Daddy 4 216 Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2018 Po zapowiedzi RDR2 zero podjarki, o tyle fajnie że zapowiedzieli kontynuacje dobrej gry z poprzedniej generacji ale po pierwszym gameplay'u to must have. Masa detali, smaczków, klimat no i pięknie to wszystko wygląda, zapowiada się najładniejsza gra na konsolach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
yab 572 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Czuję że gra pochłonie mnie podobnie jak Wiesiek 3 Preorder złożony Cytuj Odnośnik do komentarza
Matriks_1111 288 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ja również zamówiłem i to wersję Ultimate - mam nadzieję, że cena się bardzo nie zmieni (trzymajmy kciuki za kurs liry tureckiej ) Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Poprzednie trailery jakos we mnie nie wzbudzily emocji, ale ten najnowszy wrecz przeciwnie. Zlapal mnie hype, nie moge sie doczekac az wloze plytke do napedu i zaczne eksplorowac swiat. To bedzie wirtualne muzuem Dzikiego Zachodu i ocean grywalnosci. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 17 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2018 ocean grywalnosci bedzie w multi, pokryty mikrotransakcjami. trzymam kciuki zeby znowu odje.bali maniane i wykopali sobie grob heh 1 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Ale kogo k..wa multi??? Co ja jestem - dziecko Fortnite? To jest RDR - tu się liczy singiel i doznania płynące z bycia w tym świecie, a nie jakieś pif paf z randomami, którzy wyzywają mi matkę. Mogą tam doebać tyle mikrotransakcji ile im się żywnie podoba. 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 20 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2018 (edytowane) sytuacja bedzie taka sama jak w przypadku GTA V. dostaniesz 10% tego co wpakuja z multi. deal with it. no chyba ze chcesz wsiakac w ten pusty swiat w ktorym nie ma co robic, to spoko spoko. calkiem fajnie widziec ze masz wysokie wymagania i otwarte oczy. Edytowane 20 Sierpnia 2018 przez Najtmer 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 nie no bedzie mozna podejmowac interakcje z kazdym napotkanym npc zupelnie jak w fable 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 W dniu 17.08.2018 o 13:37, Najtmer napisał: ocean grywalnosci bedzie w multi, pokryty mikrotransakcjami. trzymam kciuki zeby znowu odje.bali maniane i wykopali sobie grob heh jak to znów? przecież to co zrobili z gta to majstersztyk, od 5 latu na szczyscie list sprzedaży, każda firma by tak chciała, gdzie tu grób widzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Multi zlewam w każdej praktycznie grze, bo nie mam na to czasu i jest to dla mnie strata go. Bo nie daje to nic procz punkcikow exp. Ale super że w tak duzej grze jest wybór zacnego singla i tak samo multi. Kazdy znajdzie cos dla siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 6 godzin temu, szejdj napisał: jak to znów? przecież to co zrobili z gta to majstersztyk, od 5 latu na szczyscie list sprzedaży, każda firma by tak chciała, gdzie tu grób widzisz? grob widze jak byly fanatyk tej serii. pierwszym gwozdziem byl wylot Benziesa, ktory byl nie tylko naczelnym programista serii, ale tez mocno trzymal sie spojnosci contentu. bez niego content stawal sie coraz bardziej gimnazjalny, porzucili praktycznie formule napadow, ktora koniec koncow udalo im sie wykrystalizowac. natlok dziwnych, odczepionych od freemode'a adversary mode no i rownia pochyla zakonczona basenikiem z (pipi) pod postacia latajacych samochodow. kolejny gwozdz? ceny contentu. praktycznie nikt, kto mial prace, zycie poza konsola, obowiazki, nie byl w stanie korzystac z calego contentu bez placenia prawdziwym sianem. a mowimy tutaj o topowej premierze w dziejach gier. skok technologiczny umozliwil w koncu spieniezenie fejmu tej serii. to nie czasy ps2, gdzie podlaczaona do internetu mial co 30 gracz pewnie. poza tym, to juz masz oznaki cheeky tactics: preorder daje dostep do jakichs misji napadowych, ktore to gdzies zostaly opisane jako kluczowe dla gry. czyli rozumiem, ze jak nie zaplace przed premiera, to bede mial mniej tych misji, ktore decyduja pewnie nie tyle o fabule i jej rozwoju, co ja po prostu o kontekscie niektorych jej elementow. hhhhp tfu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 14 godzin temu, Najtmer napisał: sytuacja bedzie taka sama jak w przypadku GTA V. dostaniesz 10% tego co wpakuja z multi. deal with it. no chyba ze chcesz wsiakac w ten pusty swiat w ktorym nie ma co robic, to spoko spoko. calkiem fajnie widziec ze masz wysokie wymagania i otwarte oczy. 15 minut temu, Najtmer napisał: grob widze jak byly fanatyk tej serii A no tak - słowo klucz - "fanatyk"... To taki odpowiednik psychicznie porytej baby, z którą facet postanowił się rozstać i ta mu teraz żyć nie daje... Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 nie rozumiemy wiec zaczynamy wklejac memki? ziom, ja po prostu mam dosc tego bullshitu, ktory serwuja w swojej flagowej serii od 3 lat. nie zrozum mnie zle, masz prawo do subiektywnej opinii. ja tez mam do swojej. a jesli ci ona przeszkadza, to polecam generalnie troche jakby ochlonac od gierek. albo magiczna opcja 'ignore'. takie fajne klapki na opinie o tym, co sie wlasciwie dzieje. a zreszta, sam sie przekonasz, co ja bede z jakims gosciem sie w internecie wyklocal xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Ale mnie podjarał ten nowy gameplay, preorder złożony na limitkę z koniem. W przerwach pomiędzy sesjami w grze będzie można puścić się cwałem przez wrzosowiska Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Godzinę temu, Najtmer napisał: nie rozumiemy wiec zaczynamy wklejac memki? No ale co ja mam rozumieć? Ten hejterski stek bzdur na aktualnie wciąż najlepszego sandboxa w dziejach elektronicznej rozrywki? Bo gdzieś ktoś kiedyś wyczytał, że planowali DLC do singla, ale się z tego wycofali to ja mam ich teraz za to nienawidzić i pluć jadem na forach? Bo wrzucają masę goovnianej zawartości do multi, tylko ono jest wspierane i jeszcza są jakieś karty, za które sobie życzą prawdziwą kasę? No to teraz Ty zrozum, że jak ja kupiłem swoją kopię GTAV (nocna premiera w empiku) to tam nie było żadnego multi - tak zwyczajnie, komponent online nie był wtedy dostępny. I dasz wiarę w to, że tak jak w każdej poprzedniej części, tak i w tej bawiłem się znakomicie w zayebiście przedstawionym, żywym, posiadającym masę smaczków świecie, spotykając ciekawe postacie i wykonując odjechane zlecenia, a także zwyczajnie zwiedzając i rozkoszując się oprawą A/V? No więc tak właśnie było. Jak ja w takim razie mam "rozumieć" teksty typu: Cytat chyba ze chcesz wsiakac w ten pusty swiat w ktorym nie ma co robic przecież w przypadku gier od Rockstar to jest zwyczajny trolling i słaby bait. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 285 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 no rdr 2 będzie chuyowy bo w online będziesz miał więcej koników 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 serio, popisales sie juz w temacie z RE2, gdzie cie milan wyjasnil. ja nie mam takich skilli w pisaniu, to tez zostawie twoje posty bez odpowiedzi. co chcialem napisac, to napisalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Fajnie, że wklejasz swoje zdjęcie, ale nikt mnie nigdzie nie "wyjaśnił" - po prostu odpuściłem sobie dyskutowanie z osobami, któe doszukują się problemów tam, gdzie ich nie ma - swoje napisałem, więc nie widzę sensu, bym dalej cytował sam siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 wyjasnil cie jak typa, ktory nie rozumie, czym jest remake xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 452 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Ja doskonale rozumiem, czym jest "remake", a nawet "reimagining", którym ta odsłona RE będzie. Ty za to nie rozumiesz, że multi w grach Rockstar to jest zwyczajny bonus, dodatek, wisienka na torcie, która może, ale być nie musi, bo daniem głównym jest co innego. Więc skoro singiel będzie świetny (a na nic innego się nie zanosi), zapewni mi masę zróżnicowanej, wciągającej zabawy na 60+h to multi może wyglądać tak, że bez mikrotransakcji koń nie będzie chciał ruszyć z miejsca - mam to gdzieś Cytuj Odnośnik do komentarza
II KoBik II 2 635 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Te batalie o gierki za 250zl plus content dla frajerów Cytuj Odnośnik do komentarza
Najtmer 1 082 Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 (edytowane) 29 minut temu, Wredny napisał: Ja doskonale rozumiem, czym jest "remake", a nawet "reimagining", którym ta odsłona RE będzie. Ty za to nie rozumiesz, że multi w grach Rockstar to jest zwyczajny bonus, dodatek, wisienka na torcie, która może, ale być nie musi, bo daniem głównym jest co innego. Więc skoro singiel będzie świetny (a na nic innego się nie zanosi), zapewni mi masę zróżnicowanej, wciągającej zabawy na 60+h to multi może wyglądać tak, że bez mikrotransakcji koń nie będzie chciał ruszyć z miejsca - mam to gdzieś a powiedz mi, zanosilo sie na to, ze rockatar oleje singla po premierze, i bedzie tworzylo nowe ficzery, cale nowe mechaniki tylko do multi? bo z tego co mi sie wydaje, to tez sie nie zanosilo przed premiera. multi wisienka na torcie bylo tylko w gta IV. w V singiel byl pieczywem czosnkowym i szklanka kranowy przed daniem ktorym bylo multi. ale tobie podobalo sie chodzenie bez celu przez 60+h.... rzutki?... nieinteraktywe wesole miasteczko?.... no, ocean grywalnosci. a sorry, zapomnialem o tych fascynujacych misjach zbierania beczek lodzia podwodna.... nie chce ujmowac calej grze, a wlasciwie jedynie planom wydawniczym, naciskom ze strony taketwo, ktory doi rockstar jak tylko moze. Edytowane 21 Sierpnia 2018 przez Najtmer Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 22 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2018 15 godzin temu, Wredny napisał: Bo gdzieś ktoś kiedyś wyczytał, że planowali DLC do singla, ale się z tego wycofali to ja mam ich teraz za to nienawidzić i pluć jadem na forach? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2018 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi