Opublikowano 18 października 20168 l A mi się wydaje, że Marston jest pośrodku, z jego lewej strony Williamson, a z prawej Dutch. Reszty nie znam. A mogą to nie być oni.
Opublikowano 18 października 20168 l Oby był jeden bohater. Rockstar, plz. Marston to ten najbardziej po lewej. Na 100%. Edytowane 18 października 20168 l przez Ludwes
Opublikowano 18 października 20168 l na lewo to na 100% marston, na srodku Dutch a na prawo od niego to Williamson. Ci dwoch po lewo to nie sa Ci agenci federalni przypadkiem? a ta dwojka ostatnia to nie wiem, pozostala dwojka oryginalnego gangu pewnie?
Opublikowano 18 października 20168 l btw wydaje mi się, że akurat to nie Marston będzie bohaterem gry dlatego nie ma go w środku
Opublikowano 18 października 20168 l btw wydaje mi się, że akurat to nie Marston będzie bohaterem gry dlatego nie ma go w środku Historie Marstona juz znamy, ale wsadzenie go jako poboczna postac do gangu Dutcha na pewno byloby swietnym zagraniem, fanservice kompletny.
Opublikowano 18 października 20168 l Ponowne galopy przez wioski by dostac sie do lasu aby upolowac kilka zwierzatek dla challenga. Ide do apteki po melatonine zeby przespac caly jutrzejszy dzien Edytowane 18 października 20168 l przez Heavy Deszcz
Opublikowano 18 października 20168 l Będzie spoko jak fabula będzie o Tym gangu, ale głównym bohaterem będzie ktoś inny z ekipy.
Opublikowano 18 października 20168 l :exact: John jako poboczna postać? Jak najbardziej, jeszcze jak. Edytowane 18 października 20168 l przez Pawcio
Opublikowano 18 października 20168 l A mi się wydaje, że Marston jest pośrodku, z jego lewej strony Williamson, a z prawej Dutch. Reszty nie znam. A mogą to nie być oni. Ty odrozniasz kierunki lewo/prawo? Wszystko powiedziales odwrotnie. W dodatku na srodku jest dutch - morda, koszula, (pipi)owy kapelusz - to najbardziej dutcho-podobna postac na obrazku Za do marstona najbardziej podobny jest typ po lewej
Opublikowano 18 października 20168 l Marston wg mnie jest z lewej strony, bardzo charakterystyczny wyraz twarzy i kapelusz praktycznie identyczny do tego co mial w RDR. Bill po prawej stronie typka na srodku, na koncu z prawej jakis Indianin. Edit: Co do Marstona, to trzyma jeszcze obrzyna na ramieniu, w materialach promocyjnych RDR rowniez go pokazywali z sawed-offem. Edytowane 18 października 20168 l przez Bansai
Opublikowano 18 października 20168 l Ten obok Indianina ma twarz jak Sasquatch xd Tak naprawdę ten w środku to Jack Marston.
Opublikowano 18 października 20168 l Jeśli chodzi o postaci na plakacie to pierwszy z lewej to 100% John Marston. No i te proroctwa, że R* nie robi sequeli można spuścić w kiblu, było do przewidzenia. Wiadomo, jarango. Proszę tylko bez żadnego osranego RDR Online tylko dopier,dolić w starym stylu, singlem który urywa jaja przy samej ziemii. I niech się rozkręca od początku, nie od Meksyku.
Opublikowano 18 października 20168 l Co wy macie z tym Meksykiem... Pacing tej gry byl świetny. Po prostu bezguścia!
Opublikowano 18 października 20168 l Ten obok Indianina ma twarz jak Sasquatch xd Tak naprawdę ten w środku to Jack Marston. To nie jest indianin tylko chinczyk, ma dlugie wlosy zwiazane w kucyk i wygolone dookola, do tego ciemne, okragle okulary, pelno sie ich tam wtedy szwedalo
Opublikowano 18 października 20168 l I chec znowu na RDR. Z remasterem chyba nie ma co liczyc. Czyli co, wyciagam z szafy x360
Opublikowano 18 października 20168 l Znajac R* wczesniej niz na wiosne 2018 nie wyjdzie R* kiedyś dowiozło na wyznaczony przez siebie pierwszy termin? To już chyba taka mała tradycja, że pół roku dokładają na doszlifowanie gierki. I ja nie mam nic przeciwko, jeśli nadal będą trzymali taką jakość jak dotychczas GTA trzymało.