Opublikowano 2 maja 20186 l Weź nie kracz; i tak już czekamy najdłużej w historii GTA : D W zasadzie - przez pięć lat to oni potrafili wydać kiedyś wydać nawet i 6 różnych GTA a teraz taka posucha... Cytat Grand Theft Auto III (2001 – PlayStation 2, 2002 – PC, 2003 – Xbox, 2012 – iOS, Android[11]) Grand Theft Auto: Vice City (2002 – PlayStation 2, 2003 – PC, Xbox, 2012 – iOS, Android) Grand Theft Auto: San Andreas (2004 – PlayStation 2, 2005 – PC, Xbox, 2013 – iOS, Android, Windows Phone 8) Grand Theft Auto Advance (2004 – Game Boy Advance) Grand Theft Auto: Liberty City Stories (2005 – PlayStation Portable, 2006 – PlayStation 2, 2015 – iOS, 2016 – Android)[12] Grand Theft Auto: Vice City Stories (2006 – PlayStation Portable, 2007 – PlayStation 2)
Opublikowano 2 maja 20186 l Według insidera, który pracował do 2017 roku w R* - VI jeszcze nie była na tapecie.
Opublikowano 2 maja 20186 l No to krucho. W takim razie nie mam zielonego pojęcia czym zajmowało się te ~200 ludzi (lub wiecej) w ekipach R* przez te 5 lat
Opublikowano 2 maja 20186 l Red Dead Redemption 2 rozpierdoli wszystko co do tej pory wyszło w branży gier wideo, możecie mi zaufać.
Opublikowano 2 maja 20186 l Oglądam na żywo jeszcze 9 minut , oby pokazali gameplay a nie znów jakieś opiłki
Opublikowano 2 maja 20186 l https://www.rockstargames.com/videos/video/12023 America, 1899. The end of the wild west era has begun as lawmen hunt down the last remaining outlaw gangs. Those who will not surrender or succumb are killed. From the creators of Grand Theft Auto V and Red Dead Redemption, Red Dead Redemption 2 is an epic tale of life in America at the dawn of the modern age. Coming October 26, 2018 to PlayStation 4 and Xbox One systems. Marston (pipi)a jak to wygląda :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Opublikowano 2 maja 20186 l 4 minuty temu, Rozi napisał: (pipi)a jak to wygląda :OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Po kilkudziesięciu godzinach z God of War to bym powiedział, że przeciętnie xd
Opublikowano 2 maja 20186 l Macie może wrażenie ze twarz głównego bohatera jest jakaś dziwna ? Taka trochę jak z mass effecta dla mnie jakoś komicznie wyglada
Opublikowano 2 maja 20186 l To będzie niesamowita gra. To będzie najwspanialszy świat w grach wideo. Jezu, znowu czuję się jak w 2010. Niech się teraz zaczną ujawniać zapowiedzi i pierwsze wrażenia, niech hype ruszy. Dobra, Rockstarzy zmienili logo na czerwone na Fejsie, czyli się zaczyna A fabuła jest taka: "After a robbery goes badly wrong in the western town of Blackwater, Arthur Morgan and the Van der Linde gang are forced to flee. With federal agents and the best bounty hunters in the nation massing on their heels, the gang must rob, steal and fight their way across the rugged heartland of America in order to survive. As deepening internal divisions threaten to tear the gang apart, Arthur must make a choice between his own ideals and loyalty to the gang who raised Him."
Opublikowano 2 maja 20186 l Ciekawe czy blackwater będzie tylko w prologu coś ala mieścina z początku gta 5
Opublikowano 2 maja 20186 l czekam na jeszcze 3 podpunkty: -GI z okładką i zapowiedzią -zapowiedź kolekcjonerki -jeden gameplay z singla
Opublikowano 2 maja 20186 l @schabek tak, to Marston. @Pupcio w sumie mogłoby nawet wrócić. Co ciekawe, z Blackwater i rokiem 1899 wiąże się również to wydarzenie http://reddead.wikia.com/wiki/The_Blackwater_Massacre i postać Landona Rickettsa. Muszę obczaić trailer jeszcze raz, czy się tam nie pojawia.
Opublikowano 2 maja 20186 l Nice, ten trailer do końca uświadomił mi że trzeba w końcu to ps4 kupić i RDR wleci na premierę. Sprzedaję vite i odkładam kasę od babci
Opublikowano 2 maja 20186 l Typ w koszuli w kratę wygląda jak Williamson, na środku Dutch. Jedna z kobiet to Abigail?
Opublikowano 2 maja 20186 l Zwiastun nie robi jakiegoś wielkiego szału ale mimo wszystko ta pozycja jest dla mnie obowiązkowa, pierwszy RDR miał niesamowity klimat. Mam tylko nadzieje że Rockstar niczego nie popsuje, szczególnie w warstwie fabularnej. Obawiam się trochę o tryb sieciowy, na bazie obecnego hajpu aby tylko nie przesadzili z płatnościami. Edytowane 2 maja 20186 l przez BulletPOL
Opublikowano 2 maja 20186 l Wszyscy, którzy jeszcze wczoraj wątpili w Rockstar Games, zostaną rozliczeni.