Opublikowano 10 maja 20186 l HAAHAHA ależ jesteś dow(nene)nisiem w ogóle nie chodziło mi o powrót zdobywania strojów z jedynki
Opublikowano 10 maja 20186 l 27 minut temu, Voytec napisał: Skąd wniosek, że nie są animowane? Bodajże w trzecim trailerze jest zbliżenie na rewolwer, z którego strzela jakaś postać. Zarówno kurek jak i bęben są nieruchome a łuska wylatuje "znikąd" Link do filmiku: ///Edit: Z drugiej strony - znalazłem dwa gify, w których jest animowana broń Edytowane 10 maja 20186 l przez łosion
Opublikowano 10 maja 20186 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: HAAHAHA ależ jesteś dow(nene)nisiem w ogóle nie chodziło mi o powrót zdobywania strojów z jedynki Hahahaha, jakim ty jesteś dałnisiem, nawet nie mówiłem o grze.
Opublikowano 10 maja 20186 l 7 minut temu, łosion napisał: Bodajże w trzecim trailerze jest zbliżenie na rewolwer, z którego strzela jakaś postać. Zarówno kurek jak i bęben są nieruchome a łuska wylatuje "znikąd" Czy mówisz o momencie w 1:51? Zarówno kurek jak i bęben są animowane
Opublikowano 10 maja 20186 l A faktycznie, odpaliłem w szybkości 0,25 i jest dokładnie jedna klatka animacji bębna XD
Opublikowano 10 maja 20186 l Podejrzewam, że ta broń akurat taka jest. Nie chce mi się wierzyć, że w przypadku R* nie zrobiliby tego dokładnie. Ale to do analizy broni z konkretnej epoki odsyłam Cię do Roziego
Opublikowano 10 maja 20186 l A ile ma być klatek animacji? Jak widać użyto tutaj technikę tzw. fanningu, czyli strzelania z broni odciąganiem kurka. Techniki tej używano przy rewolwerach single action, czyli jednotaktowych, aby przyspieszyć ich szybkostrzelność - równocześnie odciągano kurek i naciskano spust. W tym trailerze widać właśnie taki strzał, a obrót bębna związany jest z naciśnięciem spustu przy drugim wypaleniu pocisku. Dla mnie więc wszystko gra. Pierwszy wystrzał nie obrócił bębna. I jest to najprawdopodobniej rewolwer LeMat, więc moja teoria się zgadza.
Opublikowano 10 maja 20186 l Nie widać obrotow bębna? Preorder skreslony. Mam chociaz nadzieję, ze animacja trzepotania skrzydłami u much końskich bedzie dopracowana.
Opublikowano 25 maja 20186 l Preorder poniżej 200zł https://www.pepper.pl/promocje/red-dead-redemption-ii-xbox-one-ps4-86602
Opublikowano 3 czerwca 20186 l https://www.ppe.pl/news/58617/red-dead-redemption-2-poznalismy-bonusy-z-pre-orderow.html dodatki chuy ale potwierdzony powrót poszukiwania skarbów
Opublikowano 3 czerwca 20186 l Zbieractwo w tej grze może być prze ... uwielbiam takie klimaty. Dodatki póki co takie jakieś bez szału.
Opublikowano 4 czerwca 20186 l 200 zl spoko cena. ale ficzery turbo stulejarskie Edytowane 4 czerwca 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Jako ciekawostkę dodam że w tej najbardziej wypasionej wersji nie ma gry w zestawie xD Trzeba dokupić osobno Edytowane 4 czerwca 20186 l przez Ryo-San
Opublikowano 4 czerwca 20186 l Kolekcjonerka bez gry xD ruchanie wkracza na najwyższy poziom ja pewnie i tak jak głupi kupie najbardziej wypasiona cyfrowa wersje xD
Opublikowano 4 czerwca 20186 l "select retailers" czyli nawet nie wiadomo czy będzie w Polsce ale okładka jest nieziemska, chyba top okładek ever
Opublikowano 4 czerwca 20186 l no i nie oplaca sie brac zwyczajnej wersji, minimum specialna bo pelno singlowej zawartosci dodaja
Opublikowano 4 czerwca 20186 l 15 minut temu, Słupek napisał: "select retailers" czyli nawet nie wiadomo czy będzie w Polsce Możesz żłożyć preordera na Rockstar Warehouse. Ta wersja kosztuje 99 ojro i spokojnie Ci wyślą do Polski. Do tego jeszcze 59 ojro za grę i jest git xD Edytowane 4 czerwca 20186 l przez Ryo-San