Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Postaci się wydają bardzo nijakie. Pierwszy raz mam takie wrażenie po trailerze R* od... zawsze. Coś czuję, że moje czarne sny się sprawdzą i single będzie placeholderem dla RDR ONLINE BUY BADGER CARDS FOR EXTRA COWBOY SWAG 

Opublikowano

Kurde myślałem, że będziemy grać młodym Marstonem, a naszą ekipą będzie jego gang. Nie jestem póki co przekonany do nowego bohatera, ale to dopiero drugi zwiastun, więc zobaczymy jak będzie dalej. 

Mimo wszystko, pierwsza część była tak dobra, że pewnie tę część i tak będę musiał kupić.

Opublikowano

tenor.gif

Te krajobrazy.

Ten protagonista.

Ten Dutch.

Ten rozpierdol.

:obama: :obama: :obama:

Znowu szykuje się gra generacji od Rockstar, awwww yiiiiiis.

Opublikowano

Takie trochę meh. Fajne widoczki, fajne bagna, fajna graficzka ale bohater to sam nie wiem - za wcześnie osądzać ale bez wyrazu, zaryzykować można na podstawie tego co pokazali że nijaki. No zobaczymy dalej. 

Opublikowano

Postaci się wydają bardzo nijakie. 

Ale to normalne raczej, gra ma miejsce na dzikim zachodzie, fabuła będzie zachowana w poważnym tonie więc po co mieli w trailerze ukazywać jakieś skrajności by na siłę wykreować charaktery. To nie GTA 5 że "hehe wariat murzyn i typek na emeryturze zrobią rozpier,dol, śmieszne teksty, ależ ciekawe postaci :D".

Naprawdę, nie ma co się martwić że Rockstar zawiedzie w kwestii postaci bo chyba jeszcze nigdy nie zawiódł. W trailerze pierwszego RDRa wcale nie było lepiej pod tym względem, dziki zachód więc była masa typów z wąsami, jakiś szeryf, dziadek, bandyci, też się wydawali generyczni ale już w grze okazało się że R* rozje,bał i niektóre postacie i teksty pamiętam do dzisiaj.

Nie ma co się bać :cool::czesc:

• Plusik 3
Opublikowano
Cytat

Naprawdę, nie ma co się martwić że Rockstar zawiedzie w kwestii postaci bo chyba jeszcze nigdy nie zawiódł

GTA V

Opublikowano (edytowane)

???

Co nie tak było z postaciami z GTA V?

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

To oczywiście tylko zwiastun, ale tak generycznego protagonisty dawno u nich nie było, a może nawet nigdy.

Zobaczymy, do wielu rzeczy w grach Rockstara można się przyczepić, ale postaci i dialogi zawsze robily robote, oby tutaj było podobnie.

Opublikowano

W końcu wszyscy dostaną pewnie antybohatera, który napada, gwałci i zabija, ale  ŁEEEEEEEEEEEEE MIAU BYĆ MARTSTON :C Normalny kowboj, z krwi i kości, twardy facet, ZBYT GENERYCZNY VAAS LEPRZY XD Skoro jest Dutch, to wrócą postaci z RDR, dla mnie bomba. Już się nie mogę doczekać tych przejażdżek przy wschodzącym słońcu i napadów na pociągi.

Opublikowano

Nie rozumiem też postów, że gra tak nie będzie wyglądać. A niby czemu ma tak nie wyglądać? Rockstar już przy GTA V wycisnęło wszystko z poprzedniej generacji konsol, a teraz robią grę typowo pod current-geny. 

Opublikowano

Pisanie, że postaci są nijakie na podstawie trailera na którym oprócz głównego bohatera pokazują kilka osób, z których ani jedna nie wypowiada więcej niż jedno zdanie :reggie:

Opublikowano
W dniu 28.09.2017 o 17:40, ragus napisał:

GTA V

Jedyne w czym tam zawiedli to antagoniści którzy wypadli śmiesznie na tle tych z GTA IV i nawet nie pamiętam imienia żadnego z nich. Reszta była w porządku moim zdaniem, w życiu nie nazwałbym tego zawodem.

Opublikowano

Poprzeczka jeśli chodzi o open worldy jest wysoko w kwestii graficzki ale imo R da radę i tym razem. O to bym się absolutnie nie martwił ;)

Opublikowano

btw już mnie wkur,wiają te trailery od R* puszczane z jakichś PC i podrasowanych buildów, oczywiście gra nie będzie tak wyglądać w finalnej wersji na konsolach

Żeby to jeszcze jakoś nadzwyczajnie wyglądało. Ot co dobrze i tyle.
Opublikowano

Też nie kumam o co niektórym chodzi z nijakim bohaterem, którego widzimy przez 1,5 minuty. Jaram się w chooy i oczywiście premierowy zakup.

Wreszcie kolejny mesjasz po Wiedźminie 3 w tej generacji no i oczywiście NieR Automata.

Opublikowano

Pisanie, że postaci są nijakie na podstawie trailera na którym oprócz głównego bohatera pokazują kilka osób, z których ani jedna nie wypowiada więcej niż jedno zdanie :reggie:

A co mamy opisywać po 1,5 filmiku? Fabułę? Opisuje się to co się widzi, a ze nie ma przełożenia na fulla to inna para kaloszy.