Słupek 2 183 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Żeby nie było, nic nie mam do cyfrówek - sam coraz częściej kupuję cyfrówki (chociaż "premierówki" nadal nie wyobrażam sobie kupić). Bardziej piłem do Colina który też miał (ma?) manię zbierania fantów od Rockstar. Stąd moje zdziwienie, że chce cyfrówkę ale z jednym zgoda. Nie ma problemu czekania na kuriera, paczkomat itd. Sam pamiętam jak czekałem na kuriera z moją kolekcjonerką Piątki, na forum już chyba większość miała -> popadałem w obłęd. Cisza, dzwonię a kurier, że dzisiaj chyba nie da rady. Say whattttttt? Na szczęście udało się bydlaka przekonać <mały bi'jek> Cytuj
Colin 1 976 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 @Słupek dwa fanty z RDR mam, cenę też znasz zobaczę co tam wydadzą, jaranko pewnie będzie mocne ale zaczynam już nieco budżetowo podchodzić do tematu. zostawiam sobie naklejki i breloki, resztę próbuję spieniężyć co by było na nowe przyjemności. natomiast artbooka czy ładnie wydanego soundtracka przytulę z pocałowaniem napletka. a cyfrówka bo wygoda + nazwijmy to zobowiązania gamingowe wobec mojego partnera growego Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 No ja mam nadzieję, że wzorem GTAV również najnowsze dziecko R* będzie miało nocną premierę w empikach np. Akurat w piątek 26-tego kończy mi się urlop, więc każda chwila więcej byłaby bezcenna Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 kurła chyba przez was też się skuszę na wersję cyfrową wersje a później dokupie steelbooka, wizja tego że kurier nie przyjedzie i spędzę weekend bez rdr jest zbyt straszna 1 Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Gdzie Wy kuźwa mieszkacie, że normalne pójście do sklepu jak człowiek nie wchodzi w rachubę, tylko jakieś "kuriery" i "paczkomaty"? Czy wieszczycie braki w sklepach, podobnie jak to miało miejsce w przypadku poprzedniej części? Wtedy pamiętam, że chyba z trzymiesięcznym poślizgiem swoją kopię nabyłem dopiero. 1 Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 W dniu 4.05.2018 o 11:25, _Be_ napisał: Hm? Mówisz o tym, że ludzie po trailerze mieli mieszane odczucia a już po wrażeniach dziennikarzy całościowo dużo bardziej działa na wyobraźnie sam koncept gry więc lekko michałek dryga równa się do bycia chorągiewką? Tk Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 24 minuty temu, Wredny napisał: No ja mam nadzieję, że wzorem GTAV również najnowsze dziecko R* będzie miało nocną premierę w empikach np. Akurat w piątek 26-tego kończy mi się urlop, więc każda chwila więcej byłaby bezcenna 26 możesz wywalić "el quatro" sam pewnie tak zrobię Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 2 godziny temu, Mikołaj napisał: o koorwa xD serio ktoś dwa razy wydaje kase na gre? Bezsens nie raz kupowałem cyfrę/pudełko na dwie różne konsole, nic w tym dziwnego Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 9 minut temu, Wredny napisał: Gdzie Wy kuźwa mieszkacie, że normalne pójście do sklepu jak człowiek nie wchodzi w rachubę, tylko jakieś "kuriery" i "paczkomaty"? Czy wieszczycie braki w sklepach, podobnie jak to miało miejsce w przypadku poprzedniej części? Wtedy pamiętam, że chyba z trzymiesięcznym poślizgiem swoją kopię nabyłem dopiero. Pamiętaj tylko, że limitki, kolekcjonerki itd. zawsze trudniej dostać. Z drugiej strony o limitkę Gowa też się srałem z pre orderem a w dniu premiery walał się i to 2 dyszki taniej. Cytuj
Gość suteq Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) 15 minut temu, Wredny napisał: Gdzie Wy kuźwa mieszkacie, że normalne pójście do sklepu jak człowiek nie wchodzi w rachubę, tylko jakieś "kuriery" i "paczkomaty"? A co cie to obchodzi w ogóle jak ktoś sobie nabędzie gierkę? Mam ochote się przejść do sklepu to idę, a jak nie mam to sobie zamawiam do paczkomatu i zm. Edytowane 5 maja 2018 przez suteq Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 5 minut temu, Metoda napisał: Tk Czy "Tk" w gimbo-slangu oznacza "TAK"? Jeśli zgadłem, to ta wypowiedź (wcześniejsza, ale również skrót poprzez wycięcie jednej literki) niezbyt dobrze świadczy o poziomie Twojej inteligencji. 4 minuty temu, Słupek napisał: 26 możesz wywalić "el quatro" sam pewnie tak zrobię Eeeee, no takich świństw się nie robi. A najlepsze jest to, że ziomki z pracy od dawna mnie o to posądzają, że jak mam L4 to "pewnie jakaś gra miała premierę" - jeszcze nigdy z tego powodu nie brałem zwolnienia i raczej nie zamierzam 3 minuty temu, _Be_ napisał: nie raz kupowałem cyfrę/pudełko na dwie różne konsole, nic w tym dziwnego Ba! Ja często kupuję w pudełku tytuły, które i tak mam w ramach PS Plus Albo PeeSczwórkowe remastery z PS3, które na tej konsoli i tak już posiadam w kolekcji Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Pamiętacie jak 8 lat temu był niedostatek gier bo ponoć statek z kontenerem pełnym pudełek zatonął? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD pamiętam że na allegro pod koniec maja gra schodziła po 300-400zł to było mistrzostwo marketingowe ja też biorę cyfrówkę, co się stanie jak znowu Rockstar zatopi statek? lepiej się zabezpieczyć 1 Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 No właśnie o tym pisałem - biegałem po sklepach, żona wydzwaniała na infolinię MM, cyrk nie z tej ziemi W dniu 5.05.2018 o 20:35, suteq napisał: A co cie to obchodzi w ogóle jak ktoś sobie nabędzie gierkę? Mam ochote się przejść do sklepu to idę, a jak nie mam to sobie zamawiam do paczkomatu i zm. Ale po co ta wrogość? Ja tylko odniosłem się do wiecznego narzekania na forumku, że "kurier" i "nie wiem, czy do mnie dojdzie", tak jakby nie było innej opcji. Jasne, że to nie moja sprawa, ale myślałem, że takie problemy mają ludzie na wsiach, czy w małych miasteczkach, gdzie faktycznie nie ma innych mozliwości, a nie osobnicy mieszkający w Warszawie np. Choć tak jak mówiłem - pierwsza część RDR była trudno dostępna na premierę nawet w dużych miastach, ale przypuszczam, że w przypadku sequela nie powinno być takich cyrków (choć ostatnio mieszkanie w okolicach Gdańska nie uchroniło mnie przed niedostępnością NieR Automaty, ale jednak to trochę inny kaliber "popularności", więc może to z tego powodu). 1 Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 (edytowane) Akurat pracuję na terminalu kontenerowym, będę węszył kontenerów z rdr-erem Edytowane 5 maja 2018 przez Słupek 1 Cytuj
Wredny 9 706 Opublikowano 5 maja 2018 Opublikowano 5 maja 2018 Tylko żeby Ci się nie poyebało - nie otwieraj tego z Syryjczykami Cytuj
lennox 67 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Też pamiętam tę akcję z brakiem RDR. Nikt nie wiedział o co chodzi Jakby nie było biorę jakieś wypas wydanie i będę jarał się pudełkiem jak dziecko :] A co mi tam... Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 8 lat developerski będzie trzeba sobie jakoś odbić na lootboxach 1 Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Właśnie skończyłem czytać ten wywiad z Nelsonem, polecam. Ciężko jednak uwierzyć by w Rockstar jakaś duża część zespołu pracowała nad RDR2 w latach 2010-2014 skoro na tapecie było GTA V. Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 “We’ve always tried to make these worlds places you can get lost in. Feel like they exist when you’re not even in them – like they’re waiting for you.” Za to kocham Rockstar Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Na pierwszym screenie widać ze Morgan ma brodę. Ciekawe czy rzeczywiście „system zarostu” będzie tak zaawansowany jak go opisywanli w tekście na IGN. Marston młodszy wyglada kozacko. Ahh czuje hype tak jak kiedyś. W poprzedniej generacji na żaden inny tytuł nie czekałem tak jak na RDR (i Gears of war 3). Tutaj będzie podobnie, chyba trzeba już planować urlop na koniec października. 1 1 Cytuj
lennox 67 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Nic tylko kołować dobrą ekipę do Multi i czteropak na każdy wieczór :] Cytuj
kudlaty88 494 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Ale jestem ciekawy czy będzie realistyczny "system zniszczeń" u NPCów jak w pierwszym RDR i MP3. Cytuj
Pupcio 18 649 Opublikowano 6 maja 2018 Opublikowano 6 maja 2018 Oby, trochę się wkurzę jak tego nie będzie. Ogólnie licze że gra nie będzie takim kastratem jak gta 5 w stosunku do 4 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi