Opublikowano 23 sierpnia 20186 l wczoraj robiłem misję dla Reyesa i podczas jazdy Marston zaczął opowiadać o Dutchu, gangu itd. kurła miałem takie ciaryyy, jakie to będzie niesamowite poznawać historię przed rdr-em. A już nie wspomnę o samym Arthurze, czemu nie ma choćby wzmianki o nim w rdr
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l j atam bym sie nie zdziwił gdyby ten cały Arthur zginął w 1/2 czy 2/3 gry z ręki marstona a potem gra by się skupiła na jego ucieczce z gangu.
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l 7 minut temu, Pupcio napisał: Ale on nigdzie nie uciekał To zrobią że uciekał i co im zrobisz. Marston nie musiłał mówić prawdy. Nie takie rzeczy zmieniali w sequelach/prequelach.
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Mysle ze podstawowa wersja gry i tak zapewni duzo swietnych questow/dialogow/historii, wciagajacy jak bagno swiat i mase dobrej zabawy. Jezeli chodzi o rozbudowywanie gry zgadzam sie z Najtmerem, ze istnieje duze prawdopodobienstwo ze bedzie tak samo jak z GTA5 - mega duzo dodatkowych mozliwosci online, a nic dla singla. To nie powod zeby hejtowac gre, raczej plakac nad realiami branzy w 2018.
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Ale to powód by płakać, bo nie dorzucą hooya wartych DLCków do prawdopodobnie najbardziej rozbudowanego sandboxa ever? Singiel pewnie starczy na około 60h zabawy, więc po co jeszcze jakieś dodatki? W przypadku God of War wszyscy się jarali, że dostaniemy grę kompletną, bez żadnych Season Passów, DLC itp, a tutaj nagle źle, bo R* nie robi singlowych dodatków? Skąd ta podwójna moralność?
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l dobra, sprecyzuj 60 godzin zabawy. pomin tylko ucieczke przed policja/marshallami, bo to sie robi w kazdym gta. Edytowane 23 sierpnia 20186 l przez Najtmer
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Nie mam ochoty na kolejną bezsensowną dyskusję z tobą, więc odpuść - wiem, że dla ciebie to goovno, nie kupisz, bo multi i mikrotransakcje. Daj się cieszyć grą tym, którym wystarczy to co Rockstar wypuści w dniu premiery.
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l 30h fabuła +30h wbijanie 100% no ale możesz podesłać jakieś sugestie R* co mają dodać po pewnie masz multum pomysłów
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l Pograjcie w Asasyna, tam single będzie wspierane i rozwijane przez dlc Po co się więcej produkować na ten temat?
Opublikowano 23 sierpnia 20186 l 2 minuty temu, Pupcio napisał: 30h fabuła +30h wbijanie 100% no ale możesz podesłać jakieś sugestie R* co mają dodać po pewnie masz multum pomysłów nie znam wiekszego sposobu na marnowanie czasu niz podsylanie pomyslow rockstar. a faktycznie mam, dobry pomysl jak zamknac rozdzial ONLINE z LS, kierujacy sie w strone najbardziej niewykorzystanej miejscowki na calej mapie, no ale wiesz, gdzie mi tam do swietnych pomyslow z latajacymi smieciarkami i spychaniu sie autkami z dachu wiezowca a Pan Bredny oczywiscie juz robi swoje sliskie uniki, bo dla niego zabawa to pewnie 60 godzin w kreatorze postaci
Opublikowano 26 sierpnia 20186 l Hej, nie śledziłem na bieżąco info o RDR2 żeby sobie nie psuć zabawy. Co byście bardziej polecili do ogrania ww tytułu na tv z 4K. PS4 Pro czy Xbox X?
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l W dniu 23.08.2018 o 19:43, Wredny napisał: Ale to powód by płakać, bo nie dorzucą hooya wartych DLCków do prawdopodobnie najbardziej rozbudowanego sandboxa ever? Singiel pewnie starczy na około 60h zabawy, więc po co jeszcze jakieś dodatki? W przypadku God of War wszyscy się jarali, że dostaniemy grę kompletną, bez żadnych Season Passów, DLC itp, a tutaj nagle źle, bo R* nie robi singlowych dodatków? Skąd ta podwójna moralność? RDR: Undead Nightmare było hooya warte? Nie wiem, nie grałem, pytam zwyczajnie. Nie uczestniczyłem w jaraniu się GoWem, więc ciężko mi się odnieść do tego pytania. Nie wiem do kogo jest skierowane. Wiadomo, że w dupie mam jakieś czapki, skórki dla konia czy lepsze buty, ale mocno liczę że RDR2 będzie mesjaszem, więc bardzo bym chciał DLC w stylu czegoś takiego jak było do Wiedźmina 3. Niestety obawiam się, patrząc na to co się dzieje z GTA5, że nacisk będzie raczej na rozwijanie multi, niż jakieś treściwe i mięsiste dodatkowe historie do singla.
Opublikowano 27 sierpnia 20186 l xd xd xd choćby sam Clint Eastwood plotkował, że brał udział w nagrywaniu głosów czy mocapa do dodatku singlowego to nie uwierzę imo oczywiste, żeby odrzucić myśli o jakiś singlowych dlc a ewentualnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee zostać zaskoczony ewentualnąąąąąąąąąąąąąąą zapowiedzią