raven_raven 12 013 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Nie rozumiem też postów, że gra tak nie będzie wyglądać. A niby czemu ma tak nie wyglądać? Rockstar już przy GTA V wycisnęło wszystko z poprzedniej generacji konsol, a teraz robią grę typowo pod current-geny. Włącz sobie trailer GTA V. Włącz sobie potem wersję na PS3. Następnie na PS4. Dalej nie rozumiesz zarzutów? Z tym sokolim wzrokiem to się na redaktora PSX Extreme nadajesz. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 W końcu wszyscy dostaną pewnie antybohatera, który napada, gwałci i zabija, ale ŁEEEEEEEEEEEEE MIAU BYĆ MARTSTON :C Normalny kowboj, z krwi i kości, twardy facet, ZBYT GENERYCZNY VAAS LEPRZY XD Skoro jest Dutch, to wrócą postaci z RDR, dla mnie bomba. Już się nie mogę doczekać tych przejażdżek przy wschodzącym słońcu i napadów na pociągi.A ten znów bol doopy ze ktoś śmie powiedzieć źle o grze na którą czekasz XDDD 2 Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Z tym sokolim wzrokiem to się na redaktora PSX Extreme nadajesz. :[ GTA V to chyba nikt nie wierzył, że to będzie tak wyglądać na wtedy current genach. Obczaj sobie trailery RDR, akurat w tym wypadku chyba gra wyglądała tak jak ją przedstawiali faktycznie? Myślę, że taki poziom grafiki Prosiak i Skorpio uciągną. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 No ma morde jak jakis nurek z Fallout 4 albo ludzik zrobiony w trybie kariery w sportowej gierce. Trailer to trailer, ocenia się to co widać. Cytuj
MaiorZero 1 400 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 No jakoś bez szału ale mam nadzieję, że nie zawiodą. Na pewno jest to jeden ze słabszych zwiastunów od Rockstar, a szkoda bo do Max Payne 3 i GTAV robiły wrażenie. Cytuj
mersi 804 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 (edytowane) ale będą za to krokodyle więc będzie się dało pływać, w jedynce to się od razu topiło a co do bohaterów no to też mnie za bardzo nie powaliło, mordy jakby takie piz,duś plastuś, jakbym spotkał takiego na dzikim zachodzie to prędzej bym się przywitał i spytał czy pomóc zagonić krowy do zagrody niż faktycznie pomyślał że to goście z gangu Edytowane 28 września 2017 przez mersi Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Na pewno jest to jeden ze słabszych zwiastunów od Rockstar, a szkoda bo do Max Payne 3 i GTAV robiły wrażenie. Dla mnie ten trailer jest bardzo podobny do drugiego trailera GTA V, tego ze Skeletons Steviego Wondera, pod względem tego co przedstawia. No tylko z wiadomych względów bardziej "kameralny". Trochę nie rozumiem narzekań i nie wiem co ludzie chcieliby w nim zobaczyć. Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 marstona, trevora i grafike z horizona 1 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 ??? Co nie tak było z postaciami z GTA V? Były słabiutkie. Z głównych bohaterów tylko Majkel był jako tako nakreślony, Trevor to pan MEMIK, a czarny był chyba tylko po to, żeby można było kimś pośmigać po świecie bez robienia misji, bo kradnięcie aut 50 letnimi prykami wyglądałoby zbyt groteskowo. Do tego żenujący antagonista i bezpłciowi bohaterowie towarzyszący graczowi. No słabo. Z GTA IV nadal pamiętam Packiego, Jacoba, Bruciego, Vlada czy Elizabetę. Z GTA V nic, a grałem przecież nie tak dawno temu. Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Pamiętam jak dziś że Marstona po pierwszych trailerach też nazywali nijakim Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 GTA V to chyba nikt nie wierzył, że to będzie tak wyglądać na wtedy current genach. Obczaj sobie trailery RDR, akurat w tym wypadku chyba gra wyglądała tak jak ją przedstawiali faktycznie? Myślę, że taki poziom grafiki Prosiak i Skorpio uciągną. RDR było przed GTA V. GTA V miało po prostu podkręcony trailer niemożliwy do osiągnięcia na żadnej z konsol. Kiedyś ludzie jeszcze się o to pruli, teraz to już jest spoko. Przykro mi, R* straciło status świętej krowy po GTA Online. W sumie GTA V też pod paroma względami zawiodło, chociaż w ogólnym rozrachunku jest spoko. 3 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 W dniu 28.09.2017 o 18:13, raven_raven napisał: Przykro mi, R* straciło status świętej krowy po GTA Online. To. Pewnie znowu będę siedział po 12 godzin przed konsolą, no ale po tym co odje.bali z Online to już im tak bezgranicznie nie ufam. A nijakość głównego bohatera odnoszę do jego wyglądu, wiadomo, ten npc na końcu trailera który wygląda jak Daniel Day Lewis w There Will be Blood już wygląda ciekawej. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Downgorad w GTAV był obecny i to jest oczywiste, ale ludziom nie bardzo to przeszkadzalo, bo to jak gra finalnie wygladala i chodzila na sprzecie, ktory ma 512 RAM-u to czysta magia. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 W dniu 28.09.2017 o 18:17, mate5 napisał: To. Pewnie znowu będę siedział po 12 godzin przed konsolą, no ale po tym co odje.bali z Online to już im tak bezgranicznie nie ufam. A nijakość głównego bohatera odnoszę do jego wyglądu, wiadomo, ten npc na końcu trailera który wygląda jak Daniel Day Lewis w There Will be Blood już wygląda ciekawej. To jest jebany Dutch van der Linde, a nie NPC Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Downgorad w GTAV był obecny i to jest oczywiste, ale ludziom nie bardzo to przeszkadzalo, bo to jak gra finalnie wygladala i chodzila na sprzecie, ktory ma 512 RAM-u to czysta magia. Oczywiście, sam jestem pod wrażeniem co wycisnęli z X360 i PS3, co jednak nie usprawiedliwia w moich oczach robienia trailerów nie mających odzwierciedlenia w rzeczywistości. To samo co z Wiedźminem chociażby, właściwie z wieloma innymi gierkami. Nikt już się tym nawet nie przejmuje, tak często się to dzieje. Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 To jest jebany Dutch van der Linde, a nie NPC :[ :[ :[ Lul, nie poznałem go. No to tym bardziej, wolałbym grać nim. No ale może będzie można Arturkowi zmienić fryza, brodę i ciuchy i będzie wyglądać jakoś ciekawie. Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 (edytowane) Postaci się wydają bardzo nijakie. Pierwszy raz mam takie wrażenie po trailerze R* od... zawsze. Coś czuję, że moje czarne sny się sprawdzą i single będzie placeholderem dla RDR ONLINE BUY BADGER CARDS FOR EXTRA COWBOY SWAG Przykro mi, R* straciło status świętej krowy po GTA Online. Tego sie obawiam że R* zrobią singla na szybko byle zeby była podkładka pod RDR Online i tluczenie gruuuuubej kasy na nowych ciuszkach siodłach i konikach... Po GTAO wszystkiego najgorszego sie po nich spodziewam. Edytowane 28 września 2017 przez kudlaty88 Cytuj
Gość mate5 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Inna sprawa że jeśli singiel będzie chu.jowy to GTAVI straci. Będzie co będzie, ale do paczkomatu o północy już nie będę szedł. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 fajny klimacik, duza roznorodnosc lokacji na trailerze, swietna animacja - typowy rockstarowy średniak Cytuj
Wredny 9 554 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Ehhh szkoda że nie John Marston, ktoś wie dlaczego go nie ma? Był kiedyś artykuł o tym na Polygonie: https://www.polygon.com/features/2013/6/19/4406600/small-town-man-John-Marston I jeszcze filmik, aż się łezka w oku kręci, szkoda że się chłopak zraził A odnośnie trailera... Sam sobie jestem winien. Druga część jednej z moich ulubionych gier ever... Narobiłem sobie przedpremierowego hajpu i doopa - po obejrzeniu tego trailera czuję obojętność. Bohater "z twarzy podobny do nikogo", generyczny do bólu, kilka cut-scenek i podrasowana grafika... Pewnie śmiganie po tym świecie będzie fajną sprawą, ale mam obawy, że fabularnie i pod względem postaci może być równie nijako, co w GTAV - czyli fajny sandbox, dużo zabawy, ale na ciekawszą historię nie ma co liczyć. Oczywiście to wróżenie z fusów na podstawie zlepka scenek przerywnikowych, więc być może wszystko to będę musiał odszczekać (na co liczę), ale tak jak wyżej pisano - R* również i u mnie stracił status świętej krowy. Czekam na jakieś gameplaye - wtedy pewnie będę się jarał, bo "story trailery" od dawna już mnie nie ruszają, nieważne jakiej gry by nie dotyczyły. Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Wszyscy wiecznie rozczarowani a jak dla mnie zapowiada się sztos . Nowy bohater wydaje się ciekawy, tak sobie wyobrażałem zachowanie Marstona za czasów bycia w gangu. Do tego niech wrzucą więcej wątków czy też "frakcje" dla której wykonujemy zadania w postaci Indian(wkońcu dodano łuk) i będzie super. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 fajne widoczki ale chu,jowo strasznie ze nie pokazali gameplayu ;/ Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Częściowo to był gameplay tylko bez hud. Trailer spoko i w klimacie Rockstaru, to będzie ich kolejny sztos czy tego byście chcieli czy nie bo R w tańcu się nie pier**** Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Ciekawe czy będzie gameplay series jak w przypadku jedynki czy tylko 1 gp jak z gta v. No i ta mapka która kiedyś wyciekła wydaje sie być całkiem legitna po tym trailerze. Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 28 września 2017 Opublikowano 28 września 2017 Trailer mnie nie porwał, szkoda bo z wielkim podnieceniem odpaliłem zwiastun jak przeczytałem, że jest już dostępny. Ale jestem spokojny, bo to jest RDR i to jest Rockstar. U mnie statusu świętej krowy nie stracił, bo w GTA Online nie grałem w ogóle, a GTA V uważam za genialne GTA, w którym wszystko dla mnie zagrało. Red Dead Redemption to gra, której premierę będę pamiętał całe życie. To co się wtedy działo, jaka to była gra. Takie zdarzają się kilka razy w życiu. Dwójka ma niebywale wysoko zawieszoną poprzeczkę, nie zdziwię się jeśli nie spełni wszystkich oczekiwań, ale to i tak będzie gra na lata. Zobaczycie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi