ireniqs 3 025 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Gracze :pawel: co drugi ślepy60cali tv z 1.5m się klania :pawel: Fakt faktem genetyka robi swoje, ale patrzenie ileś tam godzin w ekran też dodaje bonusy. Edytowane 13 Listopada 2017 przez ireniqs Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Przerazacie mnie chlopaki. Nie chce umierac. Mi sie wzrok poprawil. Kiedys mialem -1.5 i -1.75. W tym roku poszedlem do okulisty i teraz mam -1.0 i -1.25. Chociaz to moze byc przez to ze lekarze tutaj sa choojowi. Może w tej Japonii dobrze się odżywiasz? Słyszałem że borówka amerykańska:) działa cuda. --- Co do 60. cali z 1,5 metra to... na pewno mniej szkodliwe niż siedzenie przy 20. calach CRT i granie w rażące w oczy Super Mario. A i wiem, że dzisiaj sobie psuję wzrok siedząc na telefonie już przed snem. A to forumek, a to poczta, a to jakaś gierka... zamiast po prostu iść spać :( Cytuj Odnośnik do komentarza
Butt 3 423 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 Ja tam za dzieciaka to miałem CRT 14 cali i grało się w Crasha całymi dniami, wzrok mam sokoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 282 Opublikowano 13 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2017 (edytowane) Gry są dla twardzieli z męskimi oczami. Idźcie rukać czy co tam robią lamusy z wadą wzroku. Edytowane 14 Listopada 2017 przez Pupcio Cytuj Odnośnik do komentarza
Arm9_Team 22 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 (edytowane) Ostatnio okulistka mi powiedziała, że tv, monitory pogłębiają wady wzroku "minusom". "Plusowcom" nie za bardzo. Edytowane 14 Listopada 2017 przez Arm9_Team Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 To nie choruj na minus i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 14 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2017 Ok no to moje schorzenia po 30 a raczej 33 No cóż problemy z odcinkiem lędźwiowym mam nadzieje że to tylko albo aż rwa kulszowa ale w tym roku już drugi raz mam ten problem raz po siłowni i złym martwym ciągu ale w ostatnią sobotę znów się powtórzyło przy kopaniu łopatą, okropny ból przy schylaniu, mam nadzieję tylko że to nie jakieś zwyrodnienia kręgosłupa, niby mam skierowanie ale brak czasu i terminów by szybko to załatwić. Do tego sam nie wiem czy to wina że już wiek Juzusowy czy dieta ale mam problemy że wszystkiego człowiek jeść nie może bo problemy gastryczne. W dupę nic wsadzić sobie nie dam by to sprawdzić więc jadę na jakiś tabletkach i ograniczam cebulę i smażone rzeczy. też mi plecy (pipi)ły ale jeszcze nie jest dramat, mogę prosto chodzić . Polecam taki temat Co do wady wzroku. To mam astygmatyzm stwierdzony w jednym oku od jakiegoś 10 roku życia i od tamtego momentu z przerwami noszę okulary. Wady dużej nie mam. Widzę bez okularów, ale taka sytuacja że obecnie(32 lata) żadne okulary już tej wady mi nie poprawią, komputer pokazuje jedno a jak czytam na planszy to wychodzi co innego. Soczewek nigdy nie próbowałem wydaję mi się to że za dużo zachodu, zresztą do mojej pracy (jestem kierowcą) wygodniejsze są okulary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Z tym kręgosłupem to też tak jakoś dziwnie. Dziś mam czasem problem z dźwiganiem, schylaniem się itd., a jeszcze te 3 lata temu to się wiadra z wodą na chuju nosiło. Szybko coś człowieka łapie i tak już zostaje zapewne niestety ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 A nie ruszasz się mniej niż kiedyś? Nie zmieniłeś roboty czy trybu życia? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kaczi 814 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 no ja od dwóch lat co raz mniej sportu... Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 026 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Kręgosłupowcy!!! Zainwestujcie w twarde materace! I przestaniecie pisać w tym temacie. Ci z wadami wzroku! Przestańcie się onanizować! To prowadzi do ogólnopojętej ślepoty! I te włosy między palcami. Fuuuuj! Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 15 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 a ja jak wstaje rano, jakos od paru miesięcy - to bolą mnie giry: głownie pięty. Jak chodzę rano, to boli, kiedys nie bolało:/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 16 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2017 Chciałem ci odpowiedzieć wujek, ale majonez zabronił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Kur.wa coś mnie w okolicy wyrostka pobolewa. Mieliście tak ? Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Redziu czy wszystko w porządku? Martwię się. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 wujek Red "zachorował" chyba na "najstraszniejszą" chorobę Cytuj Odnośnik do komentarza
Okie from Muskogee 2 849 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Kosmos, pilnuj sobie temperatury, jeśli serio się martwisz. Jak cię zacznie napierdalać zdrowo i zagorączkujesz, to szpital i sie nawet nie zastanawiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Wyrostek niby nic, ale solidnie można się nacierpieć. Sam, na szczęście, nie miałem z tym problemu, ale 2 ziomków miało i z tego, co opowiadali to dramat. Warto od początku obserwować taki ból. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 No właśnie mnie lekko pobolewa i to chwilami, także w ogóle jakiegoś dyskomfortu nie czuję. Martwi umiejscowienie bólu. Może to nie wyrostek, nie będę na razie do lekarza leciał. Ale jak będzie gorzej to pójdę. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Może w kichach Ci się rewolucja jakaś robi i stąd te bóle? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 No mam nadzieję, będę obserwował. Zobaczymy jak będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 11 godzin temu, Kosmos napisał: Kur.wa coś mnie w okolicy wyrostka pobolewa. Mieliście tak ? Od ilu tak masz? Ja zazwyczaj jak coś boli mnie dłużej jak tydzień to wrzucam alert. Chyba, że ząb to szybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 coś mnie kłuło z tydzień temu przestało i dziś znowu, ale to bardzo delikatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Robisz fizycznie? Mogłeś gdzieś się przedźwigać? Nie chcę być złym doradcą ale ja bym nie dramatyzował. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kosmos 2 711 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 nie, ale drewno nosiłem, może faktycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi