Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Mogę się założyć, że poczekamy na tę grę do 2018, ale i tak jestem mega zadowolony z dzisiejszego newsa. Umiejscowienie czasowe fabuły względem RDR mnie nie interesuje, biere co dadzą.

ActualFeistyBettong.gif

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 729,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Była dziwką a nie członkiem gangu.

Tak była, ale z tego co pamiętam też była mowa, że była członkiem. Jeździła z nimi, napadała z nimi. Wikia też to potwierdza.

Opublikowano

kurna dla tych wszystkich randomów co nie grali w RDR - odpalcie sobie soundtrack

a dla tych co grali - przypomnijcie sobie ten cudowny soundtrack

bo RDR2 zerwie wszystkim dupy razem z kręgosłupem - nie może być inaczej

Opublikowano

Ech... przez długi czas moja gra wszech czasów... Aż nadeszło The Last of Us, a później także Wiedźmin 3... Ale to nadal Top 3, więc nie jest źle :)

Opublikowano

To co, dzisiaj jakieś screeny?

Opublikowano

Internet już i tak rozpalony, niech najpierw puszczą trailer.

Opublikowano

Screeny pewnie jutro po trailerze, wątpie żeby dziś coś pokazali.

Opublikowano

I znów będzie analizowanie trailera klatka po klatce, tak potrafi nakręcić tylko R*

Opublikowano

A ja zobaczę tylko ten trailer, a potem ani kawałka screena, przysięgam  :ohboy:

Tylko żeby nie zye.bali singla względem multi, bo nie będzie przebacz. To ma być mega opowieść i klimat jak pierwsza część, a nie jakieś Division do przejścia we czwórkę...

Edytowane przez _daras_

Opublikowano

Mam nadzieje że czasy będą wcześniejsze niż jak w pierwowzorze (1910) liczę na o wiele więcej udziału indian (tego tez brakowalo ) .

Mam taką teorie ze zeszłoroczne plotki o Redzie były prawdziwe ale Rockstar dostał cynka o mocniejszych konsolach i tak naprawde moc tej gry bedzie widoczna na Scorpio....

Opublikowano

Sam nie wiem czy chce by gra byla robiona pod pro/scorpio i na zwyklych wersjach byla wyraznie brzydsza.

Z drugiej strony gdyby jakosc dzikiego swiata znaczaco przebila wiedzmina to chyba warto by bylo kupic pro

Opublikowano

wątpię, że jest coś w stanie przebić wiedźmina na obecnej generacji

Opublikowano

Przebicie wiedźmina w kwestii gameplayu nie powinno stanowić najmniejszego wyzwania :pawel:

Opublikowano

w kwestii bogactwa świata, fauny i flory, zadań pobocznych

Opublikowano

Wieśku jedynie co kuleje to system walki. 

Opublikowano

Sam nie wiem czy chce by gra byla robiona pod pro/scorpio i na zwyklych wersjach byla wyraznie brzydsza.

Z drugiej strony gdyby jakosc dzikiego swiata znaczaco przebila wiedzmina to chyba warto by bylo kupic pro

kazde konsolowe gta czy rdr gubilo klatki, dopiero gta5 na ps4 ma w miare stabilny framerate, a to remaster

raczej bankowo na zwyklych ps4/xone beda klatki leciec na pysk w miastach (na pustkowiach moze nie), pewnie na pro/sporpio betonowy framerate, wiecej npc i gigantyczny draw distance

Opublikowano

Naprawdę? (pipi)a naprawdę? Piszecie o tym jak gra będzie gubić klatki czy miała duży draw distance?

Kill me. Kill me now.

Opublikowano

no chyba nie liczysz na to ze gra bedzie nieskalana?

Opublikowano

No dobrze Siarko, czyli ze moj wczesniejszy post o "wiarze w ambicje" (itd) ukazuje prawidlowe podejscie - zeby sie nie stresowac. bedzie co bedzie, a mimo wszystko za oba omawiane twory jest odpowiedzialna ta sama platforma developerska. jesli ktos twierdzi ze gta v bylo slabe, ze wzgledu na to ze nie zostal dopieszczony jak zwykle singiel, i ze sie powinno (pipi) na online, to ja nie wiem czego ta osoba sie spodziewa. jesli tego samego co w RDR, to mysle, ze juz moze zaczac pisac jadowitego maila do R*. zadna z gier od nich nigdy nie byla kalka poprzedniej odslony. 

ja tam jestem jak zawsze sceptyczny, choc nie ukrywam ze bardzo mnie cieszy zapowiedz, jak i fakt bardzo zwawego ruchu z trailerem. 

tak od siebie dodam, ze trzymam mega kciuki za poswiecenie sie sprawom zwiazanym z tym panem, z zachowaniem ich "pobocznosci".

maxresdefault.jpg

jedna z najsilniejszych postaci tej gry.

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

O której ten trailer? Nie chce żeby mi kolidowal z pokazem nxa :rayos:

Opublikowano

17:00

Opublikowano

To nie będzie kolidowal :banderas: Co za piękny dzień :fsg:

Opublikowano

No dobrze Siarko, czyli ze moj wczesniejszy post o "wiarze w ambicje" (itd) ukazuje prawidlowe podejscie - zeby sie nie stresowac. bedzie co bedzie, a mimo wszystko za oba omawiane twory jest odpowiedzialna ta sama platforma developerska. jesli ktos twierdzi ze gta v bylo slabe, ze wzgledu na to ze nie zostal dopieszczony jak zwykle singiel, i ze sie powinno (pipi) na online, to ja nie wiem czego ta osoba sie spodziewa. jesli tego samego co w RDR, to mysle, ze juz moze zaczac pisac jadowitego maila do R*. zadna z gier od nich nigdy nie byla kalka poprzedniej odslony. 

ja tam jestem jak zawsze sceptyczny, choc nie ukrywam ze bardzo mnie cieszy zapowiedz, jak i fakt bardzo zwawego ruchu z trailerem. 

tak od siebie dodam, ze trzymam mega kciuki za poswiecenie sie sprawom zwiazanym z tym panem, z zachowaniem ich "pobocznosci".

maxresdefault.jpg

jedna z najsilniejszych postaci tej gry.

Teorii wokół tego gościa w internecie jest cała masa i też mam nadzieję, że pociągneli wątek w fajny sposób.