MaZZeo 14 241 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Nie byłbym pewien ze to stęknięcie brzmi jak Wiethoff. Z drugiej strony jego głos jest tak charakterystyczny ze nie wyobrażam sobie by Marston brzmiał inaczej Cytuj
lennox 67 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Ten z pociętą twarzą wydaje się być Marstonem. W sumie mogło by to być logiczne ...Hmm, nie wiem.... oby. Niemniej RDR to dla mnie Top3 Ever więc czekam z wywalonym jęzorem... Z dobrą ekipą w Multi będzie pięknie jak za czasów na PS3 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 to Marston, nie musisz się już zastanwiać Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Proponuję tym co wątpią w mesjasza po banie na odmulenie jak się okaże że giera rozpierdala. A że roz(pipi)i to chyba nie wątpicie? Jak ktoś ma zrobić masakratora to tylko Rockstar. Jeśli Guerilla wysmażyła Horizona a SSM God of Wara to RDR2 was za(pipi)ie. Ja nie wierzę - ja wiem. I proszę mi gierki nie obrażać (pipi)a. 1 1 2 3 Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 W przyszłym miesiącu dadzą info o kolekcjonerkach "AND MORE" Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 Mam nadzieje że nie będzie kolejnej zmiany daty premiery. W styczniu przyszłego roku kończy mi się gwarancja na xoxa a chce ograć to w najlepszym wydaniu najlepiej w klatkarzu poziom 60 Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 4 maja 2018 Opublikowano 4 maja 2018 9 godzin temu, mozi napisał: Jeśli Guerilla wysmażyła Horizona No to zes mnie przekonał po ch,uju xD 3 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Ty no po Killzonach to jednak spory upgrade xD W dniu 4.05.2018 o 16:21, mozi napisał: Proponuję tym co wątpią w mesjasza po banie na odmulenie jak się okaże że giera rozpierdala. A że roz(pipi)i to chyba nie wątpicie? Jak ktoś ma zrobić masakratora to tylko Rockstar. Jeśli Guerilla wysmażyła Horizona a SSM God of Wara to RDR2 was za(pipi)ie. Ja nie wierzę - ja wiem. I proszę mi gierki nie obrażać (pipi)a. Przepraszam pana. Cytuj
mozi 1 987 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) 8 godzin temu, raven_raven napisał: No to zes mnie przekonał po ch,uju xD Ograłeś Panie "zbieram gierki ale nie wiem po (pipi) bo nie gram"? Edit - widzę że ograłeś - masz szczęście Edytowane 5 maja 2018 przez mozi Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Platynę mam, jeszcze jakieś pytania? Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) W dniu 3.05.2018 o 15:18, _Be_ napisał: No można nie być fanem, ale problem jest taki, że LA Noire nie robiło Rockstar No i cyk downgrejdzik wjechał A wypraszam sobie Wjedzie jeszcze większy, a na premierę ps5 remaster. Nie wierzę w długiego i mocnej jakości singla. Opóźnienie premiery raczej wynikało przez dodanie trybów online i na nich ta gra będzie skupiona/budowana. Nie dostaniecie już dobrej gry SP od R*. Największym przegranym będzie Rozi, krory niczym asax próbuje wszystkim mydlić oczy pięknym R*, tym samym który skasował 2 duże dodatki do GTAV po to aby klepać jakieś gowienka pod multi Edytowane 5 maja 2018 przez Starh 2 Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Źródło poproszę. Ciekawe jak pogodzą pyszność RDR2 z ogromnymi zyskami z GTAO, raczej nie chcą odciągać jeleni od tamtego raka Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 No starh też już pyerdoli jak potłuczony Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 17 godzin temu, Pupcio napisał: W przyszłym miesiącu dadzą info o kolekcjonerkach "AND MORE" aż się boję co i za ile. będę brał cyfrówkę na wypasie ale jak pokażą co fizycznie będą dokładać to coś czuję że będzie polowano również na allegro. piękna jesień się zapowiada. Horizon 4, później Red 2. dusza się cieszy, portfel już googluje objawy depresji. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 24 minuty temu, Mikołaj napisał: Źródło poproszę No Starh trochę poprzekręcał. Nikt nie wie czy miałbyć dwa czy więcej ale zapowiadali przed premierą GTA V, że będzie singlowe DLC a póżniej 'ups jednak nie będzie bo online kosi zaje.bisty hajs' Cytuj
Pupcio 18 647 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Godzinę temu, Colin napisał: aż się boję co i za ile. będę brał cyfrówkę na wypasie ale jak pokażą co fizycznie będą dokładać to coś czuję że będzie polowano również na allegro. piękna jesień się zapowiada. Horizon 4, później Red 2. dusza się cieszy, portfel już googluje objawy depresji. oby dali lasso i kapelusz w kolekcjonerce pewnie najdroższa będzie za max 500zł Cytuj
Hendrix 2 731 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Rockstar San Diego to nie Rockstar North, więc te ciągłe wspominanie o GTA jest niepotrzebne. Samo studio przechodziło wiele problemów, dużo ludzi się pozmieniało, Benzies sądzi się z Houserami, a polityka wydawnicza zdecydowanie uległa zmianie na przestrzeni lat. Z drugiej strony wielkie problemy ostatecznie nie przeszkodziły za pierwszy razem ( słynne "I need The Benz!" skierowane w mailu do Lesliego Benziesa, osoby, która de facto wyratowała produkcję części pierwszej*), więc osobiście nadal spodziewam się dobrej/bardzo dobrej gry. * silnik pierwszej części dosłownie ledwo się trzymał - pewnie to było głównym powodem nie ukazania się RDR na PC :V Cytuj
Wredny 9 705 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Na RDR złego słowa nie powiem - tam wszystko zagrało idealnie (oprócz tego aliasingu na PS3), ale RDRII to dla mnie sporo wątpliwości, z których część rozwiały już wrzucane tu materiały - całe szczęście. W każdym razie do trailera#3 włącznie zupełnie nie miałem żadnego hajpu, mimo tego, że RDR jest jedną z moich ulubionych gier i przez długi czas był moim nr 1 (aż nadeszło TLoU - tu też na razie nie mam podjarki, dopóki dwójka istnieje tylko jako zbiór cut-scenek, którą szczują graczy). Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 @Pupcio weź no, za brzydki jestem by się prostytuować, skąd ja pół tauzena wezmę e: wredny się wrednie wciął, ty ty ty. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 3 godziny temu, Colin napisał: aż się boję co i za ile. będę brał cyfrówkę na wypasie ale jak pokażą co fizycznie będą dokładać to coś czuję że będzie polowano również na allegro. piękna jesień się zapowiada. Horizon 4, później Red 2. dusza się cieszy, portfel już googluje objawy depresji. Znowu się zacznie polowanie na fanty, przez prawie 5 lat był spokój Prawdę mówiąc z RDR-a mam najmniej rzeczy, do dzisiaj nie mogę przeżyć, że anulowali mi soundtrack ;/ Serio, chcesz wziąć cyfrówkę? wtf dudeee!? o.O Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) Też nie wiem czy nie pokusić się o cyfrówkę, dobrze wspominam czekanie do północy na odpalenie GTA V z grą już na dysku, a nie jakieś czekanie w nerwach na kuriera czy listonosza i wkur.wianie się patrząc jak inni na forumku już grają. A sprzedawać pewnie i tak nie będę zamierzał, nie w przypadku takiej gry. Edytowane 5 maja 2018 przez c0ŕ Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 w przypadku tak wyczekiwanych gier stosuje taktyka: Cyfra na premiere, a pudełko do kolekcji kupione za jakiś czas na promocji Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) @Słupek C’nie, na pchlim potem nie sprzeda @oni o koorwa xD serio ktoś dwa razy wydaje kase na gre? Bezsens Edytowane 5 maja 2018 przez Mikołaj 1 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 a co w tym złego? jeśli jestem fanem jakieś gry nie jest problemem dla mnie wydać na nią więcej pięniedzy. W swojej kolekcji mam po kilka egzemplarzy różnych części Halo na przykład 4 Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 na xboxie treba kupic po twe kopie zeby to jakos wygladalo. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi