Opublikowano 29 marca 20178 l Mam nadzieje, że jak dojdziemy do meksyku, to gra nabierze tempa, bo póki co, to wieje nudą.
Opublikowano 29 marca 20178 l W dniu 29.03.2017 o 12:52, Papaj napisał: A kiedy ostatnio R* było na E3? No ale ja nigdzie nie napisałem o Rockstar na E3. W dniu 29.03.2017 o 12:07, Rozi napisał: Chciałbym, żeby w nowym RDR było zarządzanie małym miasteczkiem, które będzie bazą wypadową dla naszych 7 wspaniałych. Budowanie domków, przychody pieniężne, sklepy itp. Przypomniałem sobie Fallouta 4 i weź Ty się lepiej uspokój z takimi pomysłami.
Opublikowano 29 marca 20178 l No te rozbudowy to jednak nie pasują mi kompletnie , właśnie głównie w klimacie dzikiego zachodu uwielbiam te wolność gdzie koń to jedyne czego potrzeba . Ja za to chciałbym zobaczyć ciut więcej broni albo chociaż łuk , którego dość mocno mi brakowało. Cudnie by też było jakby z czasem wyszło DLC całe poświęcone tylko jakimś dzikusom (skalpowanie niczym w GUN) .
Opublikowano 29 marca 20178 l Wazne zeby gra nie miala znacznikow na mapie esencja. Dziekuje teddy ciekaw jestem mocno stylu narracji. pewnie mieszanka rdr z lost and damned. Edytowane 29 marca 20178 l przez Najtmer
Opublikowano 29 marca 20178 l Co ty pierdolisz, będzie normalna gra singlowa na 50+ godzin jak pierwsza część.
Opublikowano 29 marca 20178 l spojrz prawdzie w oczy, pograsz chwile jako bandyci w singlu, wszyscy sie wybijecie i zaczniesz opowiesc od nowa, ale jakby od boku, w online. przejmowanie miasteczek moze rzeczywiscie bedzie mialo jakies znaczenie, kontrolowanie farm, starych rozprutych willi itp. kon tornado z Z na (pipi)e za 5 milionow dolkow, i do tego strzelba na bizony za 1 milion (odpowiadajacy inflacji z GTA ONLINE).
Opublikowano 29 marca 20178 l Tak nawiasem mówiąc, to R* pewnie już sobie odpiściło gry korytarzowe, jak Manhunt czy Max Payne 3. Bedą teraz robić już tylko gry pokroju GTA czy RDR z dużym naciskiem na online.
Opublikowano 29 marca 20178 l niekoniecznie. moga miec jakiegos asa w rekawie w postaci horroru. sporo ich wysypalo przez ostatnia dekade, ale czy tak duzo z nich oscyluje na poziomie P.T. ? mnie by usatysfakcjonowal taki mix wlasnie horroru i cyberpunku w stylu pierwszego Matrixa. futurystyczny sen ktory skonczyl by sie na wyjsciu poza Humane Labs ('korytarzowej' jakosci) i spojrzenie gdzies w oddali na Los Santos. Edytowane 29 marca 20178 l przez Najtmer
Opublikowano 29 marca 20178 l Pierwsza część na 100% zajmowała jakieś 25-30h przecież. Oj chyba troche wiecej. Przynajmniej przy pierwszym graniu.
Opublikowano 30 marca 20178 l 30-40 h w zależności od tego jak długo szlochałeś przy wjeździe do Meksyku.
Opublikowano 30 marca 20178 l Tak nawiasem mówiąc, to R* pewnie już sobie odpiściło gry korytarzowe, jak Manhunt czy Max Payne 3. Bedą teraz robić już tylko gry pokroju GTA czy RDR z dużym naciskiem na online. (pipi) będzie max payne 4. wierze.
Opublikowano 30 marca 20178 l W dniu 29.03.2017 o 20:55, Mejm napisał: Oj chyba troche wiecej. Przynajmniej przy pierwszym graniu. No mi zeszło z 40h jakoś, ale grałem bez poradników wiec moze lipa, ale koło 20 to singiel szedł.
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l To była jedyna gra, przy której nie chciałem by się skończyła ;) prawdę mówiąc do dziś tylko dla niej odpalam ps3 i gramy z kumplami "for fun". Wysłane z mojego D6633 przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 15 kwietnia 20177 l Miałem tak samo, później to uczucie dopadło mnie jeszcze tylko dwukrotnie - przy trzecim Wiedźminie i ostatnio przy Horizon (chociaż TLoU i U4 też dały mi tego namiastkę).
Opublikowano 10 maja 20177 l Link do tematu proszę. Dobra, mam: http://gtaforums.com/topic/887052-something-interesting/ Edytowane 10 maja 20177 l przez Rozi
Opublikowano 10 maja 20177 l Niech będzie prawdą i niech zacznie się w końcu kampania i hype, proszę, błagam.
Opublikowano 10 maja 20177 l Bańka z mlekiem na pierwszym planie, koń na drugim. W oddali widać kościół. Mam nadzieję, że pomogłem.