Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chciałbym być na siłę kontrowersyjny, ale żadne GTA nie podobało mi się na tyle, żebym jakąkolwiek grę z tej serii ukończył. Ukończyłem za to Red Dead Redemption i gierka bardzo mi się spodobała, a sama końcóweczka zmiażdżyła mi oba jądra na krwawe żyletki.Dwójka? Wygląda to wszystko bardzo dobrze. Mam tylko nadzieję, że nie będzie żadnego zbierania ziółek, jedynego ewidentnie zyebanego elementu jedynki...

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano
Teraz, Czezare napisał:

Nie chciałbym być na siłę kontrowersyjny, ale żadne GTA nie podobało mi się na tyle, żebym jakąkolwiek grę z tej serii ukończy

Wystarczająco kontrowersyjny jestes mówiąc to i wiedząc, że jesteś fanem Coda

Opublikowano

Nie zesrałem się ze szczęścia, ale tylko przez znienawidzoną przeze mnie formułę trailera (narracja z awesome przymiotnikami i wycineczkami mechanik gry? Tak to Need for Speed się reklamuje). Wygląda to mega dobrze i chyba obadanie w ruchu jak to wszystko łączy się w jeden spójny westernowy świat to na jakieś 100% będzie strzał w ryło bez ostrzeżenia.

Jedynka skończona, teraz byle do października.

• Plusik 1
Opublikowano

No trailer dziwny, ale pokazał co miał do pokazania i teraz już chyba nikt nie ma wątpliwości, że to będzie tytuł miazga. Pierwszy RDR mnie nigdy na poważnie nie wciągnął, ale tutaj pewnie wsiąknę.

Opublikowano

Tak jak pierwszy RDR był najlepszą grą poprzedniej generacji, tak już teraz wiem że dwójka zrobi to znowu i wpadnie do mojej listy TOP 10 ever. Jak ktoś lubi westerny i te klimaty nic lepszego już nie znajdzie przez długi czas. Na drugą część czekamy 8 lat, i już wystraczy, oby do pażdziernika, biorę urlop 5 dni!

Trailer bardzo podobny do tego jak R* promował pierwsze RDR, tyle tylko że tutaj wszystko wydaje się i jest lepsze i większe. Wszystko!

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, II KoBik II napisał:

Odpalilem to na spokojnie na swoim tiviku w tym jutubowym 4K. :mog:

Rozumiem ze to pokaz z Koksa. Bo PS4 to sie raczej obrzyga. Nie widze innej opcji przy tak dużym świecie. 

Nie wiem czy grałeś w Horizon zero Dawn.

Gameplay był z PS4 PRO

https://blog.us.playstation.com/2018/08/09/watch-the-red-dead-redemption-2-official-gameplay-video/

Na tym YT i tak są pocięte detale, ten bez kompresji sobie pobierzcie

Na zwykłej plejce pewnie będzie po prostu trochę mniej detali za sprawą niższej rozdzielczości i zmniejszony draw distance. Raczej nie ma czym się martwić

edit: Prawda!

Edytowane przez Fanek
Opublikowano
W dniu 9.08.2018 o 23:07, Bigby napisał:
Spoiler

e04tBNw.gif

Chyba najlepszy moment trailera jak dla mnie.

To samo chciałem tu wrzucić. Animacje ruchów postaci i kuni są niesamowite :obama:

Ciekawe tylko ile zajmie dotarcie do meksyku :whistling:

Opublikowano
37 minut temu, Shankor napisał:

Dajcie znać jak zapowiedzą wersję na pieca. 

Ukryj zawartość

PCMR!

Nie ten temat