Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wszyscy gadacie "z pierwszej czesci" ale pamiętajcie ze red dead redemption to druga czesc serii;) pierwszy był rd revoler

moze dlatego ze RD Revolver jesat stary, (pipi)owy i nikt o nim nie pamieta, a RD Redemption to goty, mesjasz narodow i zbawiciel poprzedniej generacji konsol i ludzie chcieliby bezposredni sequel tej wlasnie odslony? 

Opublikowano

RDR jest dostępny we wstępnej kompatybilności na Xbox One, więc remaster zrobiony najtańszym kosztem w stylu Sony nie przejdzie

ależ oczywiście że przeszedłby w eleganckim 1080p i sztywniutkich 60 fpsach. zrobienie go w stylu GTA V, czyli dodanym fpp i 40% większej ilości królików na prerii, za cenę dalszego locka na 30 fps, to średni deal. 

chyba że w końcu dodaliby radio w koniu

Opublikowano

moze dlatego ze RD Revolver jesat stary, (pipi)owy i nikt o nim nie pamieta, a RD Redemption to goty, mesjasz narodow i zbawiciel poprzedniej generacji konsol i ludzie chcieliby bezposredni sequel tej wlasnie odslony?

Stary i owszem, ale to żaden argument. Czy jest słaby to nie mi oceniać, niestety nie grałem, acz widziałem recenzje na yt i raczej pozytywne opinie (to nadal gra rockatara) i wydaje mi sie, ze pamiętać wypada, ze to od RD revolver sie zaczęło i gdyby nie ono to sequel by nie powstał, którego tak wszyscy wielbią. A swoją droga pewnie wszyscy mnie zjedzą ale redemption nie porwał mnie chyba tak jak was. O wiele lepiej bawiłem sie w serii gta, ale to pewnie dlatego ze nie przepadam za westernami choc mroczna wieża Kinga mnie porwała choc to troche inna bajka ;) co nie zmienia faktu, ze z niecierpliwością czekam co tam R* pokaże, bo jestem mega ciekawy

Opublikowano

Rdr 1 chuyowy? Ty jesteś pijany czy niespełna rozumu?

Opublikowano (edytowane)

JA PIEHDOLE

7 osób, 7 wspaniałych.

NIE WIEM ALE CHCĘ JUŻ WIEDZIEĆ

Edytowane przez Rozi
Opublikowano (edytowane)

Nie no po takim czasie to na pewno będzie nowa część, ciekawe czy jakiś nowy silnik zmontowali. Jednak, jakby to były skiny do GTA:Online to byłby w ch,uj troll, chyba aż tak bezlitośni nie są. 

Edytowane przez ssxx1
Opublikowano

7 grywalnych postaci w singlu, jeden to koles ktory chce zerwac z gangiem a jego zona sie puszcza, drugi to murzyn co kradnie konie, trzeci swir palacy dziennie fajke pokoju - tego jeszcze nie grali!!!