Wredny 9 707 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 1 godzinę temu, Rozi napisał: Tutaj dodatkowo dostaniesz więcej kasy, jeśli upolujesz zwierzę jednym strzałem z łuku, a nie np. śrutem z dubeltówki. No do polowań to się będę musiał przyzwyczaić, bo po graniu w theHunter: Call of the Wild jestem lekko spaczony "realistycznym" podejściem do tematu - tam teże punktacja zależna jest od zastosowania odpowiedniego kalibru do rozmiaru zwierzyny Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 32 minuty temu, _Be_ napisał: No i ja lekko pękam pod naciskiem hype trainu. No ale nadal jestem sparzony po GTA V, ku,rwy rockstarowe. U mnie zero hajpu - juz nie dam się po IV i V. Wole się miło zaskoczyć. Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 No i po co ja czytałem info od ign i ogladałem te screeny,teraz to mam hajpa,no niespodzianka.Trailer do pupy ale te smaczki i npc reagujace na gracza,żeby jeszcze reagowali na kule tak jak w jedynce to jestem kupiony. Jak to zyebią koncentrując sie na online zaraz po premierze to rzucam granie. Cytuj
Faka 4 046 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 (edytowane) A będzie jakaś później szansa na inne gry po sukcesie RDR2, czy będą tylko siedzieć kolejne parę lat na online? Wszystkie informacje od IGN to dobre wiadomości, bo trailer mnie nie porwał, żeby te kutafilce nie zachłysnęli się za bardzo sukcesem i nie osiedli na laurach napiedalając złotą kurę znosząca jaja na online RDR i robili inne fajne gierki, bo to potrafili kiedyś. Edytowane 3 maja 2018 przez Faka Cytuj
Voytec 2 761 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 Tylko mnie się wydaje, że online w RDR nie ma takiego potencjału do dojenia kasy jak GTA V? Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 Nowe koniki,10 krówek za 9.99$ a lepiej 50 krówek za 39.99$ bo znowu inni gracze ci je ukradną jak będziesz offline albo wilki zeżrą, karma dla trzody,ostrogi,ciuszki,super kapelusz,amunicja...jest potencjał do dojenia 1 Cytuj
Chewie 179 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 W dniu 2.05.2018 o 17:03, Yakubu napisał: Po kilkudziesięciu godzinach z God of War to bym powiedział, że przeciętnie xd porownywanie tej rynny do otwartego i zyjacego swiata gier rockstar xDDDD 1 Cytuj
lukas_k96 311 Opublikowano 3 maja 2018 Opublikowano 3 maja 2018 Choć jestem wielkim fanem gier Rockstara to muszę przyznać, że pierwsza część była fajna, ale tyłka mi nie urwała i generalnie nie rozumiem tych wszystkich zachwytów. Mam w planach jeszcze ponowne jej przejście i ewentualne zweryfikowanie swojej pierwszej opinii, ale z racji braku czasu i dużej "kupki wstydu" nie mogę tego zrealizować. Nie ukrywam jednak, że czekam na drugą część, bo dawno od Rockstara nic nie wyszło i czas na kolejną produkcję od nich. Trailer jakoś mnie nie zachwycił, obejrzałem, ale tyle, nie było takiego jaranka jak przy spotach GTA. Zdecydowanie bardziej zainteresowały mnie informacje i screeny, które zamieściliście na poprzednich stronach. Zapowiada się bardzo ciekawy gameplay, fabularnie pewnie też dadzą radę, więc nic tylko czekać cierpliwie. 2 Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 RDR było dla mnie jedną z najlepszych gierek poprzedniej generacji a dodatek skończyłem nawet dwa razy. Tutaj kompletnie się o nic nie martwię. Wolę to niż kolejne wariacje GTA Online. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 13 godzin temu, Faka napisał: A będzie jakaś później szansa na inne gry po sukcesie RDR2, czy będą tylko siedzieć kolejne parę lat na online? Wszystkie informacje od IGN to dobre wiadomości, bo trailer mnie nie porwał, żeby te kutafilce nie zachłysnęli się za bardzo sukcesem i nie osiedli na laurach napiedalając złotą kurę znosząca jaja na online RDR i robili inne fajne gierki, bo to potrafili kiedyś. Są ploty o Bullym 2. Cytuj
Nemesis 1 272 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Online w RDR 2 bankowo będzie wspierany z taką samą pompą jak GTA. Nie przeszkadza mi to jak historia i gra mnie porwie. Po jajcarskim GTA V chętnie sprawdzę coś poważniejszego. Cytuj
XM. 11 036 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 25 minut temu, _Be_ napisał: Są ploty o Bullym 2. Nie wiem, nie wierzę juz w single'owa grę od nich, a online wcisnąć w CCC2 jakoś nie wyobrażam sobie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Ayy siejesz defetyzm kolego. Może jeszcze kiedyś się zaskoczysz. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 gta v online obecnie wyglada tandetnie i festyniarsko niczym saints row, mam nadzieje ze z rdr2 nie zrobią takiego odpustu Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Cytat Huh, hair grow in the game ?! Yes quite ! The beard too. But this time, it's only by subtraction. Not like in GTA V where you could go to the hairdresser and go out with a beard and even longer hair. You will have to wait for your beard to grow and ask you if you want to shave it, or just the chin, or the mustache.On the other hand, once it's cut, you have to wait for her to push back to return to the barber's. Można będzie również wejść do domu, przeszukać szuflady i ukraść cenne przedmioty. To samo będzie można robić np. w pociągu - wejść, obrobić komuś niepostrzeżenie torebkę i wyjść. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 ciekawe czy w końcu do kazdego budynku będziemy mogli wejść, nie ma ich wiele na dzikim zachodzie wiec powinno sie udać Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Jezu, ale chorągiewki są w tym temacie Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Hm? Mówisz o tym, że ludzie po trailerze mieli mieszane odczucia a już po wrażeniach dziennikarzy całościowo dużo bardziej działa na wyobraźnie sam koncept gry więc lekko michałek dryga równa się do bycia chorągiewką? Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 48 minut temu, Metoda napisał: Jezu, ale chorągiewki są w tym temacie Ja nadal nie szanuję, mów za siebie . Zobaczę to uwierzę. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Też na spokojnie przyjmuje te rewelacje. nie chce żeby mi złamali serduszko 1 Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 1 godzinę temu, Rozi napisał: Można będzie również wejść do domu, przeszukać szuflady i ukraść cenne przedmioty. To samo będzie można robić np. w pociągu - wejść, obrobić komuś niepostrzeżenie torebkę i wyjść. wow, fable na dzikim zachodzie. jak coś to róbcie listę chorągiewek. niewierni zostaną rozliczeni, osobiście się tym zajmę ale to jakoś na święta jak trzeba będzie odejść od konsoli i zasiąść do stołu z x-mas paszą. online pozornie nie wygląda na dojny ale znając kreatywność R* to na bank coś wymyślą. może nie na poziomie V ale na wszelki wypadek przygotowałbym łagodzący krem na sutki. jezu nieistniejący jeszcze tyle czekania. miesiąc przed moimi urodzinami, miło, ale kurna te pół roku będzie gorsze niż celibat. 2 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Ja tam chętnie z ekipą poganiam po lesie za dzika zwierzyna 1 Cytuj
MaZZeo 14 242 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 17 godzin temu, Pupcio napisał: Odpal sobie trailer i usłyszysz czy wraca xD po tylu przejściach rdra rozpoznam Johna po najmniejszym dźwięku W którym momencie trailera słyszysz niby Marstona? byl kiedyś wywiad z wiethoffem gdzie mowil ze nie zamierza wracać do tej postaci i w ogole voice actingu a co do zapowiedzi oż kurła co to będzie za gra Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi