Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oby nie dali jakichś kucyków pony ścigających się po tęczy w multi dla gimbusów jak podobnie jest w gta v, inaczej R* będzie już dla mnie skończone jako poważniejszy developer

Opublikowano

Seryjnie GTA VI nie ma co się spodziewać wcześniej niż w 2020/2021 bo minimalny czas na dojenie graczy w online to 2 lata a wiadomo, ze wydanie "szostki" przeniesie graczy z rdr do tej gry. Beka fhói.

Opublikowano
W dniu 2.10.2017 o 10:48, Ficuś napisał:

w maju  :yao:

W dniu 2.10.2017 o 10:57, Pupcio napisał:

Daj mi jeden powód ficuś dlaczego rdr 2 miałby nie wyjść w maju 2k18

W dniu 2.10.2017 o 10:58, Ficuś napisał:

rockstar

W dniu 2.10.2017 o 10:59, Rayos napisał:

jak RDR2 wyjdzie w maju to sprzedasz swojego switcha @ficuś, taknieok? 

W dniu 2.10.2017 o 11:02, Ficuś napisał:

:facepalm:

boshe ja nie chce sie zakladac, po prostu uwazam, ze rockstar uwielbia przekladac premiery gier i imo znowu bedzie poslizg, czy mam racje czas pokaze, moze mam, moze nie

W dniu 2.10.2017 o 11:08, Pupcio napisał:

no ale już było opóźnienie 

W dniu 2.10.2017 o 11:10, Rayos napisał:

Ja trzymam stronę Pawcia, wierzę, że wyjdzie w maju :)

• Plusik 1
Opublikowano

miesiąc przed moimi urodzinami :fsg:  już wiem co chcę na prezent :D generalnie nikt raczej nie powinien być zaskoczony obsuwą.

teraz niech tylko zapowiedzą xoX z FH4 w bundlu i się osram ze szczęścia na jesień.

Opublikowano

Czytałem na reddicie jakiś czas temu, że w R* wcale nie dzieje się dobrze, mają clusterfuck z tą grą i po odejściu wielu czołowych postaci gra może nie być na zadowalającym poziomie do którego przyzwyczaił nas Rockstar. Do tego dochodzą głosy o tym, że prezes TT uważa, że w ich grach monetyzacja jeszcze ma wielkie pole do popisu. Obawiam się trochę nie powiem. 

Opublikowano
>czekanie na gry Rockstar po 2013 roku

xddd no chłopaki, spoiler: będzie rozczarowanko

No musi być niezła megatona z tego rdr skoro od 5 lat nie wydali żadnej gry!
Opublikowano (edytowane)

Wbrew obiegowej opinii na temat głównego bohatera, przy okazji ostatniego trailera. Patrząc choćby na te screeny, uważam, że prezentuje się kozacko.

Edytowane przez Słupek
Opublikowano (edytowane)

"myslalem ze developer ktory ma najlepsza i najdluzsza kampanie marketingowa zapowie premiere na 2 mieszki po ujawnieniu daty".

psxextreme.info znowu dostarcza :potter:

Edytowane przez Najtmer
Opublikowano (edytowane)
24 minuty temu, suteq napisał:

Podobno będzie tryb Battle Royale w RDR 2. :reggie: 

http://www.appy-gamer.com/Web/ArticleWeb.aspx?regionid=4&articleid=134744691

Nie wiem na ile można tę stronę traktować poważnie ale w sumie nie zdziwiłbym się jakby to się okazało prawdą. 

W tym artykule są dwa screeny, których Rockstar nie publikował, więc raczej wiarygodne źródło.

Tzn. Miałem akurat na myśli tę stronę http://www.trustedreviews.com/news/red-dead-redemption-2-leak-reveals-battle-royale-first-person-more-3388634

Edytowane przez Kre3k