzinnego, mam jakąś zje,baną rzepkę i krzywo chodzi w kolanie, przez co obciera mi kość czy tam staw czy chrząstkę czy co z jednej strony. I to chyba też powoduje problemy w udzie, jakie mam. Dostałem bandaż elastyczny i wkładki do butów, które mają odpowiednio trzymać ten staw bardziej na miejscu i skorygować wadę postawy, jaką mam, co też pomoże odpowiednio ruszać się stawom. A, i jeszcze 6 wizyt u fizjoterapeuty mi przepisano w celu wzmocnienia mięśnia czterogłowego, klawo. I to wszystko w tydzień od pójścia do rodzinnego . No, na wkładki czekam, już są zamówione. Dziękuję Pani Angela. Morał? Więcej gier wideo, mniej ruchu. Przez sport do kalectwa, nic nowego. Pokaż ukrytą zawartość teraz chyba mi się coś z okiem dzieje, muszę poobserwować. Ehhhh. Coś czuję, że niedługo renta W tamtym roku miałem podobnie, ale to głównie od siedzenia za kółkiem w robocie po 8 godzin dziennie w yebanych korkach i skrzyżowaniach. Mocno mi prawą nogę pospinało, głównie mięsień czworogłowy. Ledwo chodziłem a co dopiero do pracy iść. Na ratunek przyszła mi niesamowita kobieta, Pani fizjolog Ania. Zastosowała masaże, regenerację podczerwienią i inne triki. Jak ręką odjął i po tygodniu wróciłem do pracy. Jeszcze przy okazji mi plecki zrobiła 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 2 minuty temu, Masorz napisał: W tamtym roku miałem podobnie, ale to głównie od siedzenia za kółkiem w robocie po 8 godzin dziennie w yebanych korkach i skrzyżowaniach. Mocno mi prawą nogę pospinało, głównie mięsień czworogłowy. Ledwo chodziłem a co dopiero do pracy iść. Na ratunek przyszła mi niesamowita kobieta, Pani fizjolog Ania. Zastosowała masaże, regenerację podczerwienią i inne triki. Jak ręką odjął i po tygodniu wróciłem do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Rocznik 83-84? Młode chłopaki. Niektórzy biegacze Ultra, albo triathloniści w tym wieku dopiero zaczynali coś ze sobą robić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 27 minut temu, milan napisał: Pani Ania to taka laska, że ta wyżej nawet koło niej nie stała. Serio imho 9/10. Z trudem powstrzymywałem erekcję podczas masażu łydki. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Mnie chyba wykańcza gra w squasha. Od pewnego momentu ból nad kolanami (tak jakby nad rzepką), a do tego nawroty bólu w odcinku lędźwiowym, gdzie mam od roku stwierdzoną dyskopatię. Człowiek chce się poruszać a jest jeszcze większą kaleką Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 A bierzesz jakies suplementy, glukozamine lub BCAA? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 864 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Prawie dwa miesiące bolały mnie kolana po przysiadach które zacząłem na zimę robić z obciążeniem. Plus byłem na nartach kilka dni. Byłem u lekarza ten mi przepisał jakieś tabletki przeciwzapalne i polecił kupić sobie te opaski na kolana. Nic mi nie pomogło, trzeba było iść prywatnie xD Pomaga mi rozgrzewka, robiłem to już 4 razy a komfort zdecydowanie się poprawił. Rozciągam nogi plus pajacyki, bieg w miejscu zwykły, z podnoszeniem kolan wysoko i z dotykaniem piętami pośladków. Różnica jest kolosalna. Zobaczę jak mi się to poprawi w ciągu 2 tygodni. Jak ból wróci to czas zapłacić i iść do specjalisty i zrobić prześwietlenie. Możliwe ,że się zasiedziałem trochę bo od 4 miesięcy praktycznie tylko siedzę i się uczę w pracy a w domu gram. Plus siłka 3 razy w tygodniu ale do rozgrzewki nie przywiązuje zbytniej uwagi, 10 minut i tyle xd Trzeba zmienić podejście bo za rok już 30 mnie czeka ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 4 godziny temu, Mojave napisał: A bierzesz jakies suplementy, glukozamine lub BCAA? Zero supli, ale faktycznie - kiedyś ćwicząc je brałem, a teraz totalnie o tym zapomniałem Ale co do posta powyżej, to od razu dodam, że o rozgrzewce nie zapominam i zawsze przed wyjściem na kort solidnie się rozciągam. Chyba trzeba BCAA i glukozamine zaaplikować w swoje stare truchło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Cudownego ozdrowienia po tych środkach się nie spodziewaj. Można coś brać profilaktycznie, ale jak boli to jest już jakieś uszkodzenie. Idź na masaż do fizo, po aktywnościach rozciągaj się, używaj rollera, zrób przerwę i będzie dobrze. No i lód, lód jest mega lekarstwem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi