Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

Wygląda jak RDR1 na uber-sterydach. Mnie to wystarczy. :)

Grafa bardzo ładna, w ciul nowych  animacji,  klimat Wild Westu mocno obecny. Nie no, trzeba wziąć na premierę. 

Ale jednak nie obeszło się bez mini-zmysłu łowcy/myśliwego. ;)

Edytowane przez Cedric

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 729,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Można łowić ryby, ale nie można szczotkować konia... dziwne

Opublikowano

Będzie pustynia :obama: bałem się że dadzą same lasy i bagna. Jestem rozyebany na kawałki tym co zobaczyłem. Jedynie o strzelanie się trochę martwie bo wygląda jak z tfu gta 5

Opublikowano

Zaje.bongo! :banderas:Ale to będzie wyglądać na mocniejszych konsolach, coś pięknego ile tam upchali detali i efektów. Więcej mi nie potrzeba filmików.

Opublikowano

co mi się nie podoba - tryb detektywa xd no i to opiekowanie się gangiem - rodzina, przynoszenie im żarcia itp. cala reszta sztoz

Opublikowano

Klimat dzikiego zachodu oddany świetnie, technicznie wzorowo, będzie GOTY.

Opublikowano

Ale będę złym skurczybykiem.

Mnie zastanawia tylko, bo gra dzieje się kilkanaście lat przed RDR1 a świat wygląda na dużo bardziej zaawansowany technologicznie. 

Interakcja z NPC zapowiada się świetnie.

Boję się tylko, że jednak świat będzie ciut mały. 

1 minutę temu, kermit napisał:

co mi się nie podoba - tryb detektywa xd no i to opiekowanie się gangiem - rodzina, przynoszenie im żarcia itp. cala reszta sztoz

Z gangiem podobało mi się w State of Decay 2 - liczę, że tutaj będzie lepiej pod każdym względem jednak. 

Jezu jak dobrze, że jesień już tak blisko. 

Opublikowano

jak zobaczyłem jak brodzimy w blocie po pas z koniem a potem wyjmujemy mu z sakiew jakieś itemy - o jaka immersja, stanął mi :U

Opublikowano

O ten cały obóz i za dużo "simsowania" nie ma się co martwić. Z informacji wynika, że kto chce może ten aspekt olać.

Sam świat gry wygląda genialnie. No i te wszystkie detale. :banderas:

Opublikowano

Poprzednie materiały były jakies takie nijakie i nie byłem przekonany, ale wystarczyło ze zobaczyłem teraz przemierzanie koniem prerii i mnie kupili

zapowiada się zayebiscie, jaram się 

Edytowane przez oni

Opublikowano

WG

Cytat

Koń pozwoli nam przechowywać broń,

dziekuje Panie koń.

Gra wydaje sie tak wielka, rozbudowana i różnorodna, że płakać mi  się chce, wydaje się ze każde wyjście w teren, do miasta, za każdym razem będzie inną przygodą.

Opublikowano

Średnio to wyglada i zbyt januszowato, pierwszy rdr robił robotę bo był dobrze zrobionym gta na dzikim zachodzie jeszcze w starej szkole tworzenia gier, a tu walnęli jakieś opiekowanie się npc, podświetlanie, tryb detektywa, no na hui to.

hajp nadal zerowy 

No i widać spory downgorad 

Opublikowano
8 minut temu, Rayos napisał:

Nie bedzie na Switcha w boxie? No slabo

fixed

Opublikowano

Ja pierdolę, szykuje się kolejna gra generacji od Rockstar. Chyba sprzedali się samemu Szatanowi, jak ta gra wygląda, jak się rusza :O Szykują się setki godzin grania, nie mówiąc już o online, które roztrzaska jądra. 

Ta interakcja z NPC mega, rozwijanie i opiekowanie się obozem będzie wykurwiste, to jest Rockstar, a nie Ubisoft i inne zjeby, więc nie będzie głupiego grindowania, czy innych dziadostw. Nie no nie będzie już lepszej gry o Dzikim Zachodzie niż Red Dead Redemption 2. Nie będzie lepszej gry z otwartym światem.

Ktoś pisał, że pomimo tego, iż gra dzieje się wcześniej niż RDR, to świat wygląda na bardziej rozwinięty - może to być związane z tym, że tutaj mamy końcowe lata Dzikiego Zachodu, ale to wszystko jest jeszcze nowe, rozbudowywane. Dziejąca się w 1910-1914 roku jedynka była już totalnym zmierzchem tej epoki.

@Pupcio szkoda czasu na debili, niech sobie grają w co chcą :)

Opublikowano

Nawet jako ktoś kto nie jest największym fanem RDR/westernów muszę przyznać, że zapowiada się na GOTY2018. Jeśli, tylko strzelanie będzie się zgadzać, a do tego skupią się na napadach to będzie ro.z(pipi). Już teraz widać niesamowicie dopracowany świat, interakcje, a te miejscówki...… łoooooooooooooo.

Opublikowano

Ciekawe czy triggery w tym temacie przebija botw :banderas:

Oby do jesieni 

Opublikowano
5 minut temu, Rozi napisał:

Niech sobie grają w co chcą :)

:wujaszek::lapka:

Opublikowano

Do gameplayu z Cyberpunk 2077 raczej nic lepszego nie zobaczymy.

Opublikowano

Troszkę wujaszkowate to było, fakt :/ 

Ciekawe, czy dzieci będą normalnie w świecie gry, bo na trailerze je widać. Jak widzę te tereny, te kaniony, ten śnieg w górach, to ja pierniczę!