Cedric 1 313 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 (edytowane) Wygląda jak RDR1 na uber-sterydach. Mnie to wystarczy. Grafa bardzo ładna, w ciul nowych animacji, klimat Wild Westu mocno obecny. Nie no, trzeba wziąć na premierę. Ale jednak nie obeszło się bez mini-zmysłu łowcy/myśliwego. Edytowane 9 sierpnia 2018 przez Cedric Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Można łowić ryby, ale nie można szczotkować konia... dziwne Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 graficznie i animacje (zwierząt) niesamowite, te bagna kurła jak wyglądają Cytuj
Pupcio 18 652 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Będzie pustynia bałem się że dadzą same lasy i bagna. Jestem rozyebany na kawałki tym co zobaczyłem. Jedynie o strzelanie się trochę martwie bo wygląda jak z tfu gta 5 Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Zaje.bongo! Ale to będzie wyglądać na mocniejszych konsolach, coś pięknego ile tam upchali detali i efektów. Więcej mi nie potrzeba filmików. Cytuj
Słupek 2 183 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 pustynia też mnie lekko zaskoczyła Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 co mi się nie podoba - tryb detektywa xd no i to opiekowanie się gangiem - rodzina, przynoszenie im żarcia itp. cala reszta sztoz Cytuj
YETI 11 045 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Klimat dzikiego zachodu oddany świetnie, technicznie wzorowo, będzie GOTY. Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Ale będę złym skurczybykiem. Mnie zastanawia tylko, bo gra dzieje się kilkanaście lat przed RDR1 a świat wygląda na dużo bardziej zaawansowany technologicznie. Interakcja z NPC zapowiada się świetnie. Boję się tylko, że jednak świat będzie ciut mały. 1 minutę temu, kermit napisał: co mi się nie podoba - tryb detektywa xd no i to opiekowanie się gangiem - rodzina, przynoszenie im żarcia itp. cala reszta sztoz Z gangiem podobało mi się w State of Decay 2 - liczę, że tutaj będzie lepiej pod każdym względem jednak. Jezu jak dobrze, że jesień już tak blisko. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 jak zobaczyłem jak brodzimy w blocie po pas z koniem a potem wyjmujemy mu z sakiew jakieś itemy - o jaka immersja, stanął mi :U Cytuj
Bigby 4 743 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 O ten cały obóz i za dużo "simsowania" nie ma się co martwić. Z informacji wynika, że kto chce może ten aspekt olać. Sam świat gry wygląda genialnie. No i te wszystkie detale. Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 (edytowane) Poprzednie materiały były jakies takie nijakie i nie byłem przekonany, ale wystarczyło ze zobaczyłem teraz przemierzanie koniem prerii i mnie kupili zapowiada się zayebiscie, jaram się Edytowane 9 sierpnia 2018 przez oni Cytuj
Kinoji 763 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 pokazali gameplay i od razu most wzwodzony Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 WG Cytat Koń pozwoli nam przechowywać broń, dziekuje Panie koń. Gra wydaje sie tak wielka, rozbudowana i różnorodna, że płakać mi się chce, wydaje się ze każde wyjście w teren, do miasta, za każdym razem będzie inną przygodą. Cytuj
Rayos 3 188 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Średnio to wyglada i zbyt januszowato, pierwszy rdr robił robotę bo był dobrze zrobionym gta na dzikim zachodzie jeszcze w starej szkole tworzenia gier, a tu walnęli jakieś opiekowanie się npc, podświetlanie, tryb detektywa, no na hui to. hajp nadal zerowy No i widać spory downgorad 3 8 Cytuj
Pupcio 18 652 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 rozi roztrzaskaj mu czaszke Cytuj
sprite 1 798 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 yayos Obudźcie mnie w październiku, proszę. Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 8 minut temu, Rayos napisał: Nie bedzie na Switcha w boxie? No slabo fixed Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Ja pierdolę, szykuje się kolejna gra generacji od Rockstar. Chyba sprzedali się samemu Szatanowi, jak ta gra wygląda, jak się rusza :O Szykują się setki godzin grania, nie mówiąc już o online, które roztrzaska jądra. Ta interakcja z NPC mega, rozwijanie i opiekowanie się obozem będzie wykurwiste, to jest Rockstar, a nie Ubisoft i inne zjeby, więc nie będzie głupiego grindowania, czy innych dziadostw. Nie no nie będzie już lepszej gry o Dzikim Zachodzie niż Red Dead Redemption 2. Nie będzie lepszej gry z otwartym światem. Ktoś pisał, że pomimo tego, iż gra dzieje się wcześniej niż RDR, to świat wygląda na bardziej rozwinięty - może to być związane z tym, że tutaj mamy końcowe lata Dzikiego Zachodu, ale to wszystko jest jeszcze nowe, rozbudowywane. Dziejąca się w 1910-1914 roku jedynka była już totalnym zmierzchem tej epoki. @Pupcio szkoda czasu na debili, niech sobie grają w co chcą Cytuj
SlimShady 3 441 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Nawet jako ktoś kto nie jest największym fanem RDR/westernów muszę przyznać, że zapowiada się na GOTY2018. Jeśli, tylko strzelanie będzie się zgadzać, a do tego skupią się na napadach to będzie ro.z(pipi). Już teraz widać niesamowicie dopracowany świat, interakcje, a te miejscówki...… łoooooooooooooo. Cytuj
teddy 6 900 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Ciekawe czy triggery w tym temacie przebija botw Oby do jesieni Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 5 minut temu, Rozi napisał: Niech sobie grają w co chcą Cytuj
hav7n 5 936 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Do gameplayu z Cyberpunk 2077 raczej nic lepszego nie zobaczymy. 1 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 9 sierpnia 2018 Opublikowano 9 sierpnia 2018 Troszkę wujaszkowate to było, fakt Ciekawe, czy dzieci będą normalnie w świecie gry, bo na trailerze je widać. Jak widzę te tereny, te kaniony, ten śnieg w górach, to ja pierniczę! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi