Opublikowano 7 czerwca 20186 l Zamówiona najdroższa edycja, a do tego jeszcze kolekcjonerka . Skromnie, ale pomagam branży ile się da, R* szczególnie tego potrzebuje ostatnimi czasy.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Dobra biorę jednak najdroższa cyfrówkę na koxa, miałem brać pudełko no ale trzeba dbać o środowisko
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Nie zamowilem zadnej. Moze jak R* dostanie po kieszeni to oduczy sie klepania gier z ta sama mechanika osadzonych w dwoch roznych epokach.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Chciałem pudełko, ale ... Tak sobie patrzę w kalendarz i premiera jest w piątek. Chyba bym się zesrał gdyby kurier przyjechał dopiero w poniedziałek. Wiem ... 8 lat czekania to 2 dni nic wielkiego.... Ale w sumie dupce.... biorę cyfrową - specjalną.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 2 godziny temu, raven_raven napisał: Zamówiona najdroższa edycja, a do tego jeszcze kolekcjonerka . Skromnie, ale pomagam branży ile się da, R* szczególnie tego potrzebuje ostatnimi czasy. Zdecyduj sie w końcu, czy łapka w dół, czy w górę, bo nijak to sie ma do postu schabowego, którego jako jedyny zaplusowałeś ?
Opublikowano 7 czerwca 20186 l nawet 10 mln sprzedanych kopii day one nie spowoduje że rockstar nagle zacznie szybciej / wiecej robic gry singleplayerowe, mam nadzieje ze sie nie łudzicie
Opublikowano 7 czerwca 20186 l wszyscy kupujmy używki, wtedy złe korporacje zmądrzeją i zaczną wypuszczać same singlowe sztosy no sorry ale to jak z demokracją, lepszej alternatywy nie będzie, a tak przynajmniej obok GTA VI gwarantem będzie nastepny RDR
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Ta wiara że 10 osób na forum zmieni coś na rynku growym xD boże jesteście tak słodko naiwni
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Wg mnie GTA Online przyniosło tyle hajsu, że R już doskonale wie co i jak dalej. Pewnie wypuszczą jakieś DLC do singla, ale całe wsparcie pójdzie w Online. Też bym chciał by było inaczej ... Ale kasa robi swoje i ten co ją zarabia ma lekko w dupie coś co przyniesie mniejszą kasę. Bo ilu ludzi kupuje DLC do singla ? Szkoda ... Ale tak to chyba wygląda. Póki co cieszę się tą grę jak p...ny. Martwić się będę potem :]
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 1 godzinę temu, _Be_ napisał: Ta wiara że 10 osób na forum zmieni coś na rynku growym xD boże jesteście tak słodko naiwni Tak, wystarczy tylko 10 osób, bo przecież świat kończy się na FPE.
Opublikowano 7 czerwca 20186 l 3 godziny temu, MEVEK napisał: Zdecyduj sie w końcu, czy łapka w dół, czy w górę, bo nijak to sie ma do postu schabowego, którego jako jedyny zaplusowałeś ? Nie mów mi jak mam żyć
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Piekne barachła w tym collectors box. Ja prdle. Zabawki jak na odpuście. XD
Opublikowano 7 czerwca 20186 l Powinni jeszcze dorzucić zremasterowany RDR do zestawu. Naprawdę nie wiem, co tak slabo.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l ta kolekcjonerska limitka powinna przyjechać na własnym koniu. nie rozumiem dlaczego nie ma go w zestawie skoro własna chabeta to esencja westernu te trochę gówna z paneli zawsze można wysprzątać i ogródek nawozić a lans na dzielni uber wyborny.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l W dniu 7.06.2018 o 12:25, Bzduras napisał: Musisz mieć dużo szczęścia albo dobre układy, gierki Rockstara zazwyczaj są objęte embargiem z chorymi kwotami kar za sprzedaż przed premierą. @Dave Czezky zapewne poratuje
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Jak sprzedał ziomeczka bez chwili wahania Pan Rockstar już szykuje pozew
Opublikowano 8 czerwca 20186 l 22 godziny temu, nobody napisał: a tak przynajmniej obok GTA VI gwarantem będzie nastepny RDR Wolałbym Bully 2.
Opublikowano 8 czerwca 20186 l Cytat zastanawiam sie czy nie pojechać jednak dziś do ultimy i nie obciągnąć kolesiowi zeby mi sprzedał już dzis XD myślę że ten słynny sposób Yana sprzed premiery GTA 5 będzie miał zastosowanie przy rdr2
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Edycja definitywna ze steelbookiem dostępna tylko w Euro za 400 zł: https://m.euro.com.pl/gry-xbox-one/rockstar-games-red-dead-redemption-ii-edycja-definitywna-xone.bhtml?from=kelkoo&utm_source=2827706|Kelkoo&utm_medium=TradeDoubler&utm_campaign=(TradeDoubler)&utm_content=%2Fclick%3Fp%3D118512%26a%3D2827706%26g%3D23276534%26epi%3DDefault%26epi2%3DRockstar%2BGames%2BRed%2BDead%2BRedemption%2BII%2B-%26kleadid%3Ddc1-kls-prod-srv-04.prod.dc1.kelkoo.net_1529339166152_55646%26url%3Dhttps%3A%2F%2Fwww.euro.com.pl%2Fgry-xbox-one%2Frockstar-games-red-dead-redemption-ii-edycja-definitywna-xone.bhtml%3Ffrom%3Dkelkoo%26p%3D399.00%26cr%3D0%26t%3D20180618-1529%26utm_source%3Dkelkoopl%26utm_medium%3Dcpc%26utm_campaign%3Dkelkooclick%26utm_term%3DRockstar%2BGames%2BRed%2BDead%2BRedemption%2BII%2B-%2B Edytowane 18 czerwca 20186 l przez Pacquiao
Opublikowano 18 czerwca 20186 l Dwa dodatki fabularne.. Czyli sa gotowe na start i nie mogły juz od razu byc w podstawce? 4 paki xD nie dzieki. Poczekam na Goty lub srogie obnizki w storze owych wyczesanych dodatków.