Kre3k 581 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Cytat But there's more! Come back to IGN tomorrow at 7am PT / 3pm BST / midnight AEST to see our exclusive first-look coverage of Red Dead Redemption 2. http://uk.ign.com/articles/2018/05/02/red-dead-redemption-2-confirmed-to-feature-john-marston Podobno prasa widziała jakieś demo i jutro będą opisane wrażenia. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Ograłem ostatnio RDR na Xoxie i było jaranko (grałem pierwszy raz). Nie robiłem za dużo pobocznych zadań żeby nie usnąć z nudów - imo jak się robi główny wątek + trochę pogra w pokerka albo black jacka to nawet dzisiaj giera robo robotę. Jedyne co mnie zaczęło wkurzać to pod koniec niepotrzebna dłużyzna zanim nie weszła końcówka która rozpierdala system. Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Przecież misje od nieznajomych to esencja tej gry, jak można je pomijać Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) Po kilku zaczęło mnie nudzić - wolałem roz(pipi)ać z winchestera poszukiwanego czarnucha - w sumie szkoda że te bounty hunter misje były w sumie na 1 kopyto. Potencjał był. No i tak jak piszą boty - odpaliłem RDR na x360 i na xoxie - przepaść jeśli chodzi o grafę. Edytowane 2 maja 2018 przez mozi Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 RDR to byla pierwsza gra w ktorej swiadomie latalem po lesie zeby wbic jakies acziki Trailer dwojki mnie nie porwal. Czekam na gameplay. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Coś czuje że rockstar roz(pipi)ie jak przy GTAV - tak jak wtedy przy premierze wydawało się to niemożliwe do osiągniecia na tym sprzęcie (X360,PS3). Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 troszke nijaki dla mnie ten trailer, bardzo ladny, super setting i lokacje, stroje ale samo story póki co nie zaintrygowalo czekam az ruszy machina może michalek dygnie 3 Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 No trailer jest tylko... bo ja wiem, okej? Ja bym nie był psychofanem jedynki to pewnie bym napisał że średni. Ale jak zobaczyłem Marstona i Blackwater to michałek dygnął i to bardzo ( chociaż na Johna chyba lepiej gdyby nie reagował ) Cytuj
Solderowy123 43 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Trailer tyłka nie urwał, ale gdy zobaczyłem młodego Marstona, hype skoczył niemal o 100%. Za chwilę odpale sobie pierwszą część. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) Ciekawe, czy ten blondyn to faktycznie Ricketts. Chuja, John nie znał Rickettsa wcześniej. Edytowane 2 maja 2018 przez Rozi Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Czy Javier Esquela to prapradziadek Manny'ego Escueli? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Powinno być Escuella, ale jest błąd na obrazku. Zastanawia mnie kim jest ten blondyn i Indianin. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 trailer dla mnie nijaki, ale że to Rockstar to sie jaram i całe szczęście że nie przesunęli premiery, czekam teraz na urywki z gameplayu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Mam takie pytanie - czego oczekiwaliście od tego trailera, że jest "nijaki"? Przedstawił główne postaci, fabułę, o co będzie konkretnie w grze chodzić, czyli najważniejsze rzeczy. Chcieliście wybuchów? To jest Dziki Zachód. Wątpię, że będą Gameplay Series; Rockstar postawili jak widać na model trailerów tak jak przy GTA V. Dostaniemy pewnie jeden dłuższy trailer z gamplayem i tyle. Jutro od IGN wjedzie więcej info, opisującego rozgrywkę. Nie wiem, dla mnie taki sposób przedstawienia gry jest o wiele lepszy, bo nie znamy wszystkiego przed premierą. Mają jebać codziennie Developer Diaries? Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 (edytowane) ale czego tu się spodziewać ja pierdole będzie strzelanina z widokiem zza pleców i jazda na koniu - macie gameplay Edytowane 2 maja 2018 przez MaZZeo Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Ta gra wcale nie jest kontynuatorem poprzedniej części, która była FPSem z elementami jRPG. Trzeba gameplay w trzecim trailerze wyjebać, bo Rockstar tak zawsze robi, a rozgrywka została zmieniona D I A M E T R A L N I E. Zaraz będzie "OOOOO OBRAŻAJO RDR BEKUSZ ROZJUSZYXDDDD". Każdy wie jak działa Rockstar z zapowiedziami i trailerami, to po co za każdym razem pisać to samo? Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 brodacz przy ognisku to Wujek z jedynki myślę Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 xD nie zesr,aj sie przypadkiem Rozi, moim zdaniem trailer nijaki w porowaniu chociazby do innych trailerow R* i tyle, a gameplay chce zobaczyc zeby przekonac sie czy faktycznie tak super to bedzie wygladac, no ale tak najlepiej sie nakrecic i cisnac beke xD zalosne w ch,uj 5 Cytuj
iluck85 2 911 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Nic mi ten trailer nie dał i nawet mi nie drgnął. Meh. Czekam za gameplayem jakimś. Cytuj
Wredny 9 555 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 1 godzinę temu, hav7n napisał: RDR to byla pierwsza gra w ktorej swiadomie latalem po lesie zeby wbic jakies acziki Trailer dwojki mnie nie porwal. Czekam na gameplay. No dla mnie to jedna z ulubionych gier ever, a jak już wylądowałem na farmie u Bonnie to chyba przez 15h olewałem wątek główny i polowałem na dziki i kojoty w okolicznych lasach Godzinę temu, kermit napisał: troszke nijaki dla mnie ten trailer, bardzo ladny, super setting i lokacje, stroje ale samo story póki co nie zaintrygowalo Godzinę temu, Pupcio napisał: No trailer jest tylko... bo ja wiem, okej? Ja bym nie był psychofanem jedynki to pewnie bym napisał że średni. 56 minut temu, Solderowy123 napisał: Trailer tyłka nie urwał 24 minuty temu, kubson napisał: trailer dla mnie nijaki, (...) czekam teraz na urywki z gameplayu 20 minut temu, Rozi napisał: Mam takie pytanie - czego oczekiwaliście od tego trailera, że jest "nijaki"? Przedstawił główne postaci, fabułę, o co będzie konkretnie w grze chodzić, czyli najważniejsze rzeczy. Chcieliście wybuchów? To jest Dziki Zachód. Wątpię, że będą Gameplay Series; Rockstar postawili jak widać na model trailerów tak jak przy GTA V. Dostaniemy pewnie jeden dłuższy trailer z gamplayem i tyle. Jutro od IGN wjedzie więcej info, opisującego rozgrywkę. Nie wiem, dla mnie taki sposób przedstawienia gry jest o wiele lepszy, bo nie znamy wszystkiego przed premierą. Mają jebać codziennie Developer Diaries? Nie, ale jaranie się filmikami, gdzie postacie gadają jest dobre dla filmów i tamtejszych trailerów - ja chcę zobaczyć HUD, jazdę na koniu, przyklejanie się do osłon i ogólnie - gameplay. Nie musi być to zaraz jakieś developer diary, zresztą R* nigdy by tego nie zrobiło, ale jakiś side-quest, albo totalnie free roamingowa aktywność by się przydała - 2 minutki fajnie zmontowanego gameplayu, który zdradzał by mniej niż scenki przerwynikowe z wątku głównego, a zrobiłby mi o wiele lepiej, bo chciałbym to wreszcie zobaczyć w akcji. Widzę, że Rozi wyrasta tu na największego obrońcę R*, a zawsze Słupka miałem za największego ich fanatyka 2 Cytuj
Pupcio 18 428 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 5 minut temu, c0ŕ napisał: brodacz przy ognisku to Wujek z jedynki myślę Musimy czekać na analize Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Czekałem na to 8 lat, mam prawo się trochę nakręcić. Żałosne to jest powtarzanie tego samego przy każdej grze Rockstar, ale spoko, EOT. Też myślę, że to może być Wujek. Ponadto widać chyba też Edgara Rossa, który sam jest przydupasem gościa z bliznami. Ponadto - dawne leaki mapy mogą być prawdziwe, bo na trailerze widzimy aligatory, bagna, a także tramwaj, które w tamtych latach funkcjonowały Nowym Orleanie. Dodatkowo na mapie wspominano o lokacji Cornwall - na pociągu w jednym z trailerów był napis Cornwall. Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 Ten ból doopy ze komuś się trailer nie podoba. XD Ty serio jesteś pier.doniety. 8 Cytuj
ASX 14 653 Opublikowano 2 maja 2018 Opublikowano 2 maja 2018 też się przyznam, że nie porwał mnie ten trailer. Nie bijcie proszę Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi