Opublikowano 18 października 20168 l Mogę się założyć, że poczekamy na tę grę do 2018, ale i tak jestem mega zadowolony z dzisiejszego newsa. Umiejscowienie czasowe fabuły względem RDR mnie nie interesuje, biere co dadzą.
Opublikowano 18 października 20168 l Była dziwką a nie członkiem gangu. Tak była, ale z tego co pamiętam też była mowa, że była członkiem. Jeździła z nimi, napadała z nimi. Wikia też to potwierdza.
Opublikowano 18 października 20168 l kurna dla tych wszystkich randomów co nie grali w RDR - odpalcie sobie soundtrack a dla tych co grali - przypomnijcie sobie ten cudowny soundtrack bo RDR2 zerwie wszystkim dupy razem z kręgosłupem - nie może być inaczej
Opublikowano 18 października 20168 l Ech... przez długi czas moja gra wszech czasów... Aż nadeszło The Last of Us, a później także Wiedźmin 3... Ale to nadal Top 3, więc nie jest źle
Opublikowano 19 października 20168 l Screeny pewnie jutro po trailerze, wątpie żeby dziś coś pokazali.
Opublikowano 19 października 20168 l I znów będzie analizowanie trailera klatka po klatce, tak potrafi nakręcić tylko R*
Opublikowano 19 października 20168 l A ja zobaczę tylko ten trailer, a potem ani kawałka screena, przysięgam Tylko żeby nie zye.bali singla względem multi, bo nie będzie przebacz. To ma być mega opowieść i klimat jak pierwsza część, a nie jakieś Division do przejścia we czwórkę... Edytowane 19 października 20168 l przez _daras_
Opublikowano 19 października 20168 l Mam nadzieje że czasy będą wcześniejsze niż jak w pierwowzorze (1910) liczę na o wiele więcej udziału indian (tego tez brakowalo ) . Mam taką teorie ze zeszłoroczne plotki o Redzie były prawdziwe ale Rockstar dostał cynka o mocniejszych konsolach i tak naprawde moc tej gry bedzie widoczna na Scorpio....
Opublikowano 19 października 20168 l Sam nie wiem czy chce by gra byla robiona pod pro/scorpio i na zwyklych wersjach byla wyraznie brzydsza. Z drugiej strony gdyby jakosc dzikiego swiata znaczaco przebila wiedzmina to chyba warto by bylo kupic pro
Opublikowano 19 października 20168 l wątpię, że jest coś w stanie przebić wiedźmina na obecnej generacji
Opublikowano 19 października 20168 l Przebicie wiedźmina w kwestii gameplayu nie powinno stanowić najmniejszego wyzwania
Opublikowano 19 października 20168 l Sam nie wiem czy chce by gra byla robiona pod pro/scorpio i na zwyklych wersjach byla wyraznie brzydsza. Z drugiej strony gdyby jakosc dzikiego swiata znaczaco przebila wiedzmina to chyba warto by bylo kupic pro kazde konsolowe gta czy rdr gubilo klatki, dopiero gta5 na ps4 ma w miare stabilny framerate, a to remaster raczej bankowo na zwyklych ps4/xone beda klatki leciec na pysk w miastach (na pustkowiach moze nie), pewnie na pro/sporpio betonowy framerate, wiecej npc i gigantyczny draw distance
Opublikowano 19 października 20168 l Naprawdę? (pipi)a naprawdę? Piszecie o tym jak gra będzie gubić klatki czy miała duży draw distance? Kill me. Kill me now.
Opublikowano 20 października 20168 l No dobrze Siarko, czyli ze moj wczesniejszy post o "wiarze w ambicje" (itd) ukazuje prawidlowe podejscie - zeby sie nie stresowac. bedzie co bedzie, a mimo wszystko za oba omawiane twory jest odpowiedzialna ta sama platforma developerska. jesli ktos twierdzi ze gta v bylo slabe, ze wzgledu na to ze nie zostal dopieszczony jak zwykle singiel, i ze sie powinno (pipi) na online, to ja nie wiem czego ta osoba sie spodziewa. jesli tego samego co w RDR, to mysle, ze juz moze zaczac pisac jadowitego maila do R*. zadna z gier od nich nigdy nie byla kalka poprzedniej odslony. ja tam jestem jak zawsze sceptyczny, choc nie ukrywam ze bardzo mnie cieszy zapowiedz, jak i fakt bardzo zwawego ruchu z trailerem. tak od siebie dodam, ze trzymam mega kciuki za poswiecenie sie sprawom zwiazanym z tym panem, z zachowaniem ich "pobocznosci". jedna z najsilniejszych postaci tej gry. Edytowane 20 października 20168 l przez Najtmer
Opublikowano 20 października 20168 l No dobrze Siarko, czyli ze moj wczesniejszy post o "wiarze w ambicje" (itd) ukazuje prawidlowe podejscie - zeby sie nie stresowac. bedzie co bedzie, a mimo wszystko za oba omawiane twory jest odpowiedzialna ta sama platforma developerska. jesli ktos twierdzi ze gta v bylo slabe, ze wzgledu na to ze nie zostal dopieszczony jak zwykle singiel, i ze sie powinno (pipi) na online, to ja nie wiem czego ta osoba sie spodziewa. jesli tego samego co w RDR, to mysle, ze juz moze zaczac pisac jadowitego maila do R*. zadna z gier od nich nigdy nie byla kalka poprzedniej odslony. ja tam jestem jak zawsze sceptyczny, choc nie ukrywam ze bardzo mnie cieszy zapowiedz, jak i fakt bardzo zwawego ruchu z trailerem. tak od siebie dodam, ze trzymam mega kciuki za poswiecenie sie sprawom zwiazanym z tym panem, z zachowaniem ich "pobocznosci". jedna z najsilniejszych postaci tej gry. Teorii wokół tego gościa w internecie jest cała masa i też mam nadzieję, że pociągneli wątek w fajny sposób.