Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 729,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

HAAHAHA ależ jesteś dow(nene)nisiem ;) w ogóle nie chodziło mi o powrót zdobywania strojów z jedynki

Opublikowano
27 minut temu, Voytec napisał:

Skąd wniosek, że nie są animowane?

Bodajże w trzecim trailerze jest zbliżenie na rewolwer, z którego strzela jakaś postać. Zarówno kurek jak i bęben są nieruchome a łuska wylatuje "znikąd" 

Link do filmiku: 

///Edit: 

Z drugiej strony - znalazłem dwa gify, w których jest animowana broń

Edytowane przez łosion

Opublikowano
2 minuty temu, Pupcio napisał:

HAAHAHA ależ jesteś dow(nene)nisiem ;) w ogóle nie chodziło mi o powrót zdobywania strojów z jedynki

Hahahaha, jakim ty jesteś dałnisiem, nawet nie mówiłem o grze.

Opublikowano
7 minut temu, łosion napisał:

Bodajże w trzecim trailerze jest zbliżenie na rewolwer, z którego strzela jakaś postać. Zarówno kurek jak i bęben są nieruchome a łuska wylatuje "znikąd" 

Czy mówisz o momencie w 1:51?

Zarówno kurek jak i bęben są animowane ;)

Opublikowano

A faktycznie, odpaliłem w szybkości 0,25 i jest dokładnie jedna klatka animacji bębna XD

Opublikowano

Podejrzewam, że ta broń akurat taka jest. Nie chce mi się wierzyć, że w przypadku R* nie zrobiliby tego dokładnie. Ale to do analizy broni z konkretnej epoki odsyłam Cię do Roziego ;)

Opublikowano

A ile ma być klatek animacji? Jak widać użyto tutaj technikę tzw. fanningu, czyli strzelania z broni odciąganiem kurka. Techniki tej używano przy rewolwerach single action, czyli jednotaktowych, aby przyspieszyć ich szybkostrzelność - równocześnie odciągano kurek i naciskano spust. W tym trailerze widać właśnie taki strzał, a obrót bębna związany jest z naciśnięciem spustu przy drugim wypaleniu pocisku. Dla mnie więc wszystko gra. Pierwszy wystrzał nie obrócił bębna.

I jest to najprawdopodobniej rewolwer LeMat, więc moja teoria się zgadza.

Opublikowano

Nie widać obrotow bębna? Preorder skreslony. Mam chociaz nadzieję, ze animacja trzepotania skrzydłami u much końskich bedzie dopracowana.

Opublikowano

trawe. Widzieliście ile w tej grze jest trawy?!

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zbieractwo w tej grze może być prze ... uwielbiam takie klimaty.
Dodatki póki co takie jakieś bez szału.

Opublikowano

200 zl spoko cena.

ale ficzery turbo stulejarskie

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano

e7888c1120b2b.jpg

468f4c3b310cd.jpg

af8f0643bc77d.jpg

3e9f05fe26f5e.jpg

Jako ciekawostkę dodam że w tej najbardziej wypasionej wersji nie ma gry w zestawie xD Trzeba dokupić osobno :yao:

Edytowane przez Ryo-San

Opublikowano

wazne ze konie do online juz sa w dlc packach :cool:

Opublikowano

Kolekcjonerka bez gry xD ruchanie wkracza na najwyższy poziom 

ja pewnie i tak jak głupi kupie najbardziej wypasiona cyfrowa wersje xD 

Opublikowano

"select retailers" czyli nawet nie wiadomo czy będzie w Polsce :laugh::laugh::laugh:

ale okładka jest nieziemska, chyba top okładek ever

Opublikowano

no i nie oplaca sie brac zwyczajnej wersji, minimum specialna bo pelno singlowej zawartosci dodaja 

Opublikowano
15 minut temu, Słupek napisał:

"select retailers" czyli nawet nie wiadomo czy będzie w Polsce :laugh::laugh::laugh:

Możesz żłożyć preordera na Rockstar Warehouse. Ta wersja kosztuje 99 ojro i spokojnie Ci wyślą do Polski. Do tego jeszcze 59 ojro za grę i jest git xD

Edytowane przez Ryo-San