Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Gość Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
6 godzin temu, szejdj napisał:

@Najtmer podziel sie z nami swoja wiedza, ile musi minac od premiery gry zeby mozna bylo ja kupic? daj jakis wykres

1 sekunda.

rozumiesz o co chodzi, czy mam wykres ulozyc z kolorowej plasteliny z usmiechnietym sloneczkiem?

• Minusik 1
Opublikowano (edytowane)

Kufa a ten dalej (pipi)lo. 

@Najtmer jest czwartek człowiek widzi ruch w temacie wbija z nadzieją na jakis gameplay czy coś a tu twoje smętne posty. Więc prosze weź wypier.alaj z tym do CW albo HP

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano
8 godzin temu, Najtmer napisał:

nazywam idiota kazdego kto zamawia gierke przed premiera. jakakkolwiek.

W dniu 18.06.2018 o 01:48, Najtmer napisał:

mnie juz kupili. pierwszy preorder od gta v. trzeci w zyciu. bo tak czy siak, to poniekad gra tworcow oryginalu.

:philosoraptor:

7 minut temu, Bansai napisał:

Ok, wazne pytanie, czy mozna miec 2 kabury na sobie?

Nie wiem ale mam nadzieje że będzie można założyć kuszę na plecy :kaz:

Opublikowano

calkowicie prawda Panie Kyo, solidnie mnie po(pipi)alo zeby myslec o preorderowaniu, niewazne jak dobra gra jest. grunt to fakt ze tu sie faworyzuje preorderowanie, wiesz, do dodania nie ma nic wiecej oprocz :dunno:a, brakuje tylko faktu ze sie wstrzymalem xD

Opublikowano (edytowane)

Wchodzę tak sobie do tematu ps classic, oczywiście wysrywy i shitstorm. A teraz do RDR2 i widzę kolejne wysrywy. Nigdzie na spokojnie nie poczytasz.

Ale ogólnie te screeny z gierki to niezłe są, ładnie podnoszą hajp na grę.

Edytowane przez Faka
Opublikowano
20 godzin temu, kubson napisał:

Najtmer ma żal do R* bo nie zrobili GTA w Czarnobylu :(

Może, choć czytając to co pisze mam wrażenie, że jego rodzice nie zdecydowali się na płyn Lugola i potem mamy takie rzygi jak w tym temacie. 

Na horyzoncie jest gra generacji, coś dzięki czemu ponownie R* zdefiniuje branże gier i gry z otwartym światem tworząc wyjątkowo dopracowane i przepełnione zawartością gry singlowe, a ten będzie się dopi.erdalal, że wraz z RDR 2 wydają multiplayer jako cześć gry jak i osobny komponent. I wyzywał ludzi, którzy składają preordery. 

Ja ich nie składam i co z tego? Nie z powodu, że nie wierze w dana grę, tylko z doświadczenia wiem, że szybciej zagram kupując ja na premierę w stacjonarnym sklepie , niż być tego dnia uzależnionym od kuriera. Preorderowanie jest głupie, ale kupowanie na premierę jest spoko czy nie? Bo nie wiem czy jestem idiota czy nie. 

• Plusik 4
Opublikowano

Czytam te wrażenie z różnych portali i... o matko  :obama: 

Jeżeli faktycznie będzie taki kosmos to współczuję wszystkim grom open world, które będą miały nieprzyjemność wychodzić po dziele Rockstar Game. 

Opublikowano

zero współczucia dla innych "open gierek", właśnie mam nadzieję, że RDR2 będzie trochę takim szczupakiem i chociaż trochę oczyści akwen z tych pasożytów. trochę tak jak w szóstej generacji po sukcesach GTA, też powstawało dużo klonów, odmian (inna sprawa, że lepszych niż teraz) aż nagle wszyscy zrozumieli, że nie ma sensu kopiować i przestali robić.

nie mówię, że po premierze rdr-a znikną open sraki (:lol:) ale może chociaż jeden śmieć wydawca w 9 generacji zastanowi się/urozmaici/wysili się wydając swojego *"sandboksika"

* nie dotyczy ubi :steamroller:

Opublikowano

O, już widzę porównania jak to Rockstar nie zmieni podejścia innych wydawców do oper-world gierek, ale chyba parę rzeczy zostało przeoczonych. Rockstar robi najdroższe gry na świecie, nikt nie zbliża się budżetem do nich. Ponad 1000 ludzi i ponad 5 lat pracy? Nie ma problemu, chociaż mimo sukcesu GTAV, najlepiej sprzedającej się gry AAA w historii branży, Take2 rok w rok na minusie.

Tak naprawdę gry o takiej skali może robić pewnie ze dwóch wydawców na świecie, ale ta druga firma jednak woli zarabiać sprawdzonym modelem ( z drugiej strony, to z takim Avatarem Ubi jednak ryzykuje: 500-800 osób i wreszcie długi czas produkcji). Przyszła generacja i tak zmieni ten rodzaj gierek (nie zdziwcie się jak pierwsza konsola kolejnej generacji wyląduje pod koniec przyszłego roku/pierwszym kwartale 2020).

Z ciekawostek - już w kodzie do GTAV było dużo rzeczy związanych z survivalem i decyzjami NPC, ale nie były nigdy rozwinięte i wprowadzone do gry, pewnie testowali sporo rzeczy na przyszłość :v

• Plusik 2
Opublikowano

Poprawa grafiki nie sprawi, że ta gra nagle stanie sie mniej nudna. 

Swoją drogą, przypadek RDR na XOX, to nie jest tylko podbicie rozdzialki. 

• Plusik 2
Opublikowano (edytowane)

Ta znowu online i trzepanie kasy na mikro. Szkoda, że Rockstar poszedł w tę drogę. Jedynie CDP jeszcze ufam. Nawet singiel już R nie pomoże. A cudów i tak tam bym nie oczekiwał, bo wiadomo co prasa napisze jak się dobrze zapłaci. To samo pisali o CP2077 a jak pokazali gameplay to każdy meeeh nuda, nic nowego.

Edytowane przez PCLabOwner
  • Plusik 1
  • Minusik 3