Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 2 minuty temu, Nemesis napisał: No i ten bull's eye Dead Eye Cytuj
Homer S 197 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 rockstar, dlaczego boicie się pokazać troszkę brutalności? gdzie te odrywane kończyny i wypływające flaki? w niektórych momentach krew wcale się nie leje :| ale poza tym to banderas życia Cytuj
c0ŕ 4 834 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 A po co epatować ta przemocą w trailerach xD na tym polega moc, że nie po każdym strzale odpadają nogi czy ręce. Bardzo dobrze że robią to ze smakiem i subtelnie. 4 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Było kilka krwawych scen (m.in. z nożem). I tak wiemy, że tego elementu nie zabraknie. Cytuj
Figuś 21 173 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Jazda drezyną mnie kupiła Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Dobra, wezmę na premierę. Jak będę hejtowal to sam sobie jestem winien, że znowu zaufalem R*. Cytuj
Fanek 669 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 1.42 rzeźnia 2.41 chyba indyk przy siodle 2.50 w obłoconej koszuli 4.05 wilki wygląda fajnie tutaj w 4K http://www.gamersyde.com/hqstream_red_dead_redemption_2_gameplay_2_en_audio_remuxed_-42922_en.html Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 na 1:15 zerwało mi kask, to nie może tak wyglądać :o Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 A co w tym takiego pięknego? Pełno mgły, która ogranicza draw distance i tyle. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 (edytowane) Eh Edytowane 1 października 2018 przez Starh Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Polygonów dużo, ale teksturki to raczej średnie w tej gierce. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 (edytowane) ta gra tak nie wygląda prawda? to jakiś target render :p nawet (baczność) Uncharted 4 (spocznij) tak nie wyglądał...co tu się odkowbojowywuje ta paleta kolorków idealnie dobrana, teraz dopiero czuć jakie przekolorowane rzygi z Disneylandu dostaliśmy w Wiedźminie Trzy, tam było jednak przegięcie i teraz jak mam porównanie z czymś stonowanym to mnie mdli na myśl o W3...w którym jak dobrze poszukasz to możesz spotkać myszkę miki :c Edytowane 1 października 2018 przez nero2082 1 Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Chyba jakieś inne gry ogladamy 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 (edytowane) Nawet jeśli tekstury czy inne pojedyncze elementy nie są dopracowane na tip top i nie rozkładają konkurencji na łopatki, to całość - przyjęty styl graficzny, zastosowane oświetlenie, robi ogromne wrażenie. Przynajmniej na mnie. Edytowane 1 października 2018 przez Bigby 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Oceniać będę jak sam zagram, na razie robi to wrażenie mam nadzieję że nie skończy się na tym że na PS4(biedowersji) klatki będą niemiłosiernie skakać i przed mordą będą się doczytywać elementy krajobrazu. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Az mi w nozdrzach przymroziło. Piekny rok dla graczy. 1 Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 40 minut temu, Jakim napisał: Chyba jakieś inne gry ogladamy No coś ewidentnie na oczy się rzuciło Cytuj
Daffy 10 576 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Na biedastejszyn powinno byc wzglednie ok, to chyba dalej zmodyfikowany silnik gta5 co nie? Glownie niewiarygodnie nad oswietleniem popracowali i efektami typu mgla Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Preview z maja były podobno na podstawowej PS4 i wyglądały równie imponująco. Cytuj
Starh 3 170 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Nie zdziwiłbym się gdyby te wersje różniły się tylko rozdzielczością Cytuj
MaZZeo 14 182 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 Żal mi innych developerów, serio. Znowu gra która będzie benchmarkiem na lata. Cytuj
Pupcio 18 431 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 24 minuty temu, Starh napisał: Nie zdziwiłbym się gdyby te wersje różniły się tylko rozdzielczością ciekawe jak z płynnością na amatorze i zwykłym xbonie skoro nawet na prosiaku czasem zwalniało Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 1 października 2018 Opublikowano 1 października 2018 2 godziny temu, Pupcio napisał: Dalej się trochę martwie o strzelanko, bliżej tu tego yebanego w dupe gta v a nie pierwszego rdr Same here. Plus nie wierzę w te całe "życie" na szlaku, random events, itd. Po GTAV jestem podejrzliwy w tej kwestii. Niby mieliśmy jakiś tam randomowych npc-tów z tłem fabularnym ale w większości przypadków kończyło się to gadką w aucie i odstawienie do punktu docelowego. Nie było d u s z y w tym wszystkim. Czego chcę? Konkretnych wątków. Dla przykładu: jedziemy sobie na koniu i widzimy nieprzytomnego starszego typa przy wozie (możemy olać lub nie), typ wyjaśnia nam, że właśnie podróżował z córką w celu zakupienia bydła w mieście ale napadli na nich bandyci, zrabowali pieniądze, porwali córkę. Standard. W GTA skończyło by to się wystrzeleniem typków i odstawienie damy do ojca. Fin. Ale ja chciałbym nieco więcej. Arthur wypytuje w pobliskim mieście ludzi o grupkę kowbojów z jedną dziewczyną. Każdy zdradza fragmenty ale całość budzi wątpliwości bo z relacji tutejszych laska nie wykazywała nadmiernej chęci sprzeciwu wobec grupy, ba, wyglądało na to, że im przewodzi. W saloonie od barmana dowiadujemy się o lokacji obozu, a od kółka karcianego w którym przesiaduje jeden z członków grupy (mocno już nabity) poznajemy drugie dno o tym jak laska wynajęła grupę do kradzieży pieniędzy (za procent) i rzekomego porwania (bo się nudzi na farmie i chce poznać wielki świat) oraz tego, że herszt bandy ma zamiar wystawić laskę, zawłaszczyć całą kwotę i podziękować dziewczynie ołowiem za udany interes. Od nas zależy czy uratujemy dziewczynę i odstawimy ją do ojca czy po prostu wybijemy gang, pogonimy dziewuchę (lub pozwolimy ją zabić) i zabierzemy cały utarg dla siebie. Ktoś powie, że za dużo grałem w Wieśka i takie cuda to w misjach pobocznych co najwyżej. No ok, a ja mówię, że czas najwyższy by otwarty świat był naprawdę żywy. Dlatego w te wszystkie cudeńka typu mściwa rodzinka (pewnie dotyczyć będzie jednego konkretnego typa spotkanego na szlaku), zwierzęta podporządkowane cyklowi dobowemu, itd., uwierzę jak zobaczę na własnym kawałku kodu pod koniec października. 4 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi