Opublikowano 20 października 20168 l dla kogoś kto nie zna l.o.r.e. to ten trailer to jakaś kompromitacja
Opublikowano 20 października 20168 l Do dupy ten trailer szczerze mowiac. Bardziej teaser teasera trailera. Juz ten obrazek wiecej mowil o samej grze xd
Opublikowano 20 października 20168 l No krótkie to trochę Pachnie mocno genialnym filmem "There will be blood". No i te sielskie obrazki na początku, te bizony i pociąg
Opublikowano 20 października 20168 l minuta która stawia penisy i opuszcza szczęki. tylko R* tak potrafi. RDR na silniku i jakości GTA V
Opublikowano 20 października 20168 l ewidetnie silnik z piatki tylko dodali wiecej trawy a sama dlugosc trailera to brecht, dalej nic nie wyjasnili xDDD
Opublikowano 20 października 20168 l Minutowy trailer? Nieee wcale się nie spodziewałem patrząc na zapowiedzi R*
Opublikowano 20 października 20168 l Widzę, że nie tylko ja spodziewałem się czegoś innego. Bardziej teaser niż trailer.
Opublikowano 20 października 20168 l Ale mi stoi. Te górki, te lasy, pływanie canoe <3 Kur.wa jasne było, że nie będzie więcej. Stopniowe budowanie napięcia, to właśnie lubię. Jestem jeszcze bardziej nahajpowany! Edytowane 20 października 20168 l przez Rozi
Opublikowano 20 października 20168 l ewidetnie silnik z piatki tylko dodali wiecej trawy a sama dlugosc trailera to brecht, dalej nic nie wyjasnili xDDDPierwszy trailer GTA V tez wygladal podobnie tylko byl troszke dluzszy. Rockstar nie rzuca wszystkiego jak jakies ubi. Tak sie wlasnie buduje hype.
Opublikowano 20 października 20168 l czekam na analizę klatka po klatce (+ tego jednego rzuconego pod koniec zdania) przez spoconych nerdów
Opublikowano 20 października 20168 l Jest telegraf, jest prąd, są chyba jakieś fabryki. Rewolucja przemysłowa vs. stary zachód, zamiast indianie vs. kowboje. Sam nie wiem. Wszystko wygląda na poniszczone, brudne. Jakby właśnie stary dziki zachód umierał we własnym bagnie, a era technologii wypierała ostatnie iskry romantyzmu. Edytowane 20 października 20168 l przez Siara_iwj
Opublikowano 20 października 20168 l Niestety szalu trailer nie zrobil, ale nie obraziłbym się jakby była odwrotna sytuacja do MGSV, gdzie trailery byly lepsze od samej gry.
Opublikowano 20 października 20168 l Pyszne te wasze zawody, myśleliście ze ujawnią coś z fabuły w pierwszym trailerze? Hahaha