Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Wygląda jak RDR1 na uber-sterydach. Mnie to wystarczy. :)

Grafa bardzo ładna, w ciul nowych  animacji,  klimat Wild Westu mocno obecny. Nie no, trzeba wziąć na premierę. 

Ale jednak nie obeszło się bez mini-zmysłu łowcy/myśliwego. ;)

Edytowane przez Cedric
Opublikowano

Będzie pustynia :obama: bałem się że dadzą same lasy i bagna. Jestem rozyebany na kawałki tym co zobaczyłem. Jedynie o strzelanie się trochę martwie bo wygląda jak z tfu gta 5

Opublikowano

Zaje.bongo! :banderas:Ale to będzie wyglądać na mocniejszych konsolach, coś pięknego ile tam upchali detali i efektów. Więcej mi nie potrzeba filmików.

Opublikowano

Ale będę złym skurczybykiem.

Mnie zastanawia tylko, bo gra dzieje się kilkanaście lat przed RDR1 a świat wygląda na dużo bardziej zaawansowany technologicznie. 

Interakcja z NPC zapowiada się świetnie.

Boję się tylko, że jednak świat będzie ciut mały. 

1 minutę temu, kermit napisał:

co mi się nie podoba - tryb detektywa xd no i to opiekowanie się gangiem - rodzina, przynoszenie im żarcia itp. cala reszta sztoz

Z gangiem podobało mi się w State of Decay 2 - liczę, że tutaj będzie lepiej pod każdym względem jednak. 

Jezu jak dobrze, że jesień już tak blisko. 

Opublikowano

O ten cały obóz i za dużo "simsowania" nie ma się co martwić. Z informacji wynika, że kto chce może ten aspekt olać.

Sam świat gry wygląda genialnie. No i te wszystkie detale. :banderas:

Opublikowano (edytowane)

Poprzednie materiały były jakies takie nijakie i nie byłem przekonany, ale wystarczyło ze zobaczyłem teraz przemierzanie koniem prerii i mnie kupili

zapowiada się zayebiscie, jaram się 

Edytowane przez oni
Opublikowano

WG

Cytat

Koń pozwoli nam przechowywać broń,

dziekuje Panie koń.

Gra wydaje sie tak wielka, rozbudowana i różnorodna, że płakać mi  się chce, wydaje się ze każde wyjście w teren, do miasta, za każdym razem będzie inną przygodą.

Opublikowano

Średnio to wyglada i zbyt januszowato, pierwszy rdr robił robotę bo był dobrze zrobionym gta na dzikim zachodzie jeszcze w starej szkole tworzenia gier, a tu walnęli jakieś opiekowanie się npc, podświetlanie, tryb detektywa, no na hui to.

hajp nadal zerowy 

No i widać spory downgorad 

• Plusik 3
  • Minusik 8
Opublikowano

Ja pierdolę, szykuje się kolejna gra generacji od Rockstar. Chyba sprzedali się samemu Szatanowi, jak ta gra wygląda, jak się rusza :O Szykują się setki godzin grania, nie mówiąc już o online, które roztrzaska jądra. 

Ta interakcja z NPC mega, rozwijanie i opiekowanie się obozem będzie wykurwiste, to jest Rockstar, a nie Ubisoft i inne zjeby, więc nie będzie głupiego grindowania, czy innych dziadostw. Nie no nie będzie już lepszej gry o Dzikim Zachodzie niż Red Dead Redemption 2. Nie będzie lepszej gry z otwartym światem.

Ktoś pisał, że pomimo tego, iż gra dzieje się wcześniej niż RDR, to świat wygląda na bardziej rozwinięty - może to być związane z tym, że tutaj mamy końcowe lata Dzikiego Zachodu, ale to wszystko jest jeszcze nowe, rozbudowywane. Dziejąca się w 1910-1914 roku jedynka była już totalnym zmierzchem tej epoki.

@Pupcio szkoda czasu na debili, niech sobie grają w co chcą :)

Opublikowano

Nawet jako ktoś kto nie jest największym fanem RDR/westernów muszę przyznać, że zapowiada się na GOTY2018. Jeśli, tylko strzelanie będzie się zgadzać, a do tego skupią się na napadach to będzie ro.z(pipi). Już teraz widać niesamowicie dopracowany świat, interakcje, a te miejscówki...… łoooooooooooooo.

Opublikowano

Troszkę wujaszkowate to było, fakt :/ 

Ciekawe, czy dzieci będą normalnie w świecie gry, bo na trailerze je widać. Jak widzę te tereny, te kaniony, ten śnieg w górach, to ja pierniczę!