Gość _Be_ Opublikowano 27 sierpnia 2018 Opublikowano 27 sierpnia 2018 W dniu 26.08.2018 o 09:56, Pupcio napisał: No kox mocniejszy to chyba wiadomo co lepsze Z tym, że dużej różnicy nie będzie wydaje mi się. Rockstar robi to z partnerstwem Sony i raczej nie chcą robić im pod górkę. Zresztą nie wydaje mi się, że na KOXie będzie natywne 4K 26 minut temu, estel napisał: RDR: Undead Nightmare było hooya warte? Nie było. Tak samo jak epizody do GTA to były w swoim czasie najlepsze DLC ever, ale wredny oczywiście znów coś przeinacza i pierdzieli trzy po trzy. Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 27 sierpnia 2018 Opublikowano 27 sierpnia 2018 Ja nie przeczę, że nie były - Undead Nightmare to oprócz Vietnamu do Bad Company 2 było moim ulubionym DLC tamtych lat - na takie rozszerzenia można było wydawać kasę w ciemno. Chodziło mi o to, że nie odczuwałem w GTAV jakiejkolwiek potrzeby grania w ewentualny dodatek - skończyłem zayebiście wielką grę na wiele godzin i w sumie mi stykło. W świecie RDR jak najbardziej dodatek był dla mnie wskazany, bo klimat ciekawszy, ale GTA... Byłby, to bym zagrał, nie było - płakać nie będę. Teraz to już w ogóle Rockstar musiałby się wspiąć na wyżyny, bo w tych czasach wszyscy duże fabularne dodatki porównują do wiedźminowych rozszerzeń (bo ciężko to nazwać zwykłym DLC). Taki Horizon Zero Dawn np - niby spoko, ale to właśnie taki bardziej dodatek w stylu Undead Nightmare, czy UBIsoftowego Freedom Cry do Black Flag - na pewno nie ta jakość, co w grze CDPR. Jeśli już się na to zdecydują, to będą musieli się wspiąć na wyżyny swoich możliwości. Póki co wystarczy mi samo RDR2 Cytuj
Bansai 11 198 Opublikowano 27 sierpnia 2018 Opublikowano 27 sierpnia 2018 Undead Nightmare bylo i wciaz jest swietne. Fajnie ze zrobili takie spin-off DLC zamiast wymyslac jakies dodatkowe historie z zycia Johna lub, o zgrozo, dawac jakas pseud-kontynuacje historii Jacka. Cytuj
kubson 3 189 Opublikowano 27 sierpnia 2018 Opublikowano 27 sierpnia 2018 ja na Undead sie zawiodlem, znaczy podobal mi sie ten spin off i zombiaki, ale fabularnie i gameplayowo to troche ssalo bo kazda misja byla zrobiona na zasadzie jedz z jednego kranca mapy na drugi ;/ kurde nie moge sie juz tej gry doczekac Cytuj
Lukas_AT 1 193 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Chodziło mi o to, że nie odczuwałem w GTAV jakiejkolwiek potrzeby grania w ewentualny dodatek - skończyłem zayebiście wielką grę na wiele godzin i w sumie mi stykło. Gry Rockstara pojawiać się będa teraz tak rzadko, że wiele bym dał, by ujrzeć singlowe dodatki w stylu Epizodow. Ukoncze RDR2 i zostanie ta swiadomosc, ze na kolejna gre Rockstara trzeba czekac kilka lat, a na RDR3 pewnie kolejne 8 lat. Wiec oczywiscie przywitalbym je z otwartymi ramionami. Cytuj
krupek 15 481 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 No z tym fabularnym DLC do GTA V to dali dupy strasznie, to było bardzo potrzebne w okresie oczekiwania. Skupili się na obsranym trybie Online, broniach i samochodzikach. Cytuj
Colin 1 974 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 na obsranym online zarobili chyba drugie tyle co na samej grze więc nie byłoby hajsu to dalej by się tym nie bawili ale skoro dolary spadały z nieba jak płatki róż w american beauty to doili ile wejdzie. gracze sami zgotowali sobie taki los. RDR to inna bajka. na bank też coś wymyślą ale pójdą przecież w takie absurdy jak w V. jeszcze 2 miechy, tylko 2 miechy Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 ja przeczuwam tutaj perfidny plan wpierw spokojnie, safe, fajne stonowane rzeczy. i niedrogie, by z czasen przesuowac poprzeczke absurdu i ceny coraz wyzej. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Mnie tylko singiel interesuje taki jaki dadza. Później definityw zagra sie na nowej generacji. Raz w zyciu kupilem płatne dodatki. Do GTA IV. Reszte zaorac tudziez ogralo sie przy kompletnej edycji czy tam innej remaster. Zarabjajo online bo jutubowe dzieci zarabiaja na strimikach. Caly sekret. 1 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Rockstar zawsze podnosił poprzeczkę i przesuwał granice w swoich grach, czemu tym razem nie mieliby tego robić ze swoim głupim online. Cytuj
funditto 658 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Mógłby Rockstar dać drugi gameplay RDR 2, żeby pokazać CDPR miejsce w szeregu Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 chwilowo to oni sie pewnie obsrali, ze jedyne co maja do zaoferowania, to pucowanie konia i bardzo oryginalne zbieranie risorsuf do rozbudowy bazy. Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 No dokładnie, gadałem dzisiaj z paroma insajderami - rockstar konkretnie obsrany po wczorajszym filmiku. Na gwałt zmieniają gameplay, take 2 naciska na dodanie "bioszczepow" dla koni i skórkę Adama jensena jako jeden ze strojów Arthura... Podobno nawet myślą o zmianie daty premiery... Jak dla mnie załamka 3 Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Ponoć Take 2 nalega na zmianę nazwy studia na Rockstar Red. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Podobno będzie można odstrzelić typowi nogi i on wtedy będzie krzyczał "jesus christ, my legs!" Cytuj
Słupek 2 155 Opublikowano 28 sierpnia 2018 Opublikowano 28 sierpnia 2018 "...jak donosi GameInformer ojcowie GTA błagają warszawskie studio o nie wypuszczanie więcej filmików z Cyberpunka przed premierą RDR2..." "Bracia Houser z wizytą w Warszawie po wczorajszym filmiku" o.O ale afera się wykręciła Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 W dniu 28.08.2018 o 12:17, Najtmer napisał: ja przeczuwam tutaj perfidny plan wpierw spokojnie, safe, fajne stonowane rzeczy. i niedrogie, by z czasen przesuowac poprzeczke absurdu i ceny coraz wyzej. Ja yebię, a ten dalej... Jęczysz, jakby te płatne dodatki do online to jakiś obowiązkowy zakup był, jakby bez tego nie dało się gry ukończyć czy nawet odpalić... 23 godziny temu, Pupcio napisał: Podobno będzie można odstrzelić typowi nogi i on wtedy będzie krzyczał "jesus christ, my legs!" A to bardzo niepoprawne politycznie w dzisiejszych czasach - podczas tej akcji, gdy zwalnia czas, powinna pojawić się taka mini "opcja dialogowa", pozwalająca wybrać imię bóstwa, właściwego naszym religijnym przekonaniom, oczywiście alfabetycznie, żeby Allah był zawsze pod ręką Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 (edytowane) Godzinę temu, Wredny napisał: Jęczysz, jakby te płatne dodatki do online to jakiś obowiązkowy zakup był, jakby bez tego nie dało się gry ukończyć czy nawet odpalić... grales kiedys w gta online dluzej niz 60 godzin w kreatorze postaci? Wredny to ten typ czlowieka, ktory w czasach skandalu Battlefronta chodzi po forach i mowi: "i czego narzekasz ze musisz grindowac 200 godzin zeby zagrac legendarnym darth vaderem? przeciez mozna grac jakims nonamem. o to w tej grze chodzi, zeby grac noname'ami, a nie darth vaderem. ja sie dobrze bawilem w menusach 60 godzin, nie wiem w czym problem. nie widze tez problemu zeby dostawac oklep od tych co kupili vadera za pieniadze. uwielbiam byc bolcowany na sucho." Edytowane 29 sierpnia 2018 przez Najtmer 1 Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Nie bardzo bo i po co? Free-roaming w mieście, gdzie wszyscy chcą cię zabić, więc opalasz jakieś wyścigi, deathmatche i inne aktywności do zabicia czasu... No i napady - jedyna sensowna rzecz tam do robienia. Dobiłem chyba do 20. levelu i naszła mnie refleksja - "co ja robię ze swoim życiem?" Więcej czasu spędzało się tam na wyszukiwaniu serwerów i próbie dołączenia do znajomych, niż faktycznym graniu. Tak więc po tym niesamowitym doświadczeniu nie mogę się nadziwić, że są osoby, które tam wręcz muszą być i jeszcze mają ból dupy o to, że ciuszki, samochodziki, czy kinkiety do wirtualnego mieszkanka w gierce kosztują jakieś niebotyczne pieniądze Kogo to k#rwa? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 (edytowane) widze ze nadal nie rozumiesz ze jesli nie zarobia 3krotnosci kwoty tygodniowej po premierze w 2 lata, to dostaniesz wydmuszke i bedziesz sie napawal tymi slicznymi krzakami i drzewami 60 godzin w singlu xD. grunt w tym ze niektorzy poza Brednym maja nieco wieksze wymagania od gier, szczegolnie jesli rzeczywiscie zrobili cos ze swoim zyciem, odbili od gier i co najwyzej inwestuja w jeden tytul ktory potencjalnie powinien ich zadowolic na rok albo i dluzej. Edytowane 29 sierpnia 2018 przez Najtmer Cytuj
Wredny 9 579 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Ale jaka ich wcześniejsza gra była "wydmuszką"? Daj mi jakiś tytuł i jakieś konkretne dowody na poparcie tej śmiałej tezy, bo jak na razie toczysz pianę ch... wie o co i to nawet zabawne nie jest - żałosny trolling raczej. Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 singiel piatki ktory pekal po 20 godzinach i co najwyzej dodatkowe 15h na bzdury ktorych nie mialo multi. kpina. kastracja misji vigilante, paramedic itd to tez bzdura. jezdzenie taxowka pozbawione wiekszego sensu. 5 misji rampage na krzyz. jakies rzutki. bary bez wnetrz, poza jednym kur.widolkiem. next gen gaming. Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Hm. Miałeś jakieś inne GTA V, u mnie premierowa wersja (ta na PS3, z kiepskim frameratem i bez GTAO) pęknęła w 60h. Jesteś pewny, że nie grałeś misji tylko jedną postacią czy coś? Cytuj
Najtmer 1 082 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 pyklo wszystko poza lataniem miedzy budynkami i pod mostami. rozpykanie 90% contentu singla zajelo mi tyle, co przejscie fabulki w czworce. no nie wiem co tak slabo przeciez nic nie wycieli zeby ograc to w multi, co nie? Cytuj
Farmer 3 275 Opublikowano 29 sierpnia 2018 Opublikowano 29 sierpnia 2018 A weź nie w(pipi)iaj. Pod mostami jeszcze się dało ale oczywiście podobnie jak z jednym urządzeniem od kosmitów (ten na tym moście) 1 (słownie "jeden") most przyprawiał (pipi)icy. Na żyletkę zrobiłem połowę. Nawet z jetem to chora zabawa. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi